СТРАХ И ПАНИКА У НЕМАЧКОЈ И ЕВРОПИ: Политичари у страху од новог Хитлера! АКО ОНИ ДОЂУ НА ВЛАСТ У ПРОБЛЕМУ ЋЕ БИТИ…

СТРАХ И ПАНИКА У НЕМАЧКОЈ И ЕВРОПИ: Политичари у страху од новог Хитлера! АКО ОНИ ДОЂУ НА ВЛАСТ У ПРОБЛЕМУ ЋЕ БИТИ…

14 марта 2019

Немачко тужилаштво покренуло је истрагу у вези са више од 100 претећих мејлова упућених политичарима, адвокатима, поп певачима, а иза којих, како се сумња, стоје неонацисти.

Претећи мејлови су потписале групе „Национал-социјалистичка офанзива“, „НСУ 2.0“ или „Вермахт“, што указује да их је послао један или више неонациста, преносе медији.Мејлови су, између осталих, упућени левичарској посланици Мартини Ренер и поп певачици Хелен Фишер.

Садржај мејлова је сличан, а у некима се помињу претње бомбом због чега је полиција извршила рације у два града.

Претње су довеле до евакуације главне железничке станице у Либеку у понедељак и канцеларије јавних финансија у Гелзенкирхену следећег дана, али бомбе нису пронађене, објавили су немачки медији.

Претпоставља се да су многи од претећих мејлова потекли из Берлина па зато истрагу предводи берлинско тужилаштво. Претње су упућене и немачком Централном савету Јевреја, високим судовима у Бамбергу и Минхену, канцеларији главног тужиоца у Франкфурту и аеродрому у Хамбургу.

Неонацизам се односи на политичку идеологију и покрете који реафирмишу идеје и праксу Националсоцијалистичке партије немачког Трећег рајха у новим околностима, идентификујући је са идејама локалног национализма. На челу Националсоцијалистичке партије подсећамо био је највећи касапин у историји Адолф Хитлер. У Немачкој и другим земљама, исказивање ове идеологије је забрањено. Велики део својих активности неонацисти обављају кроз неформалне и тајне групе.

(Тањуг)

KOMENTARI6 коментара

 1. petrovgrad says:

  Nemaju više kapaciteta. Germani su prepolovljeni.Wihov sunovrat započeo im je 80-tih godina, kada im je mladi priraštaj otišao u nrpovrat,gej aktivisti, pedofilija droga, hipici, klošerenje, najezda islamske populacije,... Na stotine katedrala i crkava su izdate u zakup kao džamije.

 2. Djoka Brica says:

  Krvati jedva da docekaju da nemacka postane nacisticka zemlja.

 3. Zoran says:

  Evropu samo ostavi nezavisnom i ocekuj rat.:)

 4. milorad2 says:

  Iza neonacista u nemačkoj stoje engleska i USA. Njihove obaveštajne službe ih finansiraju,kontrolišu i štite ka osredstvo pritiska na "neposlušne" političare ili grupe u nemačkoj i kao terorističku pretnju nemačkoj vladi.Istio je slučaj i sa ustašama sve je to stejt departmenta i CIA i predstavlja jednu od poluga njihovih političkih i ekonomskih pretnji baš kao i iskamistički terorizam, nikakve azlike nema i gazde su u oba slučaja ISTE.

 5. petrovgrad says:

  ЈЕСТЕ АМЕРИКА ЗЛО, АЛИ НИЈЕ ЈЕДИНА. НИЈЕ СРБИЈУ БОМБАРДОВАЛА САМО АМЕРИКА ВЕЋ СВЕ ЧЛАНИЦЕ НАТО. Оставимо се те приче да су Енглези створили Хитлера. Створили су га сами Немци. Енглези никада нису имали логоре за Србе нити масовна губилишта. Германи и њихови савезници јесу и то у оба рата. То што су нас бобмардовали 1945 то су комунисти тражили и писмено захтевали. Ђинђићеви следбеници не могу да осуде НАТО бомбардованје јер је Ђинђић апеловао да нас бобмардују. Дајмо мало да размишљамо здравим разумом.

  • Vladimir says:

   Kao prvo,prve konc logore stvorili su englezi u juznoj Africi za Bure,kao drugo,na pregovorima u Versaju,u americkoj delegaciji je Pol Varburg a u Nemackoj Maks Varburg,migrante finansira iymedju ostalih Soros,ista nacionalnost kao braca Varburg,kao trece,to odgovara i Izraelu da napravi veliki Iyrael,da tamo docekaju svog Mesiju,uzgred,devojacko prezime Merkelove je Kasner,Hazarka,itd itd,sve je jasno...sto se tice Zorana Djindjica,kasno je shvatio i ode glava,u reziji MI6.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u