Сорошево писмо открива глобалистички план за уништење Европе инвазијама миграната – НЕМАЧКА КЛИЗИ У ГРАЂАНСКИ РАТ

Сорошево писмо открива глобалистички план за уништење Европе инвазијама миграната – НЕМАЧКА КЛИЗИ У ГРАЂАНСКИ РАТ

19 новембра 2018

Џорџ Сорош, држављанин САД-а рођен у Мађарској сада покушава да демолира земљу која му је дала богатство, заједно са својим савезницима.

Како је известио Бреитбарт Лондон, Сорош је јавно потврдио да он заиста покушава суштински да обрише све европске границе, након оптужбе прошле недеље од стране премијера његове родне земље, Виктора Орбана (који, за разлику од Сороша, заправо мора да се бави десетинама хиљада миграната другог и трећег света који навиру у његову земљу и друге европске земље – док Сорош живи слободно без таквих непријатности у својој вили/дворцу вредном 10 милиона долара изван Њујорка).Сад већ годинама, Орбан оптужује Сороша да намерно подстиче мигрантску кризу која сада захвата континент.

“Ову инвазију с једне стране воде шверцери људи, а са друге они активисти (за људска права) који подржавају све оно што слаби националну државу,“ рекао је Орбан. “Западни начин размишљања и ову активистичку мрежу можда најбоље представља Џорџ Сорош.“

“Хајде да скинемо све границе“

Након Орбанове изјаве, Сорош је послао е-мејл Блоомберг Бусинесс-у, у ком је тврдио да његове фондације заправо помажу “одржавању европских вредности,“ док Орбанове акције у подстицању мађарских граница и тиме ометање великог прилива миграната “подривају те вредности.“

“Његов план третира заштиту националних граница као циљ а избеглице као препреку,“ додао је Сорош. “Наш план заштиту избеглица третира као циљ а националне границе као препреку.“

2015.годије је Орбан оптужио про-имиграционе невладине организације (НВО) да “црпе живот из имиграционе кризе.“ Он је издвојио оне које финансира Сорош, који је снажан подржавалац транснационалних тела као што је Европска унија и Уједињене нације.

Такође, његова Фондација за отворено друштво (ОСФ) пружа помоћ активистима за имиграицју и он је добро познат у САД и на међународној сцени по томе да подржава “прогресивне“ (левичарске) ствари као што је Фондација Била и Хилари Клинтон и Центар за амерички прогрес.

Заправо, интернет страница ОСФ-а истиче:

“Сматрамо да политика миграција и азил треба да буде заснована на економској и демографској реалности, а не узрокована привременим политичким разматрањима или популарним заблудама.“

“У Европи, многи наши партнери из цивилног друштва подижу своје гласове захтевајући заједнички европски приступ у складу са међународним обавезама за људска права.“

У интервјуу, Орбан је рекао да имиграција и мултикултурализам раде у тандему како би променили лице и традиције Европе, конкретно њене “хришћанске корене,“ све док стварају “паралелна друштва”.

Како је известио Бреитбарт Лондон, Орбан је рекао да би Европљани требало да се “држе својих хришћанских вредности“ и да се “Европа може спасити,“ али само ако грађани “озбиљно схвате традиције, хришћанске корене и све вредности које су основа цивилизације Европе.“

“Какву врсту Европе желимо да имамо? Паралелна друштва? Муслиманске заједнице које живе заједно са хришћанском заједницом?,“ питао је он, додајући да такође постоји и антидемократски аспект онога што се дешава.

“Нико није гласао за ово што се дешава, тако да је у питање доведен квалитет европске демократије.“

“Милиони миграната долазе у Европску унију,“ рекао је он, истичући да европске земље занемарују разне споразуме који поштују националне границе.

Последњих дана, РТ.цом је објавио да су миграционе политике Немачке толико узнемириле становништво земље да неки аналитичари предвиђају распрострањену анархију или чак и грађански рат.

Хансјорг Милер из странке Алтернатива за Немачку је такође рекао да би ова земља могла бити на путу да постане “банана република без икакве владе.“

(Wебтрибуне.рс)

KOMENTARI8 коментара

 1. Milax says:

  U toku je ,,AMERIKANIZACIJA,, Evrope u kojoj ce migranti stvorito novu naciju ,,Evropljane,,.2008 u Evropi je zivelo 50 miliona muslimana a danas ih je mnogo vise.Beli bracni parovi Nemci,Francuzi,Spanci,Italijani imaju 1 ili nijedno dete a za to vreme muslimanski bracni parovi imaju po 4-6 dece..... i tako do 2060 beli evropljani ( hriscani ) biti manjina u sopstvenim drzavama.

  • Roy says:

   Mislis da ce svijet postojati do 2060?

 2. Deda Micko says:

  Сорош је Јеврејин који спроводи планове ционистичког картела. Јевреји желе смрт Европе, као и даљу деструкцију Америке, а то вешто прикривају тобожњим сукобом Истока и Запада. Путин такође има омчу око врата: јеврејске банкаре који седе у Москви и гледају како да униште и њега и Русију.

 3. Velika Metla says:

  Та гамад швапска су хушкали,а и дан данас то раде,све и свакога на Балкану против Срба,па им желим најкрвавији грађански рат који је свет икада имао у њиховој "милој" домовини швабији! И то онако им од срца желим! СВАКО ће дочекати онако како је сам радио!

  • Deda Micko says:

   Швабе у ти ипак ближе, расно и културно, од сиријских и осталих талибана. Емоције не могу да се уздигну до разумевања ове ситуације.

 4. Miraš says:

  Znamo već da tkzv. nevladin sektor pripada i služi zapravo vladi SAD, a u tome značajnu ulogu igra i Soroš i organizacije koje on finansira u Evropi. Ovo sada liči na višu fazu u odnosu na ranije tajne NATO i CIA operacije u Evropi tkzv. operacije Gladio. Cilj je celu Evropu držati pod totalitarnom kontrolom. Terorizam puštaju da bi zauzvrat dobili dobro kontrolisane policijske države u Evropi u kojima bi gradjani sami odustali od svojih gradjanskih sloboda i prava zbog golog preživljavanja a zbog straha od terorizma. ... "U suštini, iza svih terorističkih akcija u zapadnoj Evropi, koje su pripisivane ekstremnoj levici, nalazili su se planeri iz tajnih Nato armija. Profesor Genzer ističe da je američki Pentagon, pripadnike tajnih Nato armija, regrutovao iz struktura ekstremne profašističke desnice. Tajne Nato armije postojale su na tlu Italije, Francuske, Nemačke, Belgije, Holandije, Luksemburga, Švedske, Danske, Španije, Portugala, Grčke, Turske i čak neutralne Švajcarske. Sadržaj njihovog delovanja svuda je bio isti. Sprečiti emancipaciju ovih država, od američkog uticaja i kontrole. Dr Genzer tvrdi da ove strukture još uvek deluju, ne samo u Evropi, već i u Sjedinjenim Državama, uz napomenu da se paralelne formacije, danas koriste u “širenju straha od islama”. Teroristički udari od 11. septembra, kao i slične akcije “islamskih terorista” u Španiji, Velikoj Britaniji i Francuskoj, delo su tajnih Nato armija, uz nastojanje da se politički i društveni procesi, stave pod kontrolu moćne “industije bezbednosti”, koja se posle pada komunizma, nalazi u grozničavom traganju za “globalnim neprijateljem”." Iz teksta "Tajne vojske NATO-a u Europi i operacija "Gladio" " ... Pogledati i "RAZOTKRIVANJE – EVO KAKO JE TAJNA NATO VOJSKA operisala u bivšoj Jugoslaviji", ovaj tekst je objavljen ovde na Intermagazinu.

 5. Miraš says:

  Сама Европа јесте одавно склона опасним политичким играма са "бауком". "Све владе, а нарочито уставне, имају своје бауке. Понекад се порези не би могли одобрити кад баука не би било, док би политичке партије могле заувек да пате као озлоглашене, да нису у стању да се уздигну на власт користећи оружје страха. Признајем да нисам у стању да се ослањам на удобно уверење да је све што народ Русије чини зло и наопако. Нити, ма колико желео да верујем у то, мислим да су поступци енглеске владе увек племенити, без интереса и благотворни..." Ово је пре 150-160 година констатовао Вилијем Дентон енглески протестантски пастор. Сећамо се Маркса и Енглелса који такође припадају Западној Европи и оне познате крилатице из Манифеста комунистичке партије који је објављен својевремено у Лондону на енглеском, француском, фламанском и данском језику "Баук кружи Европом - баук комунизма". ... Сада из те западне Европе слушамо приче о више баука: Баук тероризма, баук Ислама и то оног терористичког, баук Русије. Не само то него практично нас уверавају са актима тероризма, па онда да би нас уверили у баук Русија сервирају аферу Скрипаљ, веома досадне приче о сајбер ратовању и мешању у изборе, итд. Фамозна ЕУ којој и ми тежимо више пута се изјаснила да су за њу највећа опасност Исламска држава и Русија. Гле подлости! Док је у исто време Русија предводник боpбе на Блиском истоку против тероризма јер са тим проблемом озбиљно се суочавала годинама на својој територији, зашто онда врх ЕУ даје овакве изјаве? EУ је важан атлантистички партнер, саучесник и асистент у америчким освајањима на Блиском истоку у Авганистану,итд. Тероризам је и за ЕУ био добар начин да се сакрије отворена спољна агресија на наку земљу. ЕУ пријемом миграната и избеглица само плаћа закаснелу цену својих веома прљавих активности. ЕУ такође користи стару праксу те сопствене европске народе плаши бауцима да би сачувала власт. ... Не само да нас захебавају са разним бауцима него контролишу велику масу становништва оружјем страха као ситне преплашене животињице. Не потцењујем разне опасности које подло и подмукло режирају, али будемо ли се само бојали постиглу су свој циљ и готово је са нама.

 6. Miraš says:

  Globalistička tvorevina ЕU se slično kao Soroš takodje drži tog "zajedničkog evropskog pristupa u skladu sa međunarodnim obavezama za ljudska prava“, ali to je samo kulturno sročen paravan za ostvarenje nekih drugih i drugačijih ciljeva. Po čemu je briga za izbeglice i migrante samo "medjunarodna obaveza" EU??? Da li to pitanje treba baš na ovaj način da se rešava kao što je u ime svih država-članica EU odlučila jedna jedina muti Merkel??? Ako postoji iskrena EUropska briga za migrante zašto su onda onoliko pešačili, a pre toga zašto su se mnogi od njih udavili u Sredozemnom i Egejskom moru? Ako je ta briga iskrena zašto je njihov put bio toliko rizičan i veoma naporan? Navodno demokratska Evropa je tupavi zarobljenik šačice ljudi koji nastoje da naprave ko zna kakav novi svetski poredak.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u