ШТА ЈЕ ТО СА ПУТИНОВОМ РУKОМ? Детаљ НА ШАЦИ РУСKОГ ПРЕДСЕДНИKА током БОЖИЋНЕ ЛИТУРГИЈЕ изазвао пометњу на друштвеним мрежама! (ВИДЕО)

ŠTA JE TO SA PUTINOVOM RUKOM? Detalj NA ŠACI RUSKOG PREDSEDNIKA tokom BOŽIĆNE LITURGIJE izazvao pometnju na društvenim mrežama! (VIDEO)

9 januara 2019

Predsednik Rusije Vladimir Putin Božić je dočekao na liturgiji u crkvi Preobraženja u Sankt Peterburgu. Ruski predsednik je u hramu bio okružen mladima, ali jedan sitan detalj postao je tema na društvenim mrežama.

Putin se, naime, u nekoliko navrata, uhvatio za palac leve ruke, da bi u jednom momentu kamera zumirala ruku ruskog predsednika na kojoj se videla mala bela traka, najverovatnije flaster.

Najrazličitije teorije i komentari usledili su pošto je snimak objavljen na Tviteru.

Neki od komentatora bili su ozbiljni, konstatujući da je to, najverovatnije, flaster na žulju od hokeja koji je predsednik nedavno igrao, drugi su pokušali da budu duhoviti uz komentar da je sigurno čistio sneg, dok su neki u šali napisali da je to, zapravo, „crveno“ dugme za aktiviranje nuklearnih raketa i da ga je Putin poneo sa sobom, zlu ne trebalo.

KOMENTARI7 komentara

 1. Cetnik says:

  To mu je od pucanja sa topom istog jutra. Ima snimak.

 2. Velika Metla says:

  Pa ne drži ruke u naftalinu,pa da im se ništa ne može desiti! Možda čovek radi nešto s alatom,pa se i ogrebe,ubode...............! Oooooo........,s čime se bavi narod!

 3. Dejan says:

  Najverovatnije su ga čipovali.

 4. živoder iz Oseka i Ovčare says:

  To je od pritiskanja tastera za aktiviranje raketa tokom zadnjeg masakriranja IDIL haljinara u Siriji :-)))

 5. Miraš says:

  Na Božić je potpisao jedan Ukaz o dodeli odlikovanja Aleksandar Nevski i odmah ga je ubola ta ista penkala.

 6. test01 says:

  Posto se razveo od svoje prve zene(a ova nova devojka mu je mlada i neiskusna), sigurno je jadnik usivao pantalone pa se ubo sa iglom (posto su mu ameri blokirali sve racune na zapadu pa nema para da kupi nove). Boze koji glupi tekstovi i sta se sve nece pisati da bi se privukli citaoci i obazavaoci Putina ;) I ja sam se bio zabrinuo...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *