ШТА СТОЈИ ИЗА ВУЧИЋЕВОГ ГОВОРА НА ИЗВРШНОМ ОДБОРУ? Велике промене у СНС, у проблему и ЈЕДАН МИНИСТАР

ШТА СТОЈИ ИЗА ВУЧИЋЕВОГ ГОВОРА НА ИЗВРШНОМ ОДБОРУ? Велике промене у СНС, у проблему и ЈЕДАН МИНИСТАР

19 јуна 2019

Много је оних који нису добро радили, који су гледали своје, а не опште добро, те нико зато не треба да буде изненађен.

Драстичне промене очекују Српску напредну странку у наредних неколико месеци: биће замењен део руководства који се „одродио“ од народа, а у проблему је и један министар.Ово је председник СНС-а Александар Вучић донекле и најавио на седници проширеног Извршног одбора СНС која је пре два дана одржана у Спортском центру „Шумице“.

Много је оних који нису добро радили, који су гледали своје, а не опште добро, те нико зато не треба да буде изненађен.

– Не ради се овде о два, три имена. Многи ће бити замењени – каже извор из врха СНС.

Исти извор наглашава да је председник Извршног одбора СНС дарко Глишић, претходних месеци обилазио одборе, некада и више општина дневно и да је о свим дешавањима обавештавао Александра Вучића.

– Сви који су лоше или незаконито радили упозорени су, добили су шансу да то исправе, неки јесу, али неки су се оглушили о упозорење и неће моћи да кажу да су изненађени – наводи извор. Међу онима који ће бити промењени су и поједини врло високи функционери, а спекулише се да је у проблему и један министар.– Kористе позиције за лично богаћење и личне привилегије. Одродили су се од обичних људи и то не може да остане некажњено – истиче извор.

Након промена очекује се и подмлађивање странке будући да су се, према речима извора, поједини старији чланови, успавали и не труде се колико су то некада чинили. Вучић је рекао да је његов предлог да се изађе са великим бројем нових и младих људи.

– Многима се то неће свидети, али , нажалост, говориће се и о некима од вас у наредном периоду на скупштини или конгресу странке. Неки ће добровољно да оду са својих функција, а неки неће добровољно – додао је Вучић.

Он је навео да је природно да долази до промена и да се ослобађа простор за неке друге људе, а на примеру победе на изборима у месној заједници Мајур у Шапцу илустровао проблеме у странци.– Тамо где смо опозиција, људи су показали већу енергију, жељу и посвећеност у раду него у огромном делу Србије где мисле да ће све на изборима да реши Вучић – нагласио је Вучић, и додао да снага СНС-а није у одбору и председнику, већ у народу.

Вучић је истакао да је СНС неупоредиво најбоља странка у поређењу са другим странкама у Србији, да у странку жели да доведе нове и младе људе.

(Blic)

KOMENTARI4 коментара

 1. теоретичар says:

  Генерално, млади људи треба да буду на нижим функцијама. Политика одбацивања старијих особа са секундарних високих функција као и политика замењивања баба по дућанима, са младим и лепим девојкама широког кеза је започета у Мерику. Међутим, Америка је знатно променила тај помало искривљен приступ одабиру људи, само наши нису обавештени. Али човек који је покупио 1 поен више на Западу гурнуо је за прецедника владе лезбејку а да није ни трепнуо. То је како изненађујући потез тако и неодговоран потез а зове се мењање менталитета Срба. Током времена, људи се навикавају да их воде деформисане личноисти и ником ништа . Ствар није увек у памети. Имао је он и других могућности али без поена са Запада. Ствар је у менталитету и моралу које поштује један народ. Дакле, Вучић је извео један од врло жестоких потеза између свих осталих ријалити уназађивања не само менталитета, него и разума Срба. Добро је да још увек немамо пола Срба изопачених схватања. Дакле, то довођење младих на високе функције има своје негативне мозгова, али хоћемо ускоро. За младе људе су ниже функције. Током живота, млад човек се доказује и догура до директора, али тек кад пређе 40 година. Имам утисак да ће нам Вучић сада довести младе ботове који су писали и тренирали коментаре по поробљеним српским медијима. Маса за мешење. И кежење и гажење. Живела транспарентна, прагматична и демократична демократија у поробљеној Србији. Живела...где ми ракија???

  • теоретичар says:

   забрљо сам а не могу да исправим. Сећам се једном сам негде писао коментар два и могло се исправити ако забрљаш на брзину

 2. теоретичар says:

  У бре, овај наш Вучко велик ко бандера. Мада је моје опште мишљење да се одговарајућа личност нашла на правом месту у право време. Имали смо горег пре њега. Пошто је мање зло, надам се да ће следећи тип кога нам амери набаце бити мање зло и од Вучића.

  • Cetnik says:

   Aj Nas je vucko velik ko bandera, Nas je vucko velik ko bandera, na planeti nema veceg kera...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u