ШТА СЕ ТО ДЕШАВА У АМЕРИЦИ? Демонстрант који је хапшен због упада у Конгрес нађен мртав

ШТА СЕ ТО ДЕШАВА У АМЕРИЦИ? Демонстрант који је хапшен због упада у Конгрес нађен мртав

13 јануара 2021

Кристофер Стантон Џорџија, демонстрант који је хапшен због упада у Конгрес током протеста присталица Доналда Трампа у Вашингтону, нађен је мртав у својој кући.

Против Стантона је покренут кривични поступак због упада у Конгрес и кршења полицијског часа током демонстрација у Вашингтону.Три дана после хапшења, његово тело је нађено са ранама из ватреног оружја у његовој кући у граду Алфарета у држави Џорџији.

Како је утврдио мртвозорник, он је починио самоубиство пуцајући себи у груди, а из куће су однете две пушке, пренели су амерички медији.

Кристофер Стантон Џорџија један је од четворо Трампових присталица из државе Џорџије који су хапшени због упада у Конгрес. Претила му је казна од 1.000 долара или шест месеци затвора.

Полиција није саопштила могуће мотиве због којих је он себи одузео живот.

Он је шеста особа чија се смрт доводи у везу са протестом у Вашингтону. Током самог протеста, живот је изгубило четворо демонстраната и један полицајац. За једну жену је познато да је убијена хицима из ватреног оружја током упада у Конгрес, док околности смрти троје демонстраната и једног полицајца и даље нису познате.

KOMENTARI4 коментара

  1. test01 says:

    nazapadu nista novo - "ubio" se pucajuci sebi u grudi, malo tesko objasniti ali ko te pita...

  2. Nostalgicar says:

    "iz kuće su odnete dve puške, preneli su američki mediji." Znaci "ubio" se pucajući sebi u grudi iz puske... zapanjujuce je kolika je snaga medija, mediji su uspjeli Trumpa u očima vecine prikazati kao negativca koji poziva na revoluciju iako to on nikad nije rekao. I opet svi svjedoci budu nadjeni mrtvi i obavezno je da se sami ubiju, netko puskom, netko kopljem a sljedeci ce pucati sebi u nogu sa topom... i suludi narod ce i to povjerovati...

  3. s.p. says:

    Naj lakse je dati odgovor: "Ubio se sam" ?????Da ne bi dalje vrsili istragu oko ubistva. Svaki puta postoji sumnja da su ga ubili ljudi sa drugje strane, t.j. strane Jo Bajdena. Ali to ce se zataskati kako da se nije nista desilo i najdeno solomonsko resenje "Ubio se sam, izvrsio samoubojstvo, jer njegova strana nemoze istrazivati istinu.?.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u