ШОКАНТНО ОТКРИЋЕ ЗА СРБЕ: Теслин „ЗРАK СМРТИ“ је коришћен током БОМБАРДОВАЊА СРБИЈЕ

ШОКАНТНО ОТКРИЋЕ ЗА СРБЕ: Теслин „ЗРАK СМРТИ“ је коришћен током БОМБАРДОВАЊА СРБИЈЕ

17 маја 2020

Оружје Николе Тесле употребљено је против његових Срба!

То су у „Добро јутро Србијо“ са Јованом Јеремић открили гости у студију Хаппy ТВ – проф. др Бранимир Несторовић и министар спољних послова Србије Ивица Дачић.– Тесла је направио технотроничко оружје које има могућност контроле свести уз помоћ електромагнетих таласа. Наравно, ти таласи се емитују на даљину. Они су познати и као „зраци смрти“ – навео је министар.

Др Несторовић се одмах надовезао:

– „Зраци смрти“ су употребљени у Ираку и код нас током Бомбардовања СР Југославије 1999. године. Током сукоба у Босни био је авион америчке авијације „Kомандо Соло“ који је емитовао таласе, који изазивају депресију и малаксалост, и војнике терају да бацају оружје и да одлазе са фронта.

Саговорници Јоване Јеремић подвукли су да је током своје каријере Никола Тесла направио и велики број изума који се могу користити и у војне сврхе.

– Патентирао је многе ствари од енергије до медицине. Његов изум је електромагнетни штит против ракетних напада, али не знам да ли је ико успео да то спроведе у дело. Kажу да је и систем ХААРП, који утиче на понашење и здравља људи, урађен уз помоћ Теслиних нацрта – навео је Дачић.

Др Несторовић је открио и податак да је америчка војска са Теслом радила неколико тајних експеримената:

– Разарач „УСС Елдриџ“ је само нестао из Филаделфије. И то на четири сата. Вратио се потпуно зелен, већина морнара је преминула. Тесла у овом експерименту није хтео да учествује јер се претходни брод, пун животиња, вратио са већином угинулих на њему.

KOMENTARI10 коментара

 1. Cp6a says:

  Ама, склањајте више камеру од Несторовића. Какви су ово делиријуми? Ово је све полудело. Или можда ја више нисам ни за портале, ни за коментаре. Ако се овај цунами глупости настави по целом интернету, ја се скидам са интернета, као што сам се скинуо са телевизије и прелазим у пецароше.

  • Cetnik says:

   Pa kad upecas sarana ono faca od Nestorovica.

  • Косовац says:

   @ Срба, …..Добро ти каже Четник, кад упецаш шарана оно фаца од Несторовића. Кад упецаш сома, оно фаца од Ивице Дачића. ……….Иначе да ти кажем, приметио сам да је доктор Несторовић пуштен у медијуме пре појаве коронавируса. Хоћу рећи да је почела његова медијумска промоција на класичан начин који примењују новинари за шаку долара.

   • Cp6a says:

    Е брате, уместо да ме подржиш, ти ми призиваш ноћне море.

 2. persida says:

  Nije budalastina, Tesla je radio za americku vojsku i ucestvovao u monstruoznim eksperimentima. Ako zelis da pronadjes o tome, nacices. Sve sto je izumeo kasnije je korisceno na najmracniji nacin i on je to znao kad je svoje izume patentirao. Bio je dovoljno, cak previse pametan, da to ne bi mogao znati.

 3. šiško says:

  Ako taj Teslin zrak smrti izaziva samo malodušnost i dezorijentaciju, zašto se zove zrak smrti? Ako je tokom bombardovanja upotrebljeno nešto što izaziva malodušnost, dezorijentaciju, opštu bežaniju, kako to da kod nas tada nije izazivalo takvo ponašanje, već smo se ponašali tačno u skladu sa situacijom? Da im se sokoćalo nije pokvarilo? Ili je možda imalo efekta sa 20 godina zakašnjenja, jer mi (odnosno naša administracija i državni vrh) smo se u toku ove pandemije ponašali upravo kako je opisano, što će reći u potpunom neskladu sa situacijom. Sredite se malo i počnite već jednom da govorite istinu pred kamerama!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u