СКОТ ОПЕТ ПРОВОЦИРА И ВРЕЂА Србе усред Београда

SKOT OPET PROVOCIRA I VREĐA Srbe usred Beograda

15 oktobra 2018

Ambasador SAD u Beogradu Kajl Skot je izjavio danas da kosovska vlada nije takozvana već Vlada Kosova, koje je nezavisna i suverena zemlje, sa svojim izabranim predstavnicima.

Skot je tako odgovorio u Vladi Srbije na pitanje novinara koliko ima nade za mir kada se stalno vrši pritisak na Srbiju za razgovore sa tzv. vladom Kosova, u kojoj je pola ljudi koji imaju kriminalne dosijee ili su pred sudskim gonjenjem.„Nije tzv. vlada Kosova već Vlada Kosova, mi posmatramo Kosovo kao nezavisnu i suverenu državu. Oni su izabrani predstavnici Kosova i sa njima imamo kontakte kao sa bilo kojim predstavnicima neke države u regionu“, rekao je američki diplomata.

Skot je kazao da bi stabilnost u regionu mogla da bude bolja, ali da postoji napredak i da je jedan od ključnih elemenata upravo ekonomski razvoj.

„Jedan od načina je i projekat kao što je Moravski koridor o kojem danas govorimo, koji će unaprediti živote građana Srbije i doprineti i ekonomskoj i političkoj stabilnosti“, naveo je Skot.

Ambasador SAD je u Vladi Srbije prisustvovao potpisivanju memoranduma o saradnji sa američkom kompanijom „Behtel“ za projekat izgradnje Moravskog koridora.

KOMENTARI16 komentara

 1. milorad says:

  Za njega je vlada za nas je "takozvana vlada".smešno je koliko se iz NATO i USA trude da nas UBEDE da smo slepi kod očiju, ne ide bre,to skote:)

 2. trikornjanin says:

  Uopste mi nije jasno koje su te budale koje zele razgovore sa neprijateljima Srbije. Mislim da nam takve provokacije skrecu koncetraciju sa konacnog resavanja opstanka naseg naroda. Koliko se secam, ima dosta zemalja koje su ucestvovale u NATO agresiji i svaki nas politicar koje nama te drzave predstavlja kao prijatelje Srbije najveci je nas neprijatelj. Nema prijateljstva sa agresorima i okupatorima dok se racuni ne izmire. Za sada ne mozemo da sprecimo pogresne poteze koje povlaci srpska vlada ali sve sto to vise rade vece ce posledice snositi na kraju. Neka ne misle da ce biti ponovo 5. oktobar, nismo vise u vrticima.

  • Velika Metla says:

   5.oktobar i dalje traje,punom parom,inače da ne traje ne bi ovaj namesnik okupatorski kevćao!

 3. živoder iz Oseka i Ovčare says:

  vi kaubojske swinje ovde ste samo gosti i tako morate da se naučite ponašati. Ali uskoro ćemo vas transportovati u crnim džakovima, samo čekajte, tako su i nemci i kamara ostalih.

 4. Miraš says:

  Au, Morava Vas sve potopila. Fridrih Barbarosa Car Svetog rimskog carstva, poznati osvajač i predvodnik nemačkih krstaša udavio se u plitkoj reci Salef na teritoriji današnje Turske, 1190 godine. Ne zna se tačan razlog a po jednoj varijanti konj ga je iznenada zbacio u reku. Izgleda da silnik i konju je dojadio, a mi nemamo ni konje.

 5. salama says:

  Ne vidim da je neko reagovao, gde je onaj debeljko, Pavaroti iz Male Krsne?

 6. Aspalathos says:

  Američki ambasador ne ume da se ponaša u skladu sa diplomatskim statusom koji uživa u Srbiji.

 7. Vladimir Ratnik says:

  Ovog čoveka treba proterati iz Srbije

 8. Milivoj Trbojevic says:

  nato pakt u srbiji 23 godine vezi srbijo konja de ti gazda kaze

 9. d says:

  Njegov veliki prijatelj

 10. Klempavi Kučuk says:

  OK jasno nam je rekao, svidelo nam se to ili ne, on je iskren! Sa druge strane kao Ambasador SAD pokazao je i stav prema međunarodnom pravu, prema UN i prema terorizmu...još samo da je pozvao pripadnike ID da bežeći iz Sirije dođu u Bondstil... Krajnje je vreme da se SAD-u zalupe vreta od strane Srpskih institucija, i okrenemo se drugim opcijama, inače nam uloga poniženih robova ne gine, za nas i brojne generacije koje dolaze. Shvatam da ima onih koji prizivaju i priželjkuju SAD, ali i u ropstvu su neki profitirali...mislite o tome.

 11. Panta says:

  Imali su dobre odnose i sa al kaidom, Bin Ladenom?

 12. Savetodavac says:

  Zašto ga ne pozovu na konsultacije, pokažu mu žuti karton, i ako ponovi ovu glupost proglase ga za persona non grata?

  • Velika Metla says:

   Savetodavac,zato što u Srbiji nije na vlasti srbska vlast! Eto zašto! Vrlo prosto! Ču li ti onoga "stručljaka" Drecuna kad reče pre par dana,bez imalo stida,kako Srbija "mora da pazi da opet ne dođe u sukob sa nato.om"! ??????!!!! Pa nije Srbija došla u sukob sa nato-om nego je nato izvršio agresiju na Srbiju,koja bi se desila pa da smo i pazili i da nismo pazili da ne "dođemo" u sukob sa njima! Kad njega,Drecuna,neko sluša,neko ko nije mnogo upućen u našu situaciju,stekao bi utisak da je Srbija htela i da je Srbija došla u sukob sa nato-om,a da naci-nato nije izvršio agresiju na nas!

 13. Ciros says:

  Zaista, ovo američko nedonošče potrvrđuje pravo značenje riječi "skot".

  • Velika Metla says:

   Ciros,bio mu je kum na krštenju mnogo vidovit čovek!:)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *