СТРУЧЊАЦИ УПОЗОРАВАЈУ: Европи прети грађански рат!

STRUČNJACI UPOZORAVAJU: Evropi preti građanski rat!

4 novembra 2015

248673-austerity-riotsStručnjaci upozoravaju da će u Evropi uskoro početi građanski rat zbog miliona migranata koji svakodnevno pristižu na ovaj kontinent.

Autor i profesor na Stenfordu, DŽ. M. Dejvis, kaže da veruje da se rat može sprečiti samo „razvijanjem efikasnih anti-islamističkih političkih pokreta“ u Evropi.

Situacija u Evropi već izmiče kontroli. Austrijanci nagomilavaju oružje, dok obaveštajni analitičari upozoravaju na neizbežan teroristički napad u Velikoj Britaniji.

U međuvremenu, evropske vlasti se lome jer na desetine hiljada muslimana marširaju kroz kontinent kao vojska koja se sprema na invaziju.

Dejvis tvrdi da će, ako mejnstim političke snage ne budu uspele da se izbore sa konstantnim priticanjem muslimanskih migranata u Evropu, radikalne organizacije preuzeti na sebe odbranu Evrope.

Pročitajte još:

DEO VELIKOG PLANA: Namerno izazvali migracije da bi uništili Evropu!

„MIGRANTSKI RAJ“: Evo kako izgleda grad u Švedskoj gde ide veliki broj migranata! (VIDEO)

RUSKI NAUČNIK TVRDI: SAD i Britanija usmeravaju migrante u Nemačku da sruše EU

„Oni će prkositi svojim vlastima, što bi moglo da podigne čitave države protiv vlasti. Videli smo to u komunističkoj istočnoj Evropi između 1989. i 1991. godine s jedinom razlikom što će ovoga puta biti više nasilja“, rekao je on.

Dajana Vest, autor i kolumnista, rekla je da pravi neprijatelji Evrope nisu muslimani već vlasti evropskih zemalja.

„Vlasti su odbacile svoje najosnovnije odgovornosti za očuvanje svog naroda, religije, kulture, zakona, javne bezbednosti i svega ostalog zarad „multikulturalne“ ideologije. Neverovatno je posmatrati kako oni otvoreno napuštaju suverenost radi globalističkih ciljeva. Njihov šablon, marksistički po poreklu, može se najbolje opisati kao „primorana raznolikost““, objasnila je ona.

Vestova navodi da države poput Nemačke i Švedske zapravo „svrgavaju sopstveni narod“.

Ipak, Vestova smatra da će građanski rat biti zaustavljen pošto zapadne vlasti imaju previše represivnih alata na raspolaganju.

„Ove države su pune mehanizama ucene i primoravanja“, rekla je ona. „Plašim se da će na kraju doći do kapitulacije država koje primaju sve veći broj muslimana“.

Ona veruje da su Evropljani veoma uzrujani, ali nedovoljno odlučni da reaguju. Relativna pasivnost je rezultat krvave istorije Evrope i hrišćanske religije, rekla je ona.

„U prirodi je Hrišćana i posthrišćanskih Evropljana da budu miroljubivi. Upravo zato oni ne mogu da se suoče sa novom realnošću.

Pošto niko neće da iskoristi silu kako bi se suzbila ideologija, niko neće da prizna prirodu samog problema. Isto tako je došlo do uspona komunizma i nacizma“, rekao je Dejvis. Kao rezultat svega toga, Evropi će odžvoniti zbog njenih demokratskih shvatanja.

(webtribune.rs)

KOMENTARI5 komentara

 1. Goran says:

  upravo glavni organizator koji sve ove izbjeglice dovukao ce naoruzati radikalne organizacije koje namjeravaju preuzeti na sebe odbranu Evrope. i eto krvi do koljena, to je bilo jasno jos na pocetku kada se primjetilo da su vise od75% izbjeglica mladi miskarci. u prvom i drugom svjetskom ratu je zbog medija bilo jako tesko doznati i otkriti glavne organizatore , pa se desilo to da se sve doznalo mnogo godina kasnije . sada se sve zna i opet ce se dozvoliti krv,,,,,,,,,,,,kako je jadna i bijedna ova nasa civilizacija kada dozvoljava da nekolicina ludaka vlada ovim dijelom svijeta. UZAS

 2. Radikal says:

  @Goran Radikalne organizacije nece braniti EU nego svoje domovine.

 3. Steva says:

  To je vise nego izvesno i sve ide po planu,Evropa sve cvrsce koraca ka gradjanskom ratu i to je vec ne izbezno.

 4. mudrijaš says:

  posle 1., i 2. sv. rata (u VB su 2. zvali "phony war" (lažni rat) tokom i neposredno posle rata, dok Holivud nije to "opravio") Ameri su rešeni da izazovu i treći....

 5. otac Satarije says:

  Ne vidim da je taj rat baš tako blizu. Nisu evropljani kao "hrišćani" brzi na okidaču, ali je poznato ni da muslimani nisu hrabri ako ih nije većina,a to je tako daleko...ovih milion što će u ovoj godini ući u EU vlasti EU-a će disperzirati po celoj EU jer znaju da im ne smeju dozvoliti sinergiju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *