ШОКАНТАН ПРЕОКРЕТ АНГЕЛЕ МЕРКЕЛ: Зашто је издала немачки народ…

ШОКАНТАН ПРЕОКРЕТ АНГЕЛЕ МЕРКЕЛ: Зашто је издала немачки народ…

5 јануара 2020

Angela Merkel nikada nije bila pristalica migracija, ali je kao kancelarka izdala svoj narod.

Merkelova je neprincipijelna političarka koja je iskoristila svoj kasniji pro-migracijski stav kako bi stekla vlast u nemačkom režimu pod kontrolom levičara.Angela Merkel je političarka koja je u prošlosti imala potpuno drugačije poglede. U 2000. godini je izjavila:

“Multikulturalno društvo nije održiv oblik življenja i ja u to verujem”.

Kasnije, 2002. godine, kritikovala je tadašnju vladu da nema granice za migracije, što ona već dugo nije imala. Ona kaže:

“Pre nego što krenemo u novu migraciju, prvo moramo da poboljšamo integraciju strane dece koja žive sa nama”.

Merkelova je takođe govorila o berlinskom multikulturalnom predgrađu Kreuzberg.

Ona je poručila vladi da nije potrošila niti jednu marku na probleme u toj oblasti, a i dalje razgovara o migracijama.

Pod Merkelovom, Kreuzberg je postao kriminalno predgrađe, gde u nekim mestima žene nisu dobrodošle. Delovi su se pretvorili u granične neprolazne zone.

Merkelova, koja je 2005. godine postala kancelarka, kaže u 2010. godini da su radnici migranti lagali i da je multikulturalizam potpuno propao:

„Mi smo država koja je dovodila radnike migrante u Nemačku. Sad kad žive s nama, lagali su nas neko vreme. To nije stvarnost. Pokušaj da se kaže da ćemo ovde napraviti neki multikulturalizam i da ćemo živeti jedni pored drugih i da ćemo biti srećni jedni zbog drugih nije uspeo! Potpuno je propao!“

Šta je Merkelova radila sa svojim širokim saznanjima o problemima migracije u Nemačkoj?

Ništa, uradila je suprotno od onoga što je obećala. Nemački problemi migracije su pod njenom upravom izmakli kontroli.

Nije ograničila migracije, otvorila je granice i prihvatila 1,6 miliona migranata od 2014. godine.

Rezultati? Poražavajući. Nekoliko mladih Nemica migranti su brutalno silovali i ubijali, a u zemlji su porasli nasilni zločini piše voiceofeurope.com

Webtribune.rs

KOMENTARI5 коментара

 1. Istina says:

  Ujedinjene nemačke države od 1989 godine rade na poboljšanju ugleda nemačke industrije koja izkorištava raznorazne migrante koji dolaze sa svih strana sveta da bi investirali svoje znanje i tehnologiju u nemačkoj i tako doprineli da nemačka opet bude najbolja medju najboljima. Cilj je porobiti evropu i biti evropski policajac koji kontroliše sve što se kontrolisati može: migracije ljudi, financije, turizam, vojnu i obaveštajnu statistiku kao i tehnologiju koja se kupuje i prodaje. Religija jim nije bitna, bitni su jim robovi i resursi, zato je ta taktika nemačke poražavajuća za sam nemački narod, jer će zbog politike Merklove izpaštati baš sam nemački narod. Evropa je na pragu gradjanskog rat ako se stvari ne promene u narednih godinu dana a promene nema ni na vidiku jer će članice uskoro početi da otvaraju oči i da izraze želju izlaska od nemačke kontrole. Velika Britanija, Grčka, Italija, Poljska, Mađaraka i ostali broj EU država će polako okretati svoje interese u nacionalne svrhe i tako pokazati zube švabama...

 2. milorad2 says:

  nije merkelova izdala nemce izdale su ih korporacije u svojoj pohlepi i nije problem u nemcima problem je u onima koji su došli i koje ni ne zanima da se uklope u nemačko društvo.Pre 30 god. nemačka privreda se suočila sa projekcijom NULTE stope rasta ili padaom čak, zbog nestašice radne snage i stanovništva.Drugim rečima dostigli su PLAFON mogućeg rasta.Tada je zaključeno da će trebati da se dozvoli dodatni veliki proliv radne snage iz inostranstva kao što je i ranije radjeno, ali ovoga puta to nisu bili radnici iz EVROPSKIH država (uključujući i turke u tu grupu mada oni misle da su turci azijati, to su gluposti i predrasude) koji su došli iz pretežno sličnog socijalnog i kulturnog okruženja.Ovoga puta su im došli ljudi koji blage veze sa time nemaju i kojima se taj sistem i način života nije svideo a mnogi i nisu došli da bi radili ili stvarali novi životu nemačkoj po nekim evropskim matricama kulture.Došli su jer je bilo DŽABE SVE,sa njihove tačke gledišta.Pohlepa će nemcima doći glave jer drugi plan održavanja vodeće uloge nemačke ekonomije u okruženju je odbačen, a taj plan je predlagao integraciju i snaženje ekonomija država koje okružuju nemačku u evropi uključujući i nas , bugare , hrvate, rumune-uglavnom balkan je zapostavljen i zato će sad nemci da imaju teške probleme i PAD ekonomije.Oni sad pokušavaju da isprazne balkan i da posle eventualno proteraju neželjene elemente ovde ali taj plan je neizvodljiv i čak i da jeste nemaju vremena za to, slom će nastupiti brže nego što taj plan može da se čak i započne.Nemam pojma ko sve vodi ekonomiju i uopšte politiku na zapadu ali je očigledno neophodno da smanje upoterebu kokaina,ovakve gluposti se skoro nisu videle iz uglavno dobro organizovanih zapadnih društava koja očigledno počinju da propadaju iznutra sinovi nisu ni blizu očevima:) a to možže da znači samo jedno--propast.

 3. milanm says:

  Treba razumjeti malo više od "onoga na prvu". Njemačka je konc. logor u modernom izdanju, udtuda i imamo toliki priliv izbjeglica. Hićo je silom pravio konc. logore-pretežito, Židovi/što mu nikako ne mogu oprostiti takovo ponas anje/, Rusi,Bjelorusi, Srbi, a bogami i neki su tada išli u Njemačku zarad rajch maraka kao, na pr. Česi, Slovaci, Madjari, Austrijanci i mnoge ostale nacije! Danas imamo izbjeglice koje u Nemačkoj vide zaradu premda je to danas, poso-nekakva kuća a prije je to bilo poso-odredjeni prostor za "odmor" :) . Ono što je počelo sa Hićom, doživjelo je svoju reikarnaciju ravnu apoteozi, kroz vrijeme nakon WWII, samo nešto postalo drukčije jer i samo društvo poprima nekakve neanalizirane time neprihvatljive oblike subkulture koji oblici nastavljaju da žive paralelno u državi destinacije, nije u tome samo Nemačka usp. Francuska, VB, Švadska itd.

 4. Косовац says:

  Немачко друштво пропада зато што су сорошоиди на власти. Наднационални, као уосталом у целој Европској Унији. Самим тим је омогућено да чак и неки немачки градоначелник са поносом изјављује да је педер, а остали Немци не смеју ни попреко да га погледају. ……….Сорошоиди на власти? Да, и они све раде по протоколу.

  • Nešto trošno says:

   Nešto jako:-). Zemlju i gvožđe je nemoguće slepiti kao što piše u SP... Sad još samo da zemlja proguta tu masu kao vodu...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u