ТЕНИСКИ СВЕТ ШОКИРАН: Да ли је могуће да ФЕДЕРЕР толико мрзи НОВАКА ЂОКОВИЋА? НЕВЕРОВАТАН ПОТЕЗ ШВАЈЦАРЦА

TENISKI SVET ŠOKIRAN: Da li je moguće da FEDERER toliko mrzi NOVAKA ĐOKOVIĆA? NEVEROVATAN POTEZ ŠVAJCARCA

23 marta 2020

Teniskih turnira neće biti sve do 7. juna, a u svetu „belog sporta“ počele su kalkulacije kome to najviše, odnosno najmanje odgovara u ovom trenutku.

Mark Noul, jedan od članova odbora ATP-a, objasnio je i uticaj Rodžera Federera na donošenje odluke o otkazivanju turnira.– Rodžer je bio jedan od prvih koji nas je kontaktirao da bi se uverio da će biti urađena prava stvar – naveo je Nouls.

Usledila je lavina raznih teorija i komentara u svetu tenisa. Mnogi smatraju da je Federer lobirao ne bi li se sačuvao naleta Novaka Đokovića, Rafaela Nadala, Dominika Tima i ostalih i tako sačuvao četvrtu poziciju na ATP listi.

Navijači širom sveta navode da bi ovo Federer mogao da uradi kako bi sačuvao trenutni renking (četvrti na svetu), ali i kako bi time sprečio Novaka Đokovića da obori njegov rekord. Da li u svemu ovome ima istine teško je presuditi, ali razloga za sumnju svakako ima.

Nakon ovakve odluke umesto 3.780 bodova Federer će ostati bez samo 500! Naime, doneta je odluka da se rangiranje zamrzne, pa je time i Novak ostao na 281 nedelji na prvom mestu ATP liste. Federer je u tom rekordu i dalje broj 1 sa 310 odrađenih nedelja na vrhu.

KOMENTARI9 komentara

 1. Ivke says:

  I sta vam je tu cudno? Naaravno da ga mi konkurencija a tek srbin... samo jos Nole da to shvati d ga svi mrze i da prestane da im se dodvorava.

  • sanja says:

   Ne dvodvorava se Nole već neće da se spušta na takav nivo komuniciranja. Pametan je naš Nole.

   • zaliv says:

    Iako postujem sve sta Novak radi za Srbe i Srbiju zameram mu to sto se uvlaci u zadnjicu ovima sa Zapada pa i Hrvatima kao da nije svestan sta su nam cinili i sta nam jos uvek cine.

  • Beli Orao says:

   Morao sam da se umiješam ! Ne poznajete vi švicere , to je ljubomoran , zavidn, ciničan i laskav- jedno ti priča a drugo misli i odmah i radi protiv tebe!!!

 2. Kosovac says:

  Džaba se Federer trudi protiv Đokovića, ne može mu ništa, svi znamo da je Buda na strani Đokovića.

  • Šinasi Hasanov says:

   Poznata stvar i postupak Federera. (Definitivno zmija pokazuje noge?!). Naš teniski CAR će i to izdržati i dokazati da je jedini i naj naj (u svakom pogledu). Idemooo bree, i 311-ca je tvoja. 🍀❤️🐘

  • persida says:

   Kosovac, nisam shvatila na kog Budu mislis?

 3. politikant says:

  ovo mora da su vesti s Kurira.

 4. Velika Metla says:

  Ne mrzi on Novaka,a ni ne voli ga,jer su zapadnjaci operisani od osećaja i osećanja. Kod njih je sve posao i materijalizam,i nema emocija nikakvih.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *