СТРОГО ЧУВАНА ТАЈНА: Kлинтон имао 400 убица на Kосову! Многи страдали од српске руке!

СТРОГО ЧУВАНА ТАЈНА: Kлинтон имао 400 убица на Kосову! Многи страдали од српске руке!

16 маја 2019

Бивши председник САД Бил Kлинтон имао је 1998. и 1999. године најмање 400 својих убица, војних специјалаца на Kосову и Метохији који су се борили на страни терористичке ОВK.

Ово тврди амерички политиколог Фил Батлер, који каже да има много доказа да је Вашингтон помогао албанским терористима, иако америчка администрација и данас негира своју умешаност. Батлер додаје и да је овај модел „помоћи“ потом пресликан и у Украјини, Либији, Сирији…Амерички експерт објашњава да су функционери Стејт департмента директно усправљали својим специјалцима аи тако вукли конце и контролисали ситуацију на KиМ и Балкану.

– Поуздано знамо да су код нас тајно обучени побуњеници одиграли кључну улогу у фрагментирању регије преко организације познате као Атлантска бригада, која се борила у рату на Kосову на страни Ослободилачке војске Kосова (ОВK), а бројала је око 400 наоружаних бораца… Пронашао сам причу о Французу који је тренирао Атлантску бригаду, што у свему подсећа касније на Украјину, Либију и Сирију. „Видите „обрасце“ које нас воде до истине и више него довољно. Стравична стратишта легитимне државе Југославије су служила за улагање у поделу преосталих комада земље, уз помоћ америчких председника, британских господара и немачких индустријалаца. Атлантска бригада је деловала у разним посредничким ратовима на Балкану, а важни припадници су јој били смртоносне убоице из иностранства. Амерички фунцкионери у врху су их добро познавали и управљајући њима су вукли конце на Kосову и широм Балкана. Југославија је постала прототип, пример за деловање у Авганистану и Ираку, Арапском пролећу – сматра експерт.

Према његовим речима, Југославија је постала прототип и пример за деловање у Авганистану и Ираку и на другим жариштима.

– Имена Медлин Олбрајт, Хавијера Солане, генерала Веслија Kларка и других се и даље спомињу. У бившој Југославији су пријатељи кључних играча у владама дословно планирали претворити народе и земље у кредиторе и инвестициони „елдорадо“. Прича о геноциду у име демократије је престрашна – каже Батлер.

Генерал Владимир Лазаревић каже да ово не би требало никога да изненађује.

– Знам сасвим сигурно да су припадници специјалних снага САД, Британије, Немачке и других држава и пре агресије на нашу државу обучавали албанске терористе у десетак кампова широм Албаније, као и по Европи. Значајан број њих био је у улози инструктора терористичке пешадије за све време копнених напада преко наше државне границе. Такође, више стотина специјалаца убачено је на Kосово и Метохију у циљу извођења диверзантских акција, али без успеха. Део њих главом је платио учешће у агресији на нашу земљу – наглашава Лазаревић.

(Информер)

KOMENTARI5 коментара

 1. Djordje says:

  Ma koliko usa ubice bili specijalno obuceni oni ipak ostaju debilianglosaxsonski. Trenutno vise nemaju novog oruzja jer nema vise para da kupuju naucnike po svetu. Poceo je njih krah od 1999 udaro na nebesku Srbiju koja je na zalost odredjena od boga da kaznjava sve imperijalne sile. Daj boze da bude ovo zadnja sila i da se ne pojavljuje nove imperijalne sile.

 2. Ainu man says:

  "strogo čuvana tajna" je obelodanjena u 90%holivudske produkcije. Oni to i ne kriju, jer ceo svet to oseća na svojoj koži. Dosta više "stravično, najveća tajna, šokantno...", i tako vas čitaju.

 3. vasa says:

  Ne zaboravite da pomenete prijateljsku Francusku i njihovu Legiju stranaca

 4. Đorđe says:

  Strašno je što su kupili naše političare da im daju narod na tacni. Pljačkaju nas kroz poreze,komunalne usluge,benzin,cigare pa čak i na hlebu koji teško može više da se zove hleb jer je pun stranih aditiva. Dobro oni znaju da je najveći resurs jedne države njen narod.

  • Velika Metla says:

   А Ко спречава тај народ да заврши с таквим политичарима? Нико. Сва та багра која је била на власти од 5.октобра,па до дан данас,се слободно шетка у том истом народу којега су ојадили. И ником ништа! Чак ћеш чути како кажу припадници тога истога народа "били су способни"! Толико о том народу.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u