СКОТ ОПЕТ ПРОВОЦИРА И ВРЕЂА Србе усред Београда

СКОТ ОПЕТ ПРОВОЦИРА И ВРЕЂА Србе усред Београда

15 октобра 2018

Амбасадор САД у Београду Кајл Скот је изјавио данас да косовска влада није такозвана већ Влада Косова, које је независна и суверена земље, са својим изабраним представницима.

Скот је тако одговорио у Влади Србије на питање новинара колико има наде за мир када се стално врши притисак на Србију за разговоре са тзв. владом Косова, у којој је пола људи који имају криминалне досијее или су пред судским гоњењем.„Није тзв. влада Косова већ Влада Косова, ми посматрамо Косово као независну и суверену државу. Они су изабрани представници Косова и са њима имамо контакте као са било којим представницима неке државе у региону“, рекао је амерички дипломата.

Скот је казао да би стабилност у региону могла да буде боља, али да постоји напредак и да је један од кључних елемената управо економски развој.

„Један од начина је и пројекат као што је Моравски коридор о којем данас говоримо, који ће унапредити животе грађана Србије и допринети и економској и политичкој стабилности“, навео је Скот.

Амбасадор САД је у Влади Србије присуствовао потписивању меморандума о сарадњи са америчком компанијом „Бехтел“ за пројекат изградње Моравског коридора.

KOMENTARI16 коментара

 1. milorad says:

  Za njega je vlada za nas je "takozvana vlada".smešno je koliko se iz NATO i USA trude da nas UBEDE da smo slepi kod očiju, ne ide bre,to skote:)

 2. trikornjanin says:

  Uopste mi nije jasno koje su te budale koje zele razgovore sa neprijateljima Srbije. Mislim da nam takve provokacije skrecu koncetraciju sa konacnog resavanja opstanka naseg naroda. Koliko se secam, ima dosta zemalja koje su ucestvovale u NATO agresiji i svaki nas politicar koje nama te drzave predstavlja kao prijatelje Srbije najveci je nas neprijatelj. Nema prijateljstva sa agresorima i okupatorima dok se racuni ne izmire. Za sada ne mozemo da sprecimo pogresne poteze koje povlaci srpska vlada ali sve sto to vise rade vece ce posledice snositi na kraju. Neka ne misle da ce biti ponovo 5. oktobar, nismo vise u vrticima.

  • Velika Metla says:

   5.октобар и даље траје,пуном паром,иначе да не траје не би овај намесник окупаторски кевћао!

 3. živoder iz Oseka i Ovčare says:

  vi kaubojske swinje ovde ste samo gosti i tako morate da se naučite ponašati. Ali uskoro ćemo vas transportovati u crnim džakovima, samo čekajte, tako su i nemci i kamara ostalih.

 4. Miraš says:

  Au, Morava Vas sve potopila. Fridrih Barbarosa Car Svetog rimskog carstva, poznati osvajač i predvodnik nemačkih krstaša udavio se u plitkoj reci Salef na teritoriji današnje Turske, 1190 godine. Ne zna se tačan razlog a po jednoj varijanti konj ga je iznenada zbacio u reku. Izgleda da silnik i konju je dojadio, a mi nemamo ni konje.

 5. salama says:

  Ne vidim da je neko reagovao, gde je onaj debeljko, Pavaroti iz Male Krsne?

 6. Aspalathos says:

  Амерички амбасадор не уме да се понаша у складу са дипломатским статусом који ужива у Србији.

 7. Vladimir Ratnik says:

  Ovog čoveka treba proterati iz Srbije

 8. Milivoj Trbojevic says:

  nato pakt u srbiji 23 godine vezi srbijo konja de ti gazda kaze

 9. Klempavi Kučuk says:

  OK jasno nam je rekao, svidelo nam se to ili ne, on je iskren! Sa druge strane kao Ambasador SAD pokazao je i stav prema međunarodnom pravu, prema UN i prema terorizmu...još samo da je pozvao pripadnike ID da bežeći iz Sirije dođu u Bondstil... Krajnje je vreme da se SAD-u zalupe vreta od strane Srpskih institucija, i okrenemo se drugim opcijama, inače nam uloga poniženih robova ne gine, za nas i brojne generacije koje dolaze. Shvatam da ima onih koji prizivaju i priželjkuju SAD, ali i u ropstvu su neki profitirali...mislite o tome.

 10. Панта says:

  Имали су добре односе и са ал каидом, Бин Ладеном?

 11. Savetodavac says:

  Zašto ga ne pozovu na konsultacije, pokažu mu žuti karton, i ako ponovi ovu glupost proglase ga za persona non grata?

  • Velika Metla says:

   Саветодавац,зато што у Србији није на власти србска власт! Ето зашто! Врло просто! Чу ли ти онога "стручљака" Дрецуна кад рече пре пар дана,без имало стида,како Србија "мора да пази да опет не дође у сукоб са нато.ом"! ??????!!!! Па није Србија дошла у сукоб са нато-ом него је нато извршио агресију на Србију,која би се десила па да смо и пазили и да нисмо пазили да не "дођемо" у сукоб са њима! Кад њега,Дрецуна,неко слуша,неко ко није много упућен у нашу ситуацију,стекао би утисак да је Србија хтела и да је Србија дошла у сукоб са нато-ом,а да наци-нато није извршио агресију на нас!

 12. Ciros says:

  Zaista, ovo američko nedonošče potrvrđuje pravo značenje riječi "skot".

  • Velika Metla says:

   Цирос,био му је кум на крштењу много видовит човек!:)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u