СТРУЧЊАЦИ УПОЗОРАВАЈУ: Европи прети грађански рат!

СТРУЧЊАЦИ УПОЗОРАВАЈУ: Европи прети грађански рат!

4 новембра 2015

248673-austerity-riotsСтручњаци упозоравају да ће у Европи ускоро почети грађански рат због милиона миграната који свакодневно пристижу на овај континент.

Аутор и професор на Стенфорду, Џ. М. Дејвис, каже да верује да се рат може спречити само „развијањем ефикасних анти-исламистичких политичких покрета“ у Европи.

Ситуација у Европи већ измиче контроли. Аустријанци нагомилавају оружје, док обавештајни аналитичари упозоравају на неизбежан терористички напад у Великој Британији.

У међувремену, европске власти се ломе јер на десетине хиљада муслимана марширају кроз континент као војска која се спрема на инвазију.

Дејвис тврди да ће, ако мејнстим политичке снаге не буду успеле да се изборе са константним притицањем муслиманских миграната у Европу, радикалне организације преузети на себе одбрану Европе.

Прочитајте још:

ДЕО ВЕЛИКОГ ПЛАНА: Намерно изазвали миграције да би уништили Европу!

„МИГРАНТСКИ РАЈ“: Ево како изгледа град у Шведској где иде велики број миграната! (ВИДЕО)

РУСКИ НАУЧНИК ТВРДИ: САД и Британија усмеравају мигранте у Немачку да сруше ЕУ

„Они ће пркосити својим властима, што би могло да подигне читаве државе против власти. Видели смо то у комунистичкој источној Европи између 1989. и 1991. године с једином разликом што ће овога пута бити више насиља“, рекао је он.

Дајана Вест, аутор и колумниста, рекла је да прави непријатељи Европе нису муслимани већ власти европских земаља.

„Власти су одбациле своје најосновније одговорности за очување свог народа, религије, културе, закона, јавне безбедности и свега осталог зарад „мултикултуралне“ идеологије. Невероватно је посматрати како они отворено напуштају сувереност ради глобалистичких циљева. Њихов шаблон, марксистички по пореклу, може се најбоље описати као „приморана разноликост““, објаснила је она.

Вестова наводи да државе попут Немачке и Шведске заправо „свргавају сопствени народ“.

Ипак, Вестова сматра да ће грађански рат бити заустављен пошто западне власти имају превише репресивних алата на располагању.

„Ове државе су пуне механизама уцене и приморавања“, рекла је она. „Плашим се да ће на крају доћи до капитулације држава које примају све већи број муслимана“.

Она верује да су Европљани веома узрујани, али недовољно одлучни да реагују. Релативна пасивност је резултат крваве историје Европе и хришћанске религије, рекла је она.

„У природи је Хришћана и постхришћанских Европљана да буду мирољубиви. Управо зато они не могу да се суоче са новом реалношћу.

Пошто нико неће да искористи силу како би се сузбила идеологија, нико неће да призна природу самог проблема. Исто тако је дошло до успона комунизма и нацизма“, рекао је Дејвис. Као резултат свега тога, Европи ће оџвонити због њених демократских схватања.

(wебтрибуне.рс)

KOMENTARI5 коментара

 1. Goran says:

  upravo glavni organizator koji sve ove izbjeglice dovukao ce naoruzati radikalne organizacije koje namjeravaju preuzeti na sebe odbranu Evrope. i eto krvi do koljena, to je bilo jasno jos na pocetku kada se primjetilo da su vise od75% izbjeglica mladi miskarci. u prvom i drugom svjetskom ratu je zbog medija bilo jako tesko doznati i otkriti glavne organizatore , pa se desilo to da se sve doznalo mnogo godina kasnije . sada se sve zna i opet ce se dozvoliti krv,,,,,,,,,,,,kako je jadna i bijedna ova nasa civilizacija kada dozvoljava da nekolicina ludaka vlada ovim dijelom svijeta. UZAS

 2. Radikal says:

  @Goran Radikalne organizacije nece braniti EU nego svoje domovine.

 3. Steva says:

  To je vise nego izvesno i sve ide po planu,Evropa sve cvrsce koraca ka gradjanskom ratu i to je vec ne izbezno.

 4. мудријаш says:

  после 1., и 2. св. рата (у ВБ су 2. звали "phony war" (лажни рат) током и непосредно после рата, док Холивуд није то "оправио") Амери су решени да изазову и трећи....

 5. otac Satarije says:

  Ne vidim da je taj rat baš tako blizu. Nisu evropljani kao "hrišćani" brzi na okidaču, ali je poznato ni da muslimani nisu hrabri ako ih nije većina,a to je tako daleko...ovih milion što će u ovoj godini ući u EU vlasti EU-a će disperzirati po celoj EU jer znaju da im ne smeju dozvoliti sinergiju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u