ШОК У ЦРНОЈ ГОРИ! УХАПШЕН БРАНО МИЋУНОВИЋ

ШОК У ЦРНОЈ ГОРИ! УХАПШЕН БРАНО МИЋУНОВИЋ

6 јануара 2021

Никшићанин Бранислав Брано Мићуновић ухапшен је данас у Будви, потврђено је подгоричким Вијестима.

Званичне информације о хапшењу Мићуновића нема, као ни демантија.Према првим информацијама, са Мићуновићем је ухапшено још неколико људи, а том приликом су пронађена два пиштоља. Полицијска патрола зауставила је, како „Вијести“ незванично сазнају, аутомобил Мићуновића на кружном току на улазу у Будву.

Он се сада налази у полицијској станици. Мићуновић је, наводи се, годинама повезиван са подземљем, али је он то упорно демантовао.

KOMENTARI2 коментара

  1. Риста says:

    Тако и Кристијана уапсили. Па он после причо на теве и јаотубе око 5 сати како је хуман и поштен. Нисам знао о чему се ради па сам гледао целих пет минута. Кристијан је био далеко популарнији од овог шкембета. Дебо па кад увуче стомак од педес кила онда грудни кош само што не пукне колко је развијен. А кад изгуби дах па опусти стомак, онда јопе само дебо дебил. Сви дебели људи могу да се надувају и да биду развијени, али када прође ноћ и кад сване дан онда боље да их не сретнете иза ћошка. Ко зомбији кад не могу више да се надувају. А овај на слици сав некако празан. Ко да је неки црногорац. У сваком случају, то су јако важне личности данашњице па и треба да их срећемо по медијима. Уосталом, све то исто. И политичари и старлете и доктори и амбасадори и кристијани. Све то нека нова мода.

    • Косовац says:

      @Риста, …..Што си се уфатио за Кристијана, нема смисла. Он је наш нормалан реалити, мало криминалац и то ти је то. Није злочинац као Милован Ђилас, или овај Милов сатрап.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u