СВИ ВИ KОЈИ СЕ И ДАЉЕ ШЕТKАТЕ ПО ГРАДУ – ПОГЛЕДАЈТЕ ОВАЈ ВИДЕО! Тара (39) је била здрава и бавила се спортом, а сада једва дише! (ВИДЕО)

СВИ ВИ KОЈИ СЕ И ДАЉЕ ШЕТKАТЕ ПО ГРАДУ – ПОГЛЕДАЈТЕ ОВАЈ ВИДЕО! Тара (39) је била здрава и бавила се спортом, а сада једва дише! (ВИДЕО)

20 марта 2020

Тара Џејн Лангстон (39) је млада, здрава мајка која се бавила спортом, али је у вести доспела када је објавила снимак из свог болничког кревета са одељења интензивне неге и упутила веома важну поруку свима.

Тара је причала са цевчицама у носу, разним иглама и притом једва долазила до даха.„Сваки удах је као да имате стакло у плућима“, испричала је она.

„За свакога од вас ко размишља да ризикује, само ме погледајте… Ако постане лоше, онда ћете завршити управо овде“, испричала је она и додала да је њено садашње стање чак 10 пута боље него што се осећала раније.

Иначе, реч је о здравој особи која се бавила спортом.

KOMENTARI8 коментара

 1. Djoka says:

  Za ove jevrejske medije, gebels je bio sisance !

  • Velika Metla says:

   Ђока,зло без преседана у људској историји. Од њих су ми одвратнија само ова гамад која због својих личних мизерних интереса,и власти,извршавају и завршавају за њих све ове безбожничке прљаве работе. Добро,знамо ми да су они њих због тога и поставили на власти. Надам се,можда се варам,да ће Трамп победити у следећим изборима и забити колац у "дубоку државу" и јеврејске медије зла.

 2. Duh proroštva says:

  A bre šefe, pa to ti je iz Gardijan, nije iz "Večernjih Novosti" i ostalog. Tara jeste i srpsko ime, mislim, održaćemo litiju i za nju, toj ženskoj neće biti ništa, proći će je ti staklići po plućima, ja od ovog ropstva imam staklići po nervima brale, hoću reći na posletku svega toga: "Bolje grob, nego rob", "Bolje rat protiv zla nego pakt sa đavolom." Ja mislim da kada se narod bude navikao na ovo da će nakon svega, ako ovo ikada prestane i sam početi da traži da se nastavi, pogotovo ukidanje dažbina, ničim izazvanih.

 3. Velika Metla says:

  SJAJNE VESTI: Dvoje Nišlija izlečeno od koronavirusa. Тара,Тара,ко ти је крив кад немате лекаре као у НИШ-у? Баш заостала та нека америчка медЕцина!

  • Velika Metla says:

   Она "болује" а двоје нишлија "излечено". Ко јој је крив када не живи у "напредном" Ниш-у,нео у заосталој Америци?

 4. Kosovac says:

  @ Tara Jane Langstrom, …..И мене боли срце за медицинском сестром Маријом из Врања, али џабе.

 5. Slobodanka says:

  Ima puno raznih bolesti. Hoće li sve te razne bolesnike da stave u svetske medije? Baš bolesno. Čemu služi ovoliko prenemaganje? Da pred svojom naivnom publikom optužuju Kinu i da prete Kini. Opet obični Amerikanci mogu biti naivni i izmanipulisani, ali nisu toliko ludi da odobre svom predsedniku rat protiv Kine i protiv gotovo celog sveta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u