Сорошево писмо открива глобалистички план за уништење Европе инвазијама миграната – НЕМАЧКА КЛИЗИ У ГРАЂАНСКИ РАТ

Soroševo pismo otkriva globalistički plan za uništenje Evrope invazijama migranata – NEMAČKA KLIZI U GRAĐANSKI RAT

19 novembra 2018

Džordž Soroš, državljanin SAD-a rođen u Mađarskoj sada pokušava da demolira zemlju koja mu je dala bogatstvo, zajedno sa svojim saveznicima.

Kako je izvestio Breitbart London, Soroš je javno potvrdio da on zaista pokušava suštinski da obriše sve evropske granice, nakon optužbe prošle nedelje od strane premijera njegove rodne zemlje, Viktora Orbana (koji, za razliku od Soroša, zapravo mora da se bavi desetinama hiljada migranata drugog i trećeg sveta koji naviru u njegovu zemlju i druge evropske zemlje – dok Soroš živi slobodno bez takvih neprijatnosti u svojoj vili/dvorcu vrednom 10 miliona dolara izvan Njujorka).Sad već godinama, Orban optužuje Soroša da namerno podstiče migrantsku krizu koja sada zahvata kontinent.

“Ovu invaziju s jedne strane vode šverceri ljudi, a sa druge oni aktivisti (za ljudska prava) koji podržavaju sve ono što slabi nacionalnu državu,“ rekao je Orban. “Zapadni način razmišljanja i ovu aktivističku mrežu možda najbolje predstavlja Džordž Soroš.“

“Hajde da skinemo sve granice“

Nakon Orbanove izjave, Soroš je poslao e-mejl Bloomberg Business-u, u kom je tvrdio da njegove fondacije zapravo pomažu “održavanju evropskih vrednosti,“ dok Orbanove akcije u podsticanju mađarskih granica i time ometanje velikog priliva migranata “podrivaju te vrednosti.“

“Njegov plan tretira zaštitu nacionalnih granica kao cilj a izbeglice kao prepreku,“ dodao je Soroš. “Naš plan zaštitu izbeglica tretira kao cilj a nacionalne granice kao prepreku.“

2015.godije je Orban optužio pro-imigracione nevladine organizacije (NVO) da “crpe život iz imigracione krize.“ On je izdvojio one koje finansira Soroš, koji je snažan podržavalac transnacionalnih tela kao što je Evropska unija i Ujedinjene nacije.

Takođe, njegova Fondacija za otvoreno društvo (OSF) pruža pomoć aktivistima za imigraicju i on je dobro poznat u SAD i na međunarodnoj sceni po tome da podržava “progresivne“ (levičarske) stvari kao što je Fondacija Bila i Hilari Klinton i Centar za američki progres.

Zapravo, internet stranica OSF-a ističe:

“Smatramo da politika migracija i azil treba da bude zasnovana na ekonomskoj i demografskoj realnosti, a ne uzrokovana privremenim političkim razmatranjima ili popularnim zabludama.“

“U Evropi, mnogi naši partneri iz civilnog društva podižu svoje glasove zahtevajući zajednički evropski pristup u skladu sa međunarodnim obavezama za ljudska prava.“

U intervjuu, Orban je rekao da imigracija i multikulturalizam rade u tandemu kako bi promenili lice i tradicije Evrope, konkretno njene “hrišćanske korene,“ sve dok stvaraju “paralelna društva”.

Kako je izvestio Breitbart London, Orban je rekao da bi Evropljani trebalo da se “drže svojih hrišćanskih vrednosti“ i da se “Evropa može spasiti,“ ali samo ako građani “ozbiljno shvate tradicije, hrišćanske korene i sve vrednosti koje su osnova civilizacije Evrope.“

“Kakvu vrstu Evrope želimo da imamo? Paralelna društva? Muslimanske zajednice koje žive zajedno sa hrišćanskom zajednicom?,“ pitao je on, dodajući da takođe postoji i antidemokratski aspekt onoga što se dešava.

“Niko nije glasao za ovo što se dešava, tako da je u pitanje doveden kvalitet evropske demokratije.“

“Milioni migranata dolaze u Evropsku uniju,“ rekao je on, ističući da evropske zemlje zanemaruju razne sporazume koji poštuju nacionalne granice.

Poslednjih dana, RT.com je objavio da su migracione politike Nemačke toliko uznemirile stanovništvo zemlje da neki analitičari predviđaju rasprostranjenu anarhiju ili čak i građanski rat.

Hansjorg Miler iz stranke Alternativa za Nemačku je takođe rekao da bi ova zemlja mogla biti na putu da postane “banana republika bez ikakve vlade.“

(Webtribune.rs)

KOMENTARI8 komentara

 1. Milax says:

  U toku je ,,AMERIKANIZACIJA,, Evrope u kojoj ce migranti stvorito novu naciju ,,Evropljane,,.2008 u Evropi je zivelo 50 miliona muslimana a danas ih je mnogo vise.Beli bracni parovi Nemci,Francuzi,Spanci,Italijani imaju 1 ili nijedno dete a za to vreme muslimanski bracni parovi imaju po 4-6 dece..... i tako do 2060 beli evropljani ( hriscani ) biti manjina u sopstvenim drzavama.

  • Roy says:

   Mislis da ce svijet postojati do 2060?

 2. Deda Micko says:

  Soroš je Jevrejin koji sprovodi planove cionističkog kartela. Jevreji žele smrt Evrope, kao i dalju destrukciju Amerike, a to vešto prikrivaju tobožnjim sukobom Istoka i Zapada. Putin takođe ima omču oko vrata: jevrejske bankare koji sede u Moskvi i gledaju kako da unište i njega i Rusiju.

 3. Velika Metla says:

  Ta gamad švapska su huškali,a i dan danas to rade,sve i svakoga na Balkanu protiv Srba,pa im želim najkrvaviji građanski rat koji je svet ikada imao u njihovoj "miloj" domovini švabiji! I to onako im od srca želim! SVAKO će dočekati onako kako je sam radio!

  • Deda Micko says:

   Švabe u ti ipak bliže, rasno i kulturno, od sirijskih i ostalih talibana. Emocije ne mogu da se uzdignu do razumevanja ove situacije.

 4. Miraš says:

  Znamo već da tkzv. nevladin sektor pripada i služi zapravo vladi SAD, a u tome značajnu ulogu igra i Soroš i organizacije koje on finansira u Evropi. Ovo sada liči na višu fazu u odnosu na ranije tajne NATO i CIA operacije u Evropi tkzv. operacije Gladio. Cilj je celu Evropu držati pod totalitarnom kontrolom. Terorizam puštaju da bi zauzvrat dobili dobro kontrolisane policijske države u Evropi u kojima bi gradjani sami odustali od svojih gradjanskih sloboda i prava zbog golog preživljavanja a zbog straha od terorizma. ... "U suštini, iza svih terorističkih akcija u zapadnoj Evropi, koje su pripisivane ekstremnoj levici, nalazili su se planeri iz tajnih Nato armija. Profesor Genzer ističe da je američki Pentagon, pripadnike tajnih Nato armija, regrutovao iz struktura ekstremne profašističke desnice. Tajne Nato armije postojale su na tlu Italije, Francuske, Nemačke, Belgije, Holandije, Luksemburga, Švedske, Danske, Španije, Portugala, Grčke, Turske i čak neutralne Švajcarske. Sadržaj njihovog delovanja svuda je bio isti. Sprečiti emancipaciju ovih država, od američkog uticaja i kontrole. Dr Genzer tvrdi da ove strukture još uvek deluju, ne samo u Evropi, već i u Sjedinjenim Državama, uz napomenu da se paralelne formacije, danas koriste u “širenju straha od islama”. Teroristički udari od 11. septembra, kao i slične akcije “islamskih terorista” u Španiji, Velikoj Britaniji i Francuskoj, delo su tajnih Nato armija, uz nastojanje da se politički i društveni procesi, stave pod kontrolu moćne “industije bezbednosti”, koja se posle pada komunizma, nalazi u grozničavom traganju za “globalnim neprijateljem”." Iz teksta "Tajne vojske NATO-a u Europi i operacija "Gladio" " ... Pogledati i "RAZOTKRIVANJE – EVO KAKO JE TAJNA NATO VOJSKA operisala u bivšoj Jugoslaviji", ovaj tekst je objavljen ovde na Intermagazinu.

 5. Miraš says:

  Sama Evropa jeste odavno sklona opasnim političkim igrama sa "baukom". "Sve vlade, a naročito ustavne, imaju svoje bauke. Ponekad se porezi ne bi mogli odobriti kad bauka ne bi bilo, dok bi političke partije mogle zauvek da pate kao ozloglašene, da nisu u stanju da se uzdignu na vlast koristeći oružje straha. Priznajem da nisam u stanju da se oslanjam na udobno uverenje da je sve što narod Rusije čini zlo i naopako. Niti, ma koliko želeo da verujem u to, mislim da su postupci engleske vlade uvek plemeniti, bez interesa i blagotvorni..." Ovo je pre 150-160 godina konstatovao Vilijem Denton engleski protestantski pastor. Sećamo se Marksa i Englelsa koji takođe pripadaju Zapadnoj Evropi i one poznate krilatice iz Manifesta komunističke partije koji je objavljen svojevremeno u Londonu na engleskom, francuskom, flamanskom i danskom jeziku "Bauk kruži Evropom - bauk komunizma". ... Sada iz te zapadne Evrope slušamo priče o više bauka: Bauk terorizma, bauk Islama i to onog terorističkog, bauk Rusije. Ne samo to nego praktično nas uveravaju sa aktima terorizma, pa onda da bi nas uverili u bauk Rusija serviraju aferu Skripalj, veoma dosadne priče o sajber ratovanju i mešanju u izbore, itd. Famozna EU kojoj i mi težimo više puta se izjasnila da su za nju najveća opasnost Islamska država i Rusija. Gle podlosti! Dok je u isto vreme Rusija predvodnik bopbe na Bliskom istoku protiv terorizma jer sa tim problemom ozbiljno se suočavala godinama na svojoj teritoriji, zašto onda vrh EU daje ovakve izjave? EU je važan atlantistički partner, saučesnik i asistent u američkim osvajanjima na Bliskom istoku u Avganistanu,itd. Terorizam je i za EU bio dobar način da se sakrije otvorena spoljna agresija na naku zemlju. EU prijemom migranata i izbeglica samo plaća zakasnelu cenu svojih veoma prljavih aktivnosti. EU takođe koristi staru praksu te sopstvene evropske narode plaši baucima da bi sačuvala vlast. ... Ne samo da nas zahebavaju sa raznim baucima nego kontrolišu veliku masu stanovništva oružjem straha kao sitne preplašene životinjice. Ne potcenjujem razne opasnosti koje podlo i podmuklo režiraju, ali budemo li se samo bojali postiglu su svoj cilj i gotovo je sa nama.

 6. Miraš says:

  Globalistička tvorevina EU se slično kao Soroš takodje drži tog "zajedničkog evropskog pristupa u skladu sa međunarodnim obavezama za ljudska prava“, ali to je samo kulturno sročen paravan za ostvarenje nekih drugih i drugačijih ciljeva. Po čemu je briga za izbeglice i migrante samo "medjunarodna obaveza" EU??? Da li to pitanje treba baš na ovaj način da se rešava kao što je u ime svih država-članica EU odlučila jedna jedina muti Merkel??? Ako postoji iskrena EUropska briga za migrante zašto su onda onoliko pešačili, a pre toga zašto su se mnogi od njih udavili u Sredozemnom i Egejskom moru? Ako je ta briga iskrena zašto je njihov put bio toliko rizičan i veoma naporan? Navodno demokratska Evropa je tupavi zarobljenik šačice ljudi koji nastoje da naprave ko zna kakav novi svetski poredak.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *