ШОКАНТНО – МОМИР БУЛАТОВИЋ СВЕ ОТКРИО: „Ево шта је Слободан Милошевић понудио Американцима пред бомбардовање 1999.! МАДЛЕН ОЛБРАЈТ ЈЕ ПАЛА У НЕСВЕСТ!“

ШОКАНТНО – МОМИР БУЛАТОВИЋ СВЕ ОТКРИО: „Ево шта је Слободан Милошевић понудио Американцима пред бомбардовање 1999.! МАДЛЕН ОЛБРАЈТ ЈЕ ПАЛА У НЕСВЕСТ!“

27 априла 2018

Американцима смо нудили да нас приме у НАТО јер смо знали да не могу да нас бомбардују ако смо у тој алијанси.

Ову шокантну информацију открио је некадашњи председник Савезне владе СРЈ Момир Булатовић, који је био у блиским односима са Слободаном Милошевићем.

– То је Милан Милутиновић предложио Мадлен Олбрајт. На том састанку пред Рамбује, када јој је Милутиновић рекао да је Србија спремна да уђе у НАТО, она се прво онесвестила, није веровала шта јој нудимо. Онда се вратила и рекла: „Не, то није опција“. Било би много паметније да су нас примили у НАТО него што су нас бомбардовали – оценио је Булатовић у интервјуу за недељник Експрес.

ХАРАДИНАЈ И ТАЧИ

Милошевић је, објашњава бивши председник Црне Горе, предузимао све да не дође до бомбардовања.

– Почели смо преговоре са умереним Албанцима с Ибрахимом Руговом на челу. Али онда је Америка одлучила да из тог процеса искључи Ругову. Он је био представник умерених и тада већинских Албанаца, који нису били присталице оружане побуне и терористичког деловања. Они су, међутим, на његово место инсталирали Харадинаја и Тачија. Американцима смо, такође, нудили базу „Бондстил“ уз сагласност влада Србије и Југославије за симболичну надокнаду од једног долара. Нудили смо им, исто, да управљају рудним богатством, да им дамо концесије на енергетске и рудне потенцијале КиМ јер, ако ми не можемо да нађемо заједнички језик са Албанцима, нека то буде нека енглеска или америчка компанија. Све смо им нудили да не буде рата. Ипак, рата је морало бити. Њима је тај рат био потребан – прича Булатовић.

ПРИМЕР ВИЈЕТНАМА

Како наводи, Србији је било запрећено да ће бити сравњена са земљом, а о интервенцији су брујали сви светски медији.

– То је Ахтисаријев став био, па га је онда Милошевић питао: „Извините, а како ћете објаснити да сте убили два и по милиона људи само у Београду?“ Човек је одговорио: „Знате ли колико их је убијено у Вијетнаму?“ У то доба НАТО гађа „Прву искру“ у Баричу – истиче Булатовић.

Мила контролишу Амери и мафија

Булатовић је прокоментарисао и одлуку Мила Ђукановића да се поново кандидује за председника Црне Горе.

– Мило више не верује никоме осим самом себи. Ако победи на изборима, ништа се неће променити. Ових претходних 15 година, кад је Филип Вујановић био председник Црне Горе, остаће потпуно незапамћен. Знало се увек да је први човек Црне Горе Мило Ђукановић. Највећа туга и несрећа Црне Горе је што то није онај Ђукановић – оцењује Булатовић уз опаску да је некада лидер ДПС био „већи Србин од њега“, али да су га уценили Американци и италијанска мафија.

С-300 не бисмо употребили, чак и да смо имали тај систем

Није тачно да је Милошевић ишао у Москву да од Јељцина тражи ракетни систем с-300, каже Булатовић.

– С-300 није ципела коју ћете купити у некој радњи. А чак и да смо га имали, не бисмо га употребили зато што бисмо тако могли да повећамо степен губитака непријатељске НАТО авијације на 50-60 авиона, али и да доживимо њихову сурову одмазду. Били су толико моћнији и снажнији и убилачки расположени да је било сасвим реално очекивати да се тепих бомби изручи над Београдом – наводи Булатовић.

Холбрук је био као управник конц-логора

Према Булатовићевим речима, амерички дипломата Ричард Холбрук познавао је само речник силе:

– Холбрук је био дипломата с манирима шефа концентрационог логора. Он је америчку дипломатију схватао као средство за личну промоцију.

KOMENTARI66 коментара

  • Zoran says:

   A gde je trebalo da budemo? Pa vidis da sta im sve nudili i nisu hteli. Sta da im nudis jos? Zivot?

   • Velika Metla says:

    Зоран,кад ли ће овај наш народ схватити да Србија није бомбардована због Милошевића,или шиптара,или не знам кога,него управо због свега онога штаје уследило после тога! Србија им је била само пробни балон! Сва остала ситуација коју помињу у вези Срба и Србије,а и шиптара,је обично сипање прашине људима у очи!

 1. Zoran says:

  Jednostavno covek ne moze da zamisli da su oni to mogli da ponude NATO-u i jos manje da oni to nece da prihvate. Ovaj svet je maksimalno bolestan.

  • Jovo says:

   Zorane svi su gledali šta su srbi radili od Vukovara do Srebrenice.Šta ti nije jasno.Da ti nacrtam?KO bi vas tada prihvatio u Nato?To samo srbin može nuditi!

   • Jovo says:

    Verovatno je i Sadam prije napada hteo u Nato.Koliko šte smešni,nij za poverovat:

   • Velika Metla says:

    Јово,који то СВИ? Јеси ли ти гледао документарац "Сребреница-издани град"? Очигледно ниси! То само умно поремећене особе верују у некакву "сребреницу"! Да су усташе дале 2 милиона жртава у Другом светском рату пазиле би и неговале Југославију као очи у глави! Међутим,није их формирање Југославије коштало ама баш ништа,па није ни чудо што су пљунули на ту исту Југославију,као што сада пљују по еу-рајху! Усташама увек,УВЕК,треба неко кога ће да оптужују за своју болест,коју су сами изазвали!

    • Jovo says:

     Daaaa hrvati-ustaše,muslimani su svi izvršili samoubistava.Sarajevo su 4 godine bombardovali vanzemaljci.Na čemo ste vi to ????

     • Velika Metla says:

      Јово,бомбардовали Захарије(променио си налог,а балијанеру,па ти сада "Јово"некако више паше)него шта него бомбардовали! Па рат је који сте хтели балијанеру и плачипздили целом свету! Замисли,балијанеру,у рату се може и погинути!??!!! Уубио вам је Алија балијанеру преко 3000 својих да би Србе оптужио! Нажалост нису их Срби уубили! Неке и јесу,што је потпуно исправно,јер се у рату гине,ако ниси знао!

      • Jovo says:

       Ja nisam bogu hvala ni hrvat ni musliman ,a ni Srbin.To bi me najviše pogodilo,jer imam decu i ne bi volio da živi u tako jadnoj zemlji,kao što je Srbija.

       • Velika Metla says:

        Јово,а шта ћеш смраду овде међу "јадне" Србе? Иди одавде,не пати се с нама! Јадна твоја деца! Од никоговића не може бити сој,до само голи несој! Видиш ли ти смраду од Јова,да се око Србије стално ломе копља,а то је сигурно што Србија не ваља! Не ваља Србија ништа,па ето стално се боре ко ће да је стави под своју шапу! Шта мислиш смрдијово,два века од запада константни притисак,уцене,окупације,санкције,уубиства,бомбардовања,а СРБИН и даље пркоси таквима као ти,и онима у чији си се чмар завукао! За тебе не постоји другачији начин живота осим "усе,насе,подасе",тако да на тај начин задовољиш свој животињски порив,јер је и животињама важно аналне отворе "подмирити"и оне задовољне!

     • Nebeska Srbija says:

      Ne nego smo trebali da vas pustimo da nas zatrete!!Ta podrska koju imate na Zapadu i od USA je od vas napravila idiote kao sto i oni pa ne vidite pravo stanje stvari-cinjenicu da vas eksploatisu kako stignu!!Sto dolazite svi u Srbiju ako smo vas bombardovali?!!Imate lepo svoju drzavu pa uzivajte!!

      • Jovo says:

       Jeftina zabava i žene,zato dolazimo.Jasno Srbine.

   • Velika Metla says:

    Јово,једини разлог Садамовог смакнућа је ирачка нафта,коју запад пљачка,а пре свега наци-чемерика! Исти је случај са Либијом,и свуда где је ннацистичка чизма наци-чемериканаца крочила! Гола пљачка!

    • Jovo says:

     Nisi shvatio suštino čoveče,znam ja zašto je bio Sadam bombardovan.A znam i zašto je bila Srbija.Samo ti ne znaš.Da su vas bombardovali 91 posle Vukovara 100 ljudi bi preživelo,,a vi bi imali Kosovo.

   • TARAS BULJBA says:

    JOVO KONVERTITU I LJIGAVCE,A STA SU TO SRBI RADILI U VUKOVARU,OSIM STO SU BRANILI VUKOVAR!SEME VAM USTASKO,VUKOVARJE SRSPKI GRAD KOJI JE 1945 GODINE PO NALOGU JOSIPA BROZA TITA I KOMUNISTA,REDAT GENOCIDNOJ USTASKOJ HRVATSKOJ.I,ORED GENOCIDA NAD PRAVOSLAVNIM SRBIMA,SRBI SU I POSLE RATA SVE DO RATA 1991 GODINE BILI VECINA U SRPSKOM VUKOVARU,KAKO MOGU SRBI DA NAADAJU VUKOVAR KADA SU BILI VECINA U VUKOVARU?FRANJO TUDJMAN I USTASKE ZENGE SU NAPALE SRPKI VIUKOVAR,DA BI YAVRSILI GENCID KOJI JE YAPOCEO ANTE PAVELIC.A,STO SE TICE SREBRENICE,MUSLIMANSKA 28 DIVIZIJA POD KOMANDOM RATNOG ZLOCINCA NASERA ORICA JE POCINILA NAJVECA ZVERSTVA NAD SRSPKIM CIVILIMA U SRSPKIM SELIMA U OKLINI SREBRENICE I ZVORNIKA(1992,1993,1994),STO JW BIO GLAVNI RAZLOG OSVETE VOJSKE REPUBLIKE SRSPKE JULA 1995 GODINE,KADA JE ZAUZETA SREBRENICA,KOJA JE INACE BILA SRPSKA JOS ZA VREME SRPSKOGA DESPOTA STEFANA LAZAREVICA(1393 do 1427),SINA SRPSKOG KNEZA LAZARA HREBELJANOVICA.

    • Jovo says:

     Da i Split i Ljubljana i Zadar i Celje i Zagreb i Londo,pogotovo Beč uvek bili Srbki gradovi.De ima jednog doseljenog Srbina to je Srbija.Zati Srbine živiš tako jado i ne maš za burek.Zato se vam žene bacaju za strancima,jer jim ste dojadili.To je bar moje iskustvo.Super je kod vas, sve jeftino piva čevapi.ŽENE

    • Jovo says:

     I berlin je još od despota Stefana bio srbski i Adis abeba iiiiii Kumrovec i Atene iiiiiiiii Pariz i ceo svet je Srbija.Luđaci joj kolko ste jadni..

   • kosovopoljac says:

    jovo , ti si neobrazovan a uz to , očigledno, i (politički )bolestan !

    • Jovo says:

     Ako nisi shvatio ovo se zove cinizam.Poguglaj šta to znači.A inače imam posao i vodim prodaju jedne strane kompanije koja radi i u Srbiji.A ko je bolestan,to je jako dobro pitanje Srbine.Pogledaj oko sebe,pa češ si odgovoriti.

     • Сале says:

      Кажеш да ниси Хрват, а употребљаваш конструкције попут "pa češ si odgovoriti"?! Ето дошао је гејм овер твојим игрицама на тему ко је какав и каква је која нација. Ко је какав, о томе јасно говори чињеница да се ми не стидимо, за разлику од тебе, да кажемо којој нацији припадамо. Да се ти пред Србима можеш поносити идентитетом своје нације што би се стидио, као сада, и скривао име своје нације?

  • harry neron says:

   Nije bolestan jer ponuda nije bila iskrena. NATO ima i neke druge standarde pored voojnih, jer NATO alinasa nije vojnička nego bezbednostno politička aliansa kde je vojna komponenta samo jedan njezin deo, koje moraju sve članice da izpunjavaju prije ulazka u savez zato se i sprema za ulazak nekoliko godina da su sve komponenkte nove članice usklađene sa aliansom, od vladavine zakona pa nadalje a tadašnja Slobina SRJ možda je ispunjavala 20% tih standarda zato je bila Slobina ponuda i odbijena.

   • Velika Metla says:

    harry,а вероватно ни свих они 180 држава које ја напала наци-чемерика нису испуњавале уВете,је ли? О којој ти владавини права причаш,несрећниче??? Наведи ми ЈЕДАН једини пример где је нека држава напала "наци-нато",а ја ћу теби много примера где је "наци-нато"напао друге државе,не због демократије и људских права него искључиво због пљачкања тих држава и народа! У наци-чемерикину правду,демократију и људска прававерују САМО ТЕШКИ ДДЕБИЛИ и кукавице полтронске !

    • Velika Metla says:

     Харри,немаш пример? Тако сам и мислио! А и знам то одавно!

    • harry neron says:

     Kde si našao 180 država???? Pa koliko očeš u poslednjih 40 godina, od Irana pa nadalje. Ko je pravio sranja poslednjih decenija u zapadnom svetu? Politika nije ni dučan ni tezga na pijaci pa da biraš samo ono što ti odgovrara. Svi ovde likujete Iran a taj Iran se petlja u sve i svašta isto kao nekada Gadafiejva Libija. I radi te i takve politike su i jedna i druga država mete zapadne alianse jer ju fizički ogružavaju. Isto važi i za RF koja ima gasovod ka EU a ne dozvolajva da se uradi i gasovod koji bi u EU doveo arapski gas i radi svoje sebičnosti uništava državu za državom, od Grčke, Cipra i sada Sirije i Turske, sve države koje se nalaze na tresi tog gasovoda samo da se bilokakvi gasovod iz arapskih nalazište ne bi kojim slučajem realizovao i doveo dodatni gas na tlo Europe. Za kraj ču ti navesti primer slobode i neslobode; u slobodnim državama dođeš ako si kupac sa novcem i kupiš što očeš, dogovoriš cenu sa prodavcem i priča rešena ili ako si prodavac neke robe urasdiš posao direktno sa kupcem u toj državi bez posredstva državne ili političke aministracije dok u neslobodnim državama moraš najprije pitati za sve državnu ili političku administraciju koja odlučuje o svemu arbitrerno bez zakonske osnovice ako jim se sviđaš uradiš posao ako jim se ne siđaš odbiju te. I proti takvih tiranija se bori slobodni svet.

 2. Zoran says:

  Odavde lako da oni nas zele FIZICKI da uniste.

  • Nebeska Srbija says:

   Smetaju im pravoslavne zemlje!!Sve ovo Vatikan pravi,krstasi su to-zadojeni da pokradu sve od nekadasnje Vizantije,ovo je sad borba za dusu,da ne postanemo kao oni.

 3. Trifun says:

  Eto to je dokaz koliko je Milosevic bio naivan. Nije htio da nabavi s-300 jer se bojao 'odmazde' za oborene avione??! Da covjek ne povjeruje. Bio je kukavica, i ne tako pametan. Izblefirali su ga maksimalno. NATO hijene su bile dan od poraza, od SVOG JAVNOG MIJENJA koje vise nije moglo da proguta zlocinacku propagandu NJIHOVIH medija sta to ti zlocinci rade ruseci mostove, vozove... PAR DANA od 100% obustave agresije!! Koga bi onda u Evropi mogli da poubijaju u tim ciframa a da ne zavrse u zatvorima? Vijetnam se desio znamo gdje, i pod kakvim okolnostima, ovo je Evropa a njima od nas nije prijetila nikakva opasnost. Nudio im Srbiju u NATO i sve to na eksploataciju, i bazu???? PA TO JE KAPITULACIJA!! I onda cekao otvorenog neba da bace radioaktivni otpad po nama!! Oni su isli na BIOLOSKO ISTREBLJENJE, zar nije shvatio da oni to rade sistematski kroz istoriju??? Strasno. Sad ga jos vise prezirem. Nema nazad.

  • Zoran says:

   Pise Momir Bulatovic i o S-300 i pametno pisao. Samo ovo je deo celog clanka.

  • Petar says:

   Nevjerovatno je u sta ti vjerujes nakon Iraka i Libije. Danas kad pogledamo na to mozemo samo biti srecni sto nas nisu rasturili kao Irak. Kakvo njihovo javno mnjenje, kakvi zatvori. Oni nikom ne odgovaraju, rade sta im je volja. Ko sta pita obican narod u Britaniji ili SAD, niti taj narod zna gdje je Srbija.

   • Trifun says:

    Da smo imali s-300 sa dovoljnim brojem raketa, nakon prvih 40-50 oborenih aviona to bi bilo to sto se tice radioaktivnog otpada i bioloskog genocida koji su namjerili. Imali bi izbor da krenu u kopnenu ofanzivu ali ni tu se ne bi proveli sjajno, kese sa mrtvim bi se brzo pocele vracati kuci, siguran sam da bi pokusaj okupacije Srbije i Kosova kopnenim putem propao! Nisu mogli da udu na Kosovo kopnenim putem, nasi borci su pruzali nevjerovatan otpor, a to je prijatelju najvaznije u ratu. U Iraku su na kraju morali da pobjegnu glavom bez obzira kada su ih ti motivisani borci (Muhtdada ili kako se zvao) poceli razvaljivati, pa su onda morali da sklope mir sa njima samo da bi bi pobjegli glavom bez obzira. I Amerikanci i Englezi. Avganistan ista stvar, u Siriji nisu razvaljeni JOS UVIJEK ali bice ako ne pobjegnu budi u to siguran. Tako da ne znam o kakvim strasnim NARKO-NATO borcima pricas, to je tigar od papira koji je samo sposoban da sa velike visine razrusi drzave, ukoliko nemamo s-300, Buk 3 i slicne PVO sisteme da ih razvalimo odmah na startu. Nema nazad.

  • Драган says:

   Колико идемо далеко да један анонимус тврди да је Милошевић био кукавица и глуп, уз то велики стратег и аналитичар

 4. Trifun says:

  Eto to je dokaz koliko je Milosevic bio naivan. Nije htio da nabavi s-300 jer se bojao 'odmazde' za oborene avione??! Da covjek ne povjeruje. Bio je kukavica, i ne tako pametan. Izblefirali su ga maksimalno. NATO hijene su bile dan od poraza, od SVOG JAVNOG MIJENJA koje vise nije moglo da proguta zlocinacku propagandu NJIHOVIH medija sta to ti zlocinci rade ruseci mostove, vozove... PAR DANA od 100% obustave agresije!! Koga bi onda u Evropi mogli da poubijaju u tim ciframa a da ne zavrse u zatvorima? Vijetnam se desio znamo gdje, i pod kakvim okolnostima, ovo je Evropa a njima od nas nije prijetila nikakva opasnost. Nudio im Srbiju u NATO i sve to na eksploataciju, i bazu???? PA TO JE KAPITULACIJA!! I onda cekao otvorenog neba da bace radioaktivni otpad po nama!! Oni su isli na BIOLOSKO ISTREBLJENJE, zar nije shvatio da oni to rade sistematski kroz istoriju??? Strasno. Sad ga jos vise prezirem. Nema nazad.

  • Dr Kadžija says:

   Potpuno tačno nažalost! Ipak je Slobeta bio hedonistička kukavica i ne baš mnogo pametan! I alav na pare! Sve ostalo nam je takođe nažalost vrlo dobro poznato...

   • Velika Metla says:

    Др Каџија,а ви "јунаци"ево скоро 20 година сакупљате јунаштво,шта ли? Имали сте скоро ево 20 година да покажете како је то Милошевић требао урадити,и шта је требао урадити!

  • vindfaker says:

   Trifune, bili su spemni da upotrbe atomsko oruzje, mislim da i danas zale zbog toga, ponovo se pravi plan za totalno unistenje Srbije.

   • Jovo says:

    Pa ti si dobro obavešen.Pa zzašto ga nisu upotrjebili???Koji ste jadni luđaci

    • Velika Metla says:

     Јово,бивши срПине,нису га употребили из простог разлога што је Србија у центру Европе,и није као Јапан на острву,и далеко од других,који би сносили последице разарања! А што се тиче наци-чемерикиног "образа"на којем седе употребили би је !

   • Trifun says:

    Ma to je cisto blefiranje kako bi slomili otpor. U ovim uslovima sada nakok sto su bili razvaljeni u Iraku, Avganistanu i sada u Siriji to je sasvim jasno da je NARKO-NATO tigar od papira koji ne moze pobijediti NITI IJEDAN OSVAJACKI rat protiv BILO KOGA. Da bi sa zaustavili u startu drzave moraju imati s-300 i slicne PVO sisteme i ja ti garantujem da takva drzava moze da ih razvali JAVNO DA SVI VIDE odmah na startu agresije ako bi uopste usudili da napadnu drzavu sa takvim PVO sistemima. Nema nazad.

 5. goran says:

  Madlen Olbrajt, Holbruk, Vesli Klark... sve Jevreji. Zasto ih uvek zovemo Amerikancima? Ima Amerikanaca i Kurda i Arapa i ko zna kakvih poreklom, ali oni nisu trazili srpsku krv, trazili su je samo Jevreji koji su bili vecina u Klintonovom kabinetu. Tek kad to shvatimo, shvaticemo i sta nas ceka.

  • Zoran says:

   Ima ogromna razlika izmedju ovih Jevreja u Americi i onih na Istoku i po ostalim delovima sveta. Ove iu Americi slobodno mozes da ne zoves Jevrejima. Oni ni u sta ne veruju. I iza Putina stoje neki Jevreji.

   • goran says:

    Po rabinskom zakonu Jevrejin je svako ko je rodjen od majke Jevrejke, cak i ako je ateista. Dakle, nemas pojma. Odredjenje jevrejstva je rasno.

   • goran says:

    Tacno, dobro si primetio da kontrolisu i Putina. Ako budes video fotografiju Putinovog zeta, bice ti sve jasno.

  • Trifun says:

   Gorane, izlijeci se od toga. Jesu oni bili Jevreji ali su oni prvo Amerikanci, i to podredeni Bilu Klintonu koji nije Jevrej. Neprijateljska politika Amerike i Engleske i Nemacke i Francuske nema veze sa tim. Igrom slucaja Jevreji su u samim vrhovima tih zlocinackih vlada koje se pocinile te monstrouzne genocide i zlocine, ali kao izvrsioci UGLAVNOM. To su lukavi pokusaji da se ti na vrhu koji nisu Jevreji sakriju iza MNOGO raznih verzija zavjerenickih teorija i tako izbjegnu odgovornost. Stvari su uzasno komplikovane, medutim Vlade agresora su sve redom bile Hriscanske, Jevreji su tu bili izvrsioci kao i drugi, i lovili u muntom kao i drugi. Nisu Olbrajt i Vesli naredivali Klintonu, vec obratno. Takoder ne zaboravi da je Britanija, kao i danas, bila glavni ratno huskac protiv naseg naroda. Nemacka takoder. Iz sjenke, kao i danas je vukla konce i PRIMORAVALA SVE OSTALE EU RAJH vazale da se pokrene rat protiv Srba. Podsjeticu te na odluku Nemacke na sastanku sa EU vazalima kada im je zaprijetila da ce ona sama izaci sa priznanjem Hrvatske nezavisnosti, krseci medunarodno pravo i otvoreno podsticuci krvave ratove, dok su je druge clanice vazali upozoravali da ce to dovesti do brutalnih ratova. Nemacka se nekako stalno podvlaci ispod radara u svemu ovome i to postaje simptomaticno. Kao i Francuska koja je odigrala izuzetno neprijateljsku ulogu nakon sto su ratovi zahuktali. Nema nazad.

   • Jovo says:

    Tvditi da ste žrtve, a prvo ste krenuli tenkovima na Slovenačke ceste, da preuzmete vlast u Slo.A onda sve po redu,samo glej čuda u Srbiji ne.Kako to Srbi?Svugde gde šte živeli tvdili ste da je to Srbija, bilo vas je svugda.Kako to da nije bilo rata u Čehoslovačkoj pa i čak u SSSR u?Jer nije bilko SRba.Vi ste poseban narod to stojiDok su tenkovi i avioni žarili i palili prvo u SLO, a zamislite slovenci se čak počeli braniti, na vašoj televiziji fašisti slovenci pucaju mučki na Jna.A šta su morali?Dozvoliti,da jna izvede državni udar?Nisu se smeli braniti?Koja ste vi pokvarena nacija.

   • goran says:

    Trifune, nisi u pravu, upravo jevrejski lobi naredjuje americkim predednicima sta da rade, a ne obratno. Nemam ovde prostora da o tome raspravljam, o tome su dokumentovani pisali cak i americki profesori, ima more dokumenata na tu temu, stvar je na tebi da li si otvoren da vidis da je stvarnost drugacija od one kakvom je ti vidis. Uzmi najsveziji primer, Gospodina Trampa, koji ne odlucuje ni o cemu. Sta mislis ko mu naredjuje sta da radi? Verovatno Palestinci. Sta mislis zasto Izrael ima povlasceni status kopd Trampa? Da li stvarno mislis da rasista Tramp voli Izraelce, ili mu neko naredjuje da radi u njihovom interesu? Pa, zasto bi se Tramp majmunisao sa Jerusalimom, da ne mora? Kome je potrebnije bombardovanje Irana: njemu ili njegovim gazdama? Tramp nema nijednu svoju ideju, a ako bi je i imao on moze da je sprovede u delo samo ako mu je dozvoljeno. Svi americki predsednici bili su sluge iste mafije. Kenedi je malo bio nestasan, pa je odmah dobio metak.

    • Jovo says:

     Leči se ćoveče,ti stvarno patiš od teške paranoje

    • Trifun says:

     Ma nije bas tako. Ima tu uticaja Jevreja i Izreala sigurno, pogotovo u pogledu politike na Bliskom Istoku, ali to je za ocekivati. Pa to je plus za Jevreje, jer se brinu o sebi i svojoj drzavi. Zar ne treba da se brinu i uticu, koliko mogu? Ja tu liniju razmisljanja ne razumijem. Medutim to je jedna stvar ali sasvim nesto drugo tvrditi kako ustvari ONI vuku konce iz sjenke 100% i upravljaju SVIM tim drzavama u pitanjima rata i mira. Tu se ne slazem i mislim da je vrlo lukava propaganda u pitanju koja bi mogla vrlo lako da dolazi upravo od tih Hriscana, uslovono receno mislim da ti tamo na Zapadu vjeruju u Lucifera ustvari, koji cine te genocide i zlocine kako bi skrenuli odgovornost sa sebe na BILO KOGA, pa i Jevereje. Trampov zet je Jevrej, eto i to je jedan nacin da Jevreji UTICU na politiku, ali to je sve NORMALNO, i mi bi da mozemo to radili i svako normalan. Nema tu nista zavjerenicki, sve otvoreno, svi to vidimi i RAZUMIJEMO i prihvatamo kao NORMALNO. Mozes to volis ili mrzis ali to je normalno. Opsteprihvaceno. E sad ako krenemo u svijet finansija to je vec druga prica, ali i tu je njihov uticaj NAMJERNO PRENADUVAN kako bi oni uslovno receno Hriscani skretali paznju sa svojih pljacki. Nema nazad.

   • harry neron says:

    Trifun, ti si obični naivac, milo kazano. U sređenim državama plitičari ne kreiraju politike nego je samo izvode a politiku kreiraju ljudi koji nikada ne kandiduju za bilo koju javnu funkciju. Tako funkcioniše podela rada u politiki u sređenim državama zato tamo izbori ne izgledaju ko izbor za Miss nego se narod odlučuje na osnovici programa pojedinih partija. Takođe u svim normalnim državama u njihovim skupštinama nemaš više od maksimalno pet političkih partija jer sve što je više od tog broja unosi haos u društvo

  • Jovo says:

   Tvditi da ste žrtve, a prvo ste krenuli tenkovima na Slovenačke ceste, da preuzmete vlast u Slo.A onda sve po redu,samo glej čuda u Srbiji ne.Kako to Srbi?Svugde gde šte živeli tvdili ste da je to Srbija, bilo vas je svugda.Kako to da nije bilo rata u Čehoslovačkoj pa i čak u SSSR u?Jer nije bilko SRba.Vi ste poseban narod to stoji.

   • Jovo says:

    Dok su tenkovi i avioni žarili i palili prvo u SLO, a zamislite slovenci se čak počeli braniti, na vašoj televiziji fašisti slovenci pucaju mučki na Jna.A šta su morali?Dozvoliti,da jna izvede državni udar?Nisu se smeli braniti?Koja ste vi pokvarena nacija.

    • Filip says:

     Ti si lepo uglađeni fašista i hteo bih da te podsetim da je u Hagu presudjeno da je samo Hrvatska pokušala da napravi VELIKU državu, odnosno VELIKU HRVATSKU. Samo da te podsetim da je u Hrvatskoj prvo ubijen Srbin, da je u Sloveniji prvo ubijen Srbin i da je u BiH prvo ubijen Srbin. I još nešto da te podsetim, da su Hrvati jedini narod na kugli zemaljskoj koji je imao logor za decu. Doviđenja

  • goran says:

   Jos nesto, Mira Markovic pise u svojim memoarima da je Rokfeler jako voleo Slobu. Treba li jos crtati ko ga je onda instalirao za lidera Srbije, njega koji u politici pre toga nije ni postojao. Tek sto je stigao iz Menheten banke, poceo je da lupa cekicem i preuredjuje Srbiju po instrukcijama svojih gazda, belosvetskih bankara. Sloba je apsolutni kreten, monstrum decijeg lica.

  • zlatko says:

   olbrajtova sigurno nije jevrejka.

  • Nebeska Srbija says:

   Obnavljaju Hazarsku drzavu ti nazovi jevreji!!Nemaju oni svoju naciju,sve demoni do demona!

 6. Pastrovic says:

  Ima li makar nesto da im nijesmo nudili? Evo smo im i zadnjicu dali, a onda se cudom cudimo sto docekasmo od danasnje omladine. Moreee... i predobri su, od kakvih roditeljskih isprdaka poticu!

  • Velika Metla says:

   Паштровић,сагласан 100% ! Од г.....ована се пита не прави!

 7. goran says:

  Иако мислим да је Слоба био Мирин отирач за ноге, не верујем у ову причу, до сад бисмо то некако већ чули да је тачно. О Момиру мислим све најгоре, као и о осталим људима из политике.

 8. Hruscov says:

  El moguce da nas pravoslavce treba iztrebiti...zasto ne muslimane ili bantu crnce...zasto pored kolohausta gde su bili jevreji ubijani zajedno sa pravoslavcima i ciganima nisu bili i protestanti...steta sto hitler nije presao u Britaniju.

  • Za Srbiju says:

   Нови светски поредак је владавина демона-Сила Таме. То значи владавина неморала, односно лажи, неправде и ропства. До сада је био Стари светски поредак, у којему је владала истина, правда и слобода. Једино се Срби и Руси боре за Стари поредак и зато морају бити уништени.

   • Nebeska Srbija says:

    Bravo za komentar-svaka ti je na mestu!!Smeta njima PRAVOSLAVLJE!!

 9. doktrina soka says:

  Svi su oni sada aut,a Rusi i Kinezi ih melju kao meso.Dosli su na svoje mesto banditi.

 10. Za predsednika Putina says:

  Realno je da smo imali S-300 ne bi nas bombardovali jer bi ih porušili ko kruške. I ovako su imali preko 70 srušenih vazduhoplova (što su i rusi potvrdili) ali to je tajna koju smo prihvatili da čuvamo. S-300 je strateško naoružanje velikog dometa koje bi ih skidalo u dolasku, dakle na velikim distancama. I danas je vredno oružije i vredelo bi ga nabaviti.

  • goran says:

   Kako das ga nabavimo kad nam Rusi samo salju vatrogasni material?

 11. Trifun says:

  Mnogi jos uvijek spavaju, da ih malo razbudimo cinjenicama. NARKO-NATO je RAZVALJEN u Iraku, porazen od tih motivisanih boraca tamo Muhtada ili kako vec, koji su ih geriliskim ratovanjem RAZVALILI, tako da je strasni NARKO_NATO morao da sklopi mir sa njima kako bi pobjegao glavom bez obzira. CINJENICA. Englezi su bili RAZVALJENI u Basri, pobjegli su takoder sto su prije mogli. Niko nam to nije PRENOSIO U SRBIJI jer su ti isti zlotvori zauzeli medije i korumpirali politicki sistem, ali nisu nam ni trebali to objavljivati kako jeste, imamo mi internet za to ja ionako nikada ne gledam te njihove emisije. U Avganistanu je slicna stvar, Talibani NISU POBIJEDENI i nece ni biti NIKADA, razvalili su ih ti borci tamo, jer to je NJIHOVA ZEMLJA, mozemo mi misliti o njima sta god hocemo, ali to je NJIHOVA ZEMLJA. Dva VELIKA PORAZA strasnog NARKO-NATO za koje su potrosili OGROMNE PARE, trilione para od svojih gradana. Rezultati tig agresija su PORAZNI vojno gledano i finansijski po njihove drzave. Za Siriju i ne treba da komentarisem puno jer su se ljudi tu konacno probudili i prate sta se desava, zbog ulaska Rusije u obracun. Tako da ti malodusnici sto pokusavaju da mi prodaju pricu o nekakvom strasno mocnom NARKO-NATO treba prvo da mi pokazu cinjenice na kojima se takve tvrdnje zasnivaju. Ono sto mi trenutno raspolazemo u vezi njihovih agresija i okupacija ne ide u prilog takvim konstatacijama. Nema nazad.

 12. gemo says:

  eeeeee taj Momir sad postao i vojni analitičar... nakon 20 godina se oglasio. Pa nisam baš siguran da je pre 20 godina postojao S-300.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u