СРПСКИ СТРУЧЊАК ОТКРИВА: Има ли Европи спаса од Ислама! (ВИДЕО)

SRPSKI STRUČNJAK OTKRIVA: Ima li Evropi spasa od Islama! (VIDEO)

13 juna 2018

Gost emisije “ A ŠTA VI MISLITE“ autora i voditelja Ratka Dmitrovića, na televiziji RAS, bio je Miroljub Jevtić, redovni profesor na Fakultetu političkih nauka u Beogradu. Govorilo se o Islamu u Evropi, ima li spasa?

(INTERMAGAZIN)

KOMENTARI4 komentara

 1. Zoran says:

  Evrop anem asamo manu sto joj se sve manej radjaju, vec sto oni muslimane nemaju cim da zamajavaju. Amerika im nudi posao, karijeru, bitna rukovodeca mesta, sve mogu ako zele. Dolazi crnaxci z Amerike u Detroit, lekar. Rositelji mu iz Afrike, inace ambasadori bili u nemackoj, on tamo zavrsio faks. Sto si odosao ovde, pitamo ga, kaze nece Nemac kod mene. Crn. To ovd enema. Koliko Evropu kolje to sto s ene radjaju, isto toliko sto ih guraju u drugi plan. Ili recimo ovde farmaceutkinja, Afrikanka, zavrsial farmaciju u Nemackoj, tamo se skolovala, dosla ovde. Sto si dosla ovd ekad si tamo zavrsila skolu?? Pa nema posla. Nemci rade kao mi: Iskoluju ih dzabe i posalju iz Nemacke, ne daju im posao. Ne znam cemu s enada Evropa.

  • Zoran says:

   Iz NEMACKE dosao u Detroit, ne iz Amerike.:)

 2. solac says:

  Mi smo evropu spasili od islama 1389. , ovaj put necemo praviti istu gresku.

 3. Pastrovic says:

  Obzirom da nas je Evropa 5 puta bombardovala samo u proslom vijeku, jedina preostala mogucnost je da navijam za te muslimane. Muslije, ne stedite Evropu, molim vas.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *