СРБИЈА ТРЕБА ДА СЕ ПЛАШИ ОВЕ ЖЕНЕ: Ево ко је она!

СРБИЈА ТРЕБА ДА СЕ ПЛАШИ ОВЕ ЖЕНЕ: Ево ко је она!

10 октобра 2019

Аљбин Курти и његова странка „Самоопредељење“ освојили су највише гласова на недељним изборима одржаним на КиМ.

О његовој биографији доста се зна, а у српској јавности је остао упамћен као осуђени за рушење територијалног интегритета СРЈ.Ипак, о породици није много говорио у јавности, а познато је да је његова супруга Норвежанка Рита Аугестад Кнудсен, која се тренутно бави истраживањима у области тероризма и екстремизма.

Раније ове године, Курти и његова супруга доспели су у жижу јавности због њихових примања, где су косвски медији преносили да је Ритина зарада изнад свих стандарда јужне српске покрајине.

Курти је пријавио у прошлогодишњем извештају да у банци НДП има 85.000 евра, док је његова супруга пријавила у истој банци 10.000 евра за ову годину.

Где је нестало мистериозних 75.000 евра није и даље познато јавности, али оно што се претпоставља јесте да су га искористили за куповину стана у Норвешкој. Управо тај стан од 400.000 евра је пријављен у њихову имовину у овогодишњем извештају док га у претходним није било.

Оно што је заправо најзанимљивије из поменутог извештаја је да је Курти пријавио да годишње зарађује 19.000 евра, док је зарада његове супруге значајно већа – 42.000 евра.

Говорећи о својојој супрузи Рити која је пореклом Норвежанка, Курти се први пут у јавности осврнуо на тренутак када су се упознали.

“Мислим да је живот помало тајанствен и не знамо куда ће нас таласи одвести. Тако сам у Приштини срео своју жену, и испало је да сам задовољан куда су ме таласи одвели. У породици немамо „шефа“, али имамо неку врсту самоуправе”, рекао је Курти у једном интервјуу косовским медијима.У Ритиној званичној биографији може се наћи да се уско бави проценом ризика везаним за тероризам, естремизам, радикализацију, али и међународним правом на КиМ.

То је нарочито занимљиво ако се има у виду да је 2000. године био осуђен за тероризам и рушење територијалног интегритета СРЈ.

Рита и Аљбин имају ћерку која живи са мајком у Норвешкој.

“Моја ћерка прича и албански и норвешки. На почетку сам са Ритом говорио на енглеском, што је њој било чудно, али данас говори оба језика. Боље говори она албански, него ја норвешки”, објаснио је Курти у интервјуу.

(Блиц)

KOMENTARI6 коментара

 1. ivan grozni says:

  I sto treba da se plasmi nje. " Cud je zenska smijesna rabota. Duge kose a plitke pameti. Stotinu ce promjeniti vera, da ispuni jto joj srce zudi. Pevao je Rade Petrovic Njegos. Sta se je promenilo od tada? Jedino sto su danas zene skolovanije i po neka nosi pantalone.

  • Za Srbiju says:

   Ne bih to tako olako shvatio. Poveži je sa norveškim ambasadorom i norveškim izaslanikom, koji su se juče slikali sa njenim šiptarom ispred zastave Albanije. Ne podcenjuj neprijatelje i žensku pamet. U Srbiji, celokupnu antisrbsku i nakaznu propagandu, vode žene. Ovo je njihovo vreme, pune su samopouzdanja i velikih ambicija. Nemoralne i spremne na sve. Šiptar je to shvatio i iskoristio je. Ovaj međunarodni stručnjak (stručnjakinja) ne smatra da u južnoj pokrajini vlada ekstremizam i terorizam od strane šiptara. U izveštajima će da napiše sve što šiptar kaže. Jer ima i dete sa njim.

 2. persida says:

  Norvezanke obicno jure crnce, a ova izabrala Skipetara. Crnci dobijaju konkurenciju.

 3. Republika Srpska says:

  Evo upravo smo se uplašili :-))) Mislim da od ove norveške baba-roge samo Aljbin Kurtončić treba da se plaši jer kad dođe vreme norvepko pravosuđe će ga baciti u nekakav kazamat a od dece napraviti norvežane :-)))

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u