СУБОТА ЈЕ ДАН Д ЗА ЦРНУ ГОРУ!

СУБОТА ЈЕ ДАН Д ЗА ЦРНУ ГОРУ!

28 фебруара 2020

Пише: Велимир Ераковић

Свјестан да би му субота могла бити један од последњих дана на власти, Ђукановић је по савјету запада, не вјерујући у лојалност војске и полиције, одлучио да уведе ванредно стање у Црној Гори због корона вируса који по њему хара Монтенегром.

Бројка обољелих није тачна и повећава се само ради панике коју власт жели да унесе у народ. Храповић, министар здравља је већ одредио карантин за Улцињ, и најавио нове локације за исто.Врши се ненормалан притисак на начелника КБЦ Подгорица Јефта Ераковића, да наложи инфективном одељењу и националном координационом тиму проглашење епидемије и ванредно стање.

Међутим Митрополит Амфилохије, како нам јавља секретар митрополије већ дочекује госте и спрема грандиозан скуп. Не пада му на памет одлагање ни литија, а камоли сабора у суботу. Митрополит Амфилохије је већ дочекао Митрополита кијевског и цијеле Украјине и он ће вечерас предводити литију у Подгорици.

Наравно уз Митрополита Црне Горе и Брда. Сјутра се очекује долазак осталих епископа, преко петнаест, а превоз за народ из Црне Горе и окружења је већ спреман.

Нико неће поштовати могући одлуку владе. Митрополит Амфилохије је такође рекао да је највећи и најубитачни вирус изворне Црне Горе Мило Ђукановић. Субота је дан Д за Црну Гору. Тензије су доведене до усијања.

Једно је сигурно, Митрополија црногорско приморска не одустаје од сабора, вјерни народ је подржава као никад прије и долази у ко зна коликом броју. Шта ће, демон и сатана Ђукановић урадити, остаје нам да видимо.

(Pravda)

KOMENTARI8 коментара

 1. . dragana says:

  Bog je uz Narod, do HRISYOVE pobede

 2. Ivana says:

  Samo ujedinjenje Srpske Crne Gore, Srbije i Republike Srpske sve drugo su laži za lakoveran i naivan srpski narod. Svi na ustanak kao jedan pomtimo izdajnike u našim redovima.

  • CILE says:

   NAJPOSTENIJE DA SKONCA KAO CAUSESKU

 3. filip says:

  milo ni ne zna kako će skončati

 4. filip says:

  milo ni ne zna kako će skončati

 5. Kulak says:

  Ni stotinu litija neće srušiti diktatora i mafijaša Mila i njegovih 2000 policajaca.Njih će srušiti samo kadrovski sposobna opozicija u Crnoj Gori i naoružani narod.

 6. Dražen Jovan Petrović says:

  Daj Bože da odvratni diktator Milo krepa kao šugavo pseto.

 7. Mate says:

  Srbi (ili u originalu Servi), ne ulazite u eu i nato, to je teško zlo i prokletstvo. Ovdje u Hrvatskoj sve gotovo i propalo, samo vatikanoidi i talmudisti harača i pljačkaju i ubijaju. Ne vjerujte putinu, on je kazaro-talmudist koji radi za pax khazarica i vaticana. Shalom.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u