СВЕ ЈЕ ТАКО ПРОВИДНО: Добро позната екипа стигла у Републику Српску да сруши Додика!

СВЕ ЈЕ ТАКО ПРОВИДНО: Добро позната екипа стигла у Републику Српску да сруши Додика!

13 јуна 2018

Уз манипулацију несрећно страдалим Давидом, јаку медијску подршку и позамашна средства, а појачавајући активности кроз непотребне блокаде због цене горива, одређени кругови стварају пред-петооктобарску атмосферу у Републици Српској!

Ове наводе, ако је било ко још и сумњао у њих, после кореографије тако сличној “Отпорашкој”, укључујући и поздрављање стиснутом подигнутом песницом као опште прихваћени симбол бунта, потврдио је отац страдалог момка, који је недвосмислено рекао: “Ако се овај случај не реши, неће бити ни избора у октобру”!Два наизглед независна и спонтана догађаја, који тобож немају везе са политиком, стапају се полагано према мастер плану у један: тако од протеста против наводно убијеног момка и протеста против наводно високих цена грађана, добијамо лагано јединствен протест против Додика, а вала и против Српске!

Таква слика постала је још јаснија, када су са блокаде пута, мегафоном позивали да се придружи “Протесту за Давида”, а очигледна потреба за инцидентим ситуацијама и сликама бескомпромисности, што је један од чувених брендова Срђе Поповића, архитекте 5. октобра, виђена је управо на једном од тих пунктова.

Наиме, на окупљене штрајкаче наишло је возило хитне помоћи, које они нису пропустили одмах, него су ваљда доказујући да су “партизанска власт”, провирили да виде крије ли се заиста пацијент иза или лекари фингирају (носе шпијуне, специјалце, радиоактивни материал…?).

Најбољи доказ да у Српској, из НАТО пластеника расте нова генерација хибрида по мери баштована Срђе Поповића, јесте и пример у протестима све активнијег, а на жалост и све популарнијег одборника ПДП-а у бањалучкој скупштини, Драшка Станивуковића, коме је брижљиво изграђен имиџ борца против корупције, човека из народа и понајвише “народног трибуна”, “тотално другачијег од других”, што јесте стара отопорашка “фора”.

Врх власти Републике Српске, аналитичари из региона, па и иностранства, патриотске организације у Србији, упозоравале су на овакав сценарио и најављивали га месецима у раније, тумачећи га на једини исправан начин: покушај гашења Српске.

Иначе, ово није прва слична акција Срђе Поповића, извозника револуције и екипе око њега, али јесте прва на домаћем терену од 5. октобра: не треба заборавити да је Мајдан и насилан преврат, који је водио нацизацији Украјине, експлодирао управо због наводно грађанских протеста око горива, а да је Поповићева улога ту била кључна.

(Говори Србија)

KOMENTARI15 коментара

 1. Sara says:

  Како наводно убијеног момка!?Момак је убијен и нема друге

  • Zaharije qSerak says:

   Naravno da je ubijen,ali zar misliš da je to nažalost vazno.Pa gos.Dodik samo zna i želi da zna ono sto njemu odgovara i drži ga na vlasti.Njemu se ne moze ništa desiti,on ima gdje da ode,a Vi gradjani R.S.? Vi koji nemate kuće i stanove po Beogradu.Pokusajte da pričate sa Sarajlijama koji su slušajući propagandu otišli u Zvornik i Bijeljinu.Svi su ogorčeni i govore prevareni.Ko ih je prevario neće da kažu.U tome i jeste suština da jadni gradjani ne mogu da vjeruju kako daleko moze nešto otići.Ja znam moje bivše drugove iz Sarajeva,Vogosce koji su postali alkoholičari,a studirali su u isto vrijeme kada sam i ja.Sada žive u Zvorniku i kunu sudbinu.

   • Filip says:

    Starog svata Srbina u Sarajevu ubila flaša rakije koja je pala sa neba? Divjak je izdao naređenje da se slažu Lego kockice? "Ševe" su raznosile mleko tih dana po Sarajevu i Bosni? Živiš priču i propagandu u koji ni ti ne veruješ. Gde si ti pobegao kad je u Sarajevu bilo divno? Jel tvrdiš da je David ubijen kao što si tvrdio i za Skripalja da su ga Rusi otrovali, kad ono...promašaj. Prestali svi da pričaju o Skripalju. E moj Zaharije lakoverniče!

    • RASPUCHIN says:

     Е мој Банијац , ако сте исти онај који је о Банији писао? Бранити некога ко је крајем 1994.г. уз помоћ свог ментора Борислава Микелића пљачкао ратне-робне резерве РСК а обојица су знали да је РСК продана је прилично тужно. Ја живим у Р. Српској а Банијац сам као и Ви , за Р.С. сам се и борио а сада сам грађанин не другог него посљедњег реда који постоји. Сваки усташа има већа права од мене код Додика и његових власти. Надам се да ће ово бити објављено да се види тужна истина и судбина родољуба као и просперитет који су остварили издајници , ратни профитери и дезертери.

   • Strahinja says:

    Ne siri mrznju Zaharije !!! To mozes u tvojoj federaciji, ne i medju Srbima. Nemas potrebe da se mesas u stvari koje se ne ticu tvog bitisanja. Tebe sendvicima hrani Alija, a hoces malo i prasetinom da omastsis brk. Ne ide to tako... Seli se u Teheran ako ti ovde ne valja...

  • milan says:

   A, navodno ako se pravis glupa i ostaces glupa!

   • Miraš says:

    Akteri obojene revolucije uvek se prave navodno glupi i sve tako glupi znalački manipulišu sa ljudskim emocijama. Kao da im ej svima Soroš tata.

 2. Miraš says:

  Rekoh ja da su mi sumnjivi ti protesti, a sumnjivi su mi bili zbog dobre organizovanosti i masovnosti. Mi se ne okupimo ni za puno važnija pitanja o kojima mnogi od nas misle, nema ko da nas organizuje i okupi. Ali zato Srdja Popović i njegovi djavolčići znaju kako će, a i za koga rade i najvažnije kako i koliko će biti plaćeni.

  • Miraš says:

   Svi lideri na njihovom zapadnom Balkanu treba da budu kao hibridni kultivisani krastavčići> da priznaju tkzv. državu narko-nato Kosovo, da jako žele i rade na tome da uvedu i sopstvene države u NATO, da ne susreću sa Putinom i da ne razvijaju nikakve poslove sa Rusijom, nego da pljuju po Rusiji iz sve snage, da ne gledaju čak ni prema Turskoj jer i nju sve više anatemišu u Eu-ropi. Није и неће Балкан никад бити слободан naprimer као Аустрија па да може да позове Путина у посету, a mi u Srbiji pozivamo i Putina i Erdogana. Znali smo da će biti nekih pritisaka na preostale nenatoizirane balkanske države otkad su sproveli da samo Zaev u Makedoniji može da formira vladu i otkad nastoje da završe problem u vezi imena države Makedonija, a da bi je uveli u NATO. Najverovatnije NIKAD ni Crna Gora, ni Makedonija, ni Srbija, ni BIH neće postati članice EU, ali to nije bitno, nego veoma je važno da NATO ima potpunu kontrolu celog balkanskog poluostrva. Od svih velikih poluostrva na jugu Evrope Balkan ima najveći geopolitički značaj.

 3. RASPUCHIN says:

  Имате људе у Србији (нпр. Веља Илић) који вам свима могу објаснити улогу тадашњих власти Р. Српске у "5. октобру". Када се то појасни онда ће и ов ситуација бити јаснија.

  • Velika Metla says:

   5.октобра је цео србски народ бачен под ноге,западном шљаму,и то од својих синова и кћери,иначе наследника комуњара!

   • RASPUCHIN says:

    Ни ја нисам ништа друго рекао. Потражите мало ко су све били комуњаре а сада глуме највеће "србенде". Поменуо сам Бору Микелића члана ЦК СКХ и његовог пулена , предратног предсједника скупштине Лакташа (или нешто слично а функција је била само за подобне комуњаре) па је чак био против уласка те општине у САО Крајину.

    • Velika Metla says:

     Распућин,све данашње "демократе"у свим могућим агрегатним стањима се окотило и испилило од комуњара! Зато су и увезли комунизам у Србију! Ретко који систем је деструктиван као комунизам! Тој марви ништа свето није што карактерише један народ!

 4. Pingback: Диригенти из сјенке покушавају да споје „Правду за Давида“ и протест возача - Све о Српској

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u