СНОУДЕН ОТКРИВА: Ево да ли постоје кемтрејлси и ванземаљци

СНОУДЕН ОТКРИВА: Ево да ли постоје кемтрејлси и ванземаљци

27 октобра 2019

Едвард Сноуден, бивши радник ЦИА, сарадник НСА и узбуњивач који је 2013. добио азил у Русији, након што је разоткрио тајни амерички програм масовног прислушкивања, гостовао је код популарног водитеља Џоа Рогана.

Сноуден је изнео откриће које ће разочарати теоретичаре завера и ловце на НЛО који верују да америчка влада скрива контакте с ванземаљцима.Будући да је као радник ЦИА (Централне обавештајне агенције) и касније сарадник НСА (Агенције за националну безбедност) имао приступ њиховим тајним подацима, признао је да је тражио податке о ванземаљцима, преноси хрватски портал „Индекс“.
„Знам, Џо, знам да желиш да постоје ванземаљци. Знам да Нил де Грaс Тajсон жарко жели да постоје ванземаљци. И вероватно постоје, зар не?“, рекао је Рогану.

„Имао сам невероватан приступ НСА, ЦИА, војсци, свим овим групама. Нисам пронашао ништа. Службено, колико ја знам, ванземаљци никад нису контактирали Земљу или барем нису контактирали америчке обавештајне службе“, написао је Сноуден у својој књизи „Досије“.

„Ако сте се питали — да, човек је заиста слетео на Месец. Климатске промене су стварне. ’Кемтрејлс‘ (траг који авиони остављају за собом) не постоје“, додао је он.

KOMENTARI4 коментара

 1. Za Srbiju says:

  Sve je obrnuto. Odlučio da se iskupi pred američkom administracijom.

 2. rados-mlados says:

  A vukodlaci? Da li je zemlja ravna ploča? Da li u televizoru žive mali ljudi?

 3. persida says:

  Lazovcina, bio i ostao. Sada se dodvorava svojim progoniteljima.

 4. Ja pametan, A ti? says:

  Na žalost sada je zakazao. Rusi, vratite ga americi, on je dvostruki špijun. Šta je on u stvari otkrio? To da se pomoću interneta sve špijunira i posmatra? Pa to je znala i moja baka. Braćo Rusi čuvajte se vi njega, mali je namazan. Ma kakav mesec? A piloti su sami priznali za kemtrejls, kako onda nema. A tek vanzemaljci? Posetili su nas još kako, pa su čak i u Edemskom vrtu stvorili prve ljude, a taj Otac naš nebeski živi na trećem nebu, iznad materijalnih svetova, pa sve piše lepo, On sam nam je to objasnio preko svojih proroka u Pismu, i poslao je Sina svog da nas pouči i spase od naše sopstvene propasti. I od takvih kakav je namazani drug Sneško - Snouden.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u