СКАНДАЛ ТРЕСЕ УКРАЈИНУ: Порошенко убио брата!?

СКАНДАЛ ТРЕСЕ УКРАЈИНУ: Порошенко убио брата!?

24 марта 2019

У једном од програма украјинског ТВ канала „1 + 1“, који припада олигарху Игору Коломојском, председник Украјине Петро Порошенко оптужен је за братоубиство.

Како пише портал Украина.ру, ову оптужбу је објавио молдавски политичар Ренато Усатиј. Према његовим речима, Порошенко је био један од лидера организоване молдавске криминалне групе која је радила на присвајању акција великих предузећа.У исто време, Усатиј је рекао да је и Порошенков брат Михаил био у овој организацији. Године 1997. неочекивано је умро под неразјашњивим околностима.

Према једној верзији, он је погинуо у саобраћајној несрећи, а према другој се утопио док током одмора на Кипру, пише портал.

Раније је саопштено да су украјински олигарси Дмитриј Фирташ, Сергеј Левочкин и Игор Коломојски удружили своје напоре да спрече актуелног председника Украјине, Петра Порошенка, да буде поново изабран за други мандат.

(Правда)

KOMENTARI3 коментара

  1. petrovgrad says:

    Roknuo batu, šta drugi da očekuju. Možda mu namaknuo svilen gajtan, kao Bajazit svome bati.

  2. Буди Бог с нама says:

    Убио би тај и читаву Украјину ако је за његов џеп и његов грош. Требало је да убије и сопствену мајку и то пре него што га је родила. Вероватно је то и она помислила за њега када је видела каквог мутанта је родила.

  3. samostalan says:

    Vajcman ubio Vajcmana, pare su opasna stvar.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u