СУБОТА ЈЕ ДАН Д ЗА ЦРНУ ГОРУ!

SUBOTA JE DAN D ZA CRNU GORU!

28 februara 2020

Piše: Velimir Eraković

Svjestan da bi mu subota mogla biti jedan od poslednjih dana na vlasti, Đukanović je po savjetu zapada, ne vjerujući u lojalnost vojske i policije, odlučio da uvede vanredno stanje u Crnoj Gori zbog korona virusa koji po njemu hara Montenegrom.

Brojka oboljelih nije tačna i povećava se samo radi panike koju vlast želi da unese u narod. Hrapović, ministar zdravlja je već odredio karantin za Ulcinj, i najavio nove lokacije za isto.Vrši se nenormalan pritisak na načelnika KBC Podgorica Jefta Erakovića, da naloži infektivnom odeljenju i nacionalnom koordinacionom timu proglašenje epidemije i vanredno stanje.

Međutim Mitropolit Amfilohije, kako nam javlja sekretar mitropolije već dočekuje goste i sprema grandiozan skup. Ne pada mu na pamet odlaganje ni litija, a kamoli sabora u subotu. Mitropolit Amfilohije je već dočekao Mitropolita kijevskog i cijele Ukrajine i on će večeras predvoditi litiju u Podgorici.

Naravno uz Mitropolita Crne Gore i Brda. Sjutra se očekuje dolazak ostalih episkopa, preko petnaest, a prevoz za narod iz Crne Gore i okruženja je već spreman.

Niko neće poštovati mogući odluku vlade. Mitropolit Amfilohije je takođe rekao da je najveći i najubitačni virus izvorne Crne Gore Milo Đukanović. Subota je dan D za Crnu Goru. Tenzije su dovedene do usijanja.

Jedno je sigurno, Mitropolija crnogorsko primorska ne odustaje od sabora, vjerni narod je podržava kao nikad prije i dolazi u ko zna kolikom broju. Šta će, demon i satana Đukanović uraditi, ostaje nam da vidimo.

(Pravda)

KOMENTARI8 komentara

 1. . dragana says:

  Bog je uz Narod, do HRISYOVE pobede

 2. Ivana says:

  Samo ujedinjenje Srpske Crne Gore, Srbije i Republike Srpske sve drugo su laži za lakoveran i naivan srpski narod. Svi na ustanak kao jedan pomtimo izdajnike u našim redovima.

  • CILE says:

   NAJPOSTENIJE DA SKONCA KAO CAUSESKU

 3. filip says:

  milo ni ne zna kako će skončati

 4. filip says:

  milo ni ne zna kako će skončati

 5. Kulak says:

  Ni stotinu litija neće srušiti diktatora i mafijaša Mila i njegovih 2000 policajaca.Njih će srušiti samo kadrovski sposobna opozicija u Crnoj Gori i naoružani narod.

 6. Dražen Jovan Petrović says:

  Daj Bože da odvratni diktator Milo krepa kao šugavo pseto.

 7. Mate says:

  Srbi (ili u originalu Servi), ne ulazite u eu i nato, to je teško zlo i prokletstvo. Ovdje u Hrvatskoj sve gotovo i propalo, samo vatikanoidi i talmudisti harača i pljačkaju i ubijaju. Ne vjerujte putinu, on je kazaro-talmudist koji radi za pax khazarica i vaticana. Shalom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *