СУЗЕ ИВАНЕ ШПАНОВИЋ које су потресле Србију (ВИДЕО)

СУЗЕ ИВАНЕ ШПАНОВИЋ које су потресле Србију (ВИДЕО)

2 септембра 2019

Није имала среће наша најбоља атлетичарка Ивана Шпановић, повредила се и пропустиће најважније такмичење ове године – Светско првенство у Дохи за месец дана.

Ивана је посрнула у трку, на залетишту у шестој серији на митингу у Берлину – страдао је мишић (задња ложа) и одмах је било јасно да је у питању озбиљна повреда.На то су указивала и забринута лица њених супарница, а највише од свега сузе на њеном лицу…

Лед је стављен одмах након што је села и заплакала, тешиле су је супарнице, храбриле, пружиле подршку у нимало лаком тренутку, знају и оне како је када те овакав пех удаљи од стазе, од снова…

Недуго после повреде, Иванин тренер Горан Обрадовић потврдио је да је пред Иваном дуг период опоравка и да ће готово сигурно пропустити светско првенство у Дохи.

– Ивана је повредила задњу ложу десне ноге када је трчала залет у последњој серији, и то највероватније значи да Ивана неће наступати на Светском првеству у Дохи које се одржава за месец дана. Одмах по повратку у Србију ћемо обавити све прегледе и снимања и више сазнати о озбиљности повреде – рекао је Обрадовић.

Погледајте и како је дошло до повреде наше атлетичарке:

KOMENTARI2 коментара

  1. persida says:

    Veliki sportista, ali, devojko, odmori se, rodi jedo Srpce, ima i drugih stvari u zivotu osim preskakanja peska.

  2. Beli Orao says:

    Тачно Персида !!! Има и других и љепши ствари и који чине и срећнијим а то си управо рекла!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u