СВЕТСКА ЗДРАВСТВЕНА ОРГАНИЗАЦИЈА ПРВИ ПУТ САОПШТИЛА НЕШТО ОВАКО: „Цео свет да послуша Путина, сви да се угледају на Русију!“ ЕВО ЗАШТО

СВЕТСКА ЗДРАВСТВЕНА ОРГАНИЗАЦИЈА ПРВИ ПУТ САОПШТИЛА НЕШТО ОВАКО: „Цео свет да послуша Путина, сви да се угледају на Русију!“ ЕВО ЗАШТО

26 марта 2020

Свим државама би било корисно да обрате пажњу на мере борбе против коронавируса које је предложио руски председник Владимир Путин током обраћања становницима Русије, изјавила је представница Светске здравствене организације (СЗО) у Русији Мелита Вујнович.

„Јуче сам хтела да кажем: ‘Хајде да замолимо Владимира Путина да одржи говор у Светској здравственој организацији пред свим државама’“, изјавила је Вујнович.Према њеним речима, Светска здравствена организација дуги низ година упозорава да се против болести великих размера не треба борити само медицином, него и преко социјално-економске сфере, што је и показао руски лидер у свом обраћању.

„Он је потпуно демонстрирао такву политику“, истакла је представница СЗО у Русији и додала да је одмах о томе обавестила регионалног директора СЗО и генералног директора.

Према њеним речима, сви су одушевљени Путиновим говором.

Она је додала да ће руско искуство у борби против вируса корона помоћи да се извуку значајне лекције за будућност, високо оцењујући мере које Русија предузима у борби против пандемије.

„Мере које Русија предузима су од првог дана од када се вриус појавио у Кини – изузетне, јер није реч о једној мери, него о целом комплексу“, закључила је Вујнович.

KOMENTARI2 коментара

  1. Kulak says:

    Ovo će preživeti seljak koji ima zemlje i 20 kokoški.A gradska gospoda i proleterijat će pocrkati ko miševi.Seljak je najjači,on preživi i najgori rat.

  2. Vojna i ojdeSve says:

    I Vonzemjanske sushtestva... Prezivece... Kao seljak u planinu...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u