Све што је потребно за контролисање шећера у крви је једно кувано јаје

Sve što je potrebno za kontrolisanje šećera u krvi je jedno kuvano jaje

29 marta 2017

jaje

Da, zaista je tako jednostavno! Ovde možete videti jednostavan trik pomoću kojeg možete kontrolisati svoj nivo šećera u krvi!

Potrebno vam je samo jedno kuvano jaje! Mnogi stručnjaci širom sveta kažu da je ovaj domaći lek izuzetno efikasan za kontrolisanje nivoa šećera u krvi jer ga vrlo brzo snižava.

Ovaj recept može smanjiti nivo šećera u krvi vrlo brzo ali zahteva posvećenost i istrajnost prilikom praktikovanja.

Dijabetes

– vrlo čest zdravstveni problem koji pogađa mnoge ljude širom sveta. Dijabetes nastaje kada pankreas prestane da proizvodi insulin ili kada vaše telo ne može adekvatno da koristi insulin koji je prisutan u telu.

Česti simptomi dijabetesa su:

češće uriniranje (naročito noću),

konstantna žeđ,

brz gubitak težine,

svrab u predelu genitalija,

ogrebotine i rane koje zaceljuju vrlo sporo,

zamagljen vid,

iscrpljenost…

Stručnjaci kažu da je najgora stvar kod ove bolesti to što sa sobom nosi brojne druge zdravstvene probleme poput: lošeg vida, slabosti, slepila, oštećenja nerava, problema sa bubrezima, srčanih oboljenja, erektilne disfunkcije kod muškaraca, itd.

Napomena: dok koristite ovaj lek morate biti pažljivi sa hranom koju konzumirate pored toga i eliminisati izvore koji povisuju nivo šećera u krvi. Ovaj recept je vrlo jednostavan i lak za pravljenje. Potrebna su vam samo dva vrlo pristupačna sastojka – jaje i sirće.

Regulišite nivo šećera uz ovaj jednostavan RECEPT:

Uradite sledeće

– Skuvajte jaje uveče i nakon što ga oljuštite izbušite nekoliko rupica u jajetu pomoću viljuške. Jaje stavite u činiju i perlijte ga sirćetom. Ujutru ocedite sirće i pojedite jaje.

Dok jedete jaje ispijte čašu tople vode u kojoj je rastvorena kašika sirćeta. Svi mi znamo da su jaja bogata hranljivim materijama i da predstavljaju odličan izvor zdravog proteina u režimu ishrane.

Ona smanjuju vaš apetit i čine da se osećate puni energije.

Dakle, to znači da biste definitivno trebali da isprobate ovaj domaći recept. Vrlo je jednostavan i lak za pravljenje a njegovi sastojci su vrlo dostupni!

Najbolja stvar kod ovog recepta je to što je jednostavan i izuzetno efikasan!

Njebtribune.rs

KOMENTARIJedan komentar

  1. kuka says:

    Mislim da su jaja odličan lek i protiv visoke temperature i gripa. Kad god imam temperaturu, strašno mi se prijedu jaja, i to pržena na oko (ne znam zašto baš tako). Ako pojedem dva jajeta na oko, temperatura padne. Ako ne pojedem, nego zaspim pod temperaturom, sanjam jaja sve dok se ne probudim da pojedem svoj "lek". Lekarima, naravno ne smem ni da pomenem čime lečim grip, jer oni izričito zabranjuju da se pod temperaturom jedu mleko, meso, jaja. Vi probajte, neće vam valjda naškoditi. Za svaki slučaj vi držite aspirine pored kreveta. :) Meni ne trebaju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *