ТОТАЛНИ ХАОС У УКРАЈИНИ: Пијани украјински војници дигли у ваздух своје складиште оружја

ТОТАЛНИ ХАОС У УКРАЈИНИ: Пијани украјински војници дигли у ваздух своје складиште оружја

11 фебруара 2019

Портпарол Управе Народне милиције Доњецке Народне Републике Данил Безсонов је изјавио да су пијани украјински војници гађали складиште са оружјем у Краматорску.

Три војника су „традиционално претерала са алкохолом“ и одлучила да се поиграју са преносним противваздушним ракетним системом „Игла“.

„Случајним пуцњем из противваздушног ракетног комплекса запаљено је једно складиште“, навео је Безсонов.

У пожару су уништена три система „Игла“, десет ракета, два митраљеза и хиљаду метака калибра 7,62 милиметра.

У документима о расходованом оружју, муницији и имовини који су уништени у пожару, команда украјинске противракетне дивизије је додатно унела податке о 2.000 метака калибра 7,62 милиметра, 100 метака калибра 5,45 милиметра и пет термографичких камера „Арчер“. Према речима Безсонова, то је урађено како би се прикриле многобројне крађе оружја и муниције.

(rs.sputniknews. com)

KOMENTARI5 коментара

 1. Budi Bog s nama says:

  Čista sabotaža. Daj ukrajincu ili rusu kilo votke i volan u ruke i nestaće 80 populacije za godinu dana. Radi ovoga rusi i ne diraju braću ukrajince.

 2. Budi Bog s nama says:

  A kad je bio građanski rat sa hrvatima? E, isto je sve to tako bilo sa nama Srbima u vojsci Jugoslovenske narodne armije, samo ko je bio trezan možda nije neku glupost napravio, odnosno takav je dezertirao što je bilo i ekstra najinteligentnije jer bi ga kasnije Slobo pomilovao de treba. Ostali su ubijali i palili šta god su stigli budući pijani kao majke i tako smo najviše sami sebe istrebili, a posle bi došao i brat rvat da dovrši šta ima. To smo sve i mi isto radili i zato savršeno razumemo. Bio pijan slovenac u JNA, vidi bombu pa je pita, ej bombo, buš pukla? A ona kaže Buum!!!

  • Rusofil says:

   Tacno je da ste to vi (ustase) radili.

 3. Velika Metla says:

  Пијани?? Пишите о томе кад су трезни! Знам.......,нема!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u