ТРАМП ДОНЕО КОНАЧНУ ОДЛУКУ! Војска САД почиње…

ТРАМП ДОНЕО КОНАЧНУ ОДЛУКУ! Војска САД почиње…

23 јула 2020

Амерички председник Доналд Трамп рекао је данас да ће федералне снаге бити распоређене у градовима у којима долази до пораста насиља, међу којима су Чикаго у Илиноису и Албукерки у Новом Мексику.

Трамп је на брифингу у Белој кући за пораст насиља оптужио „покрете који нагињу улево, који желе да расформирају и укину полицијске управе након смрти Џорџа Флојда.„Ово дивљање насиља шокира савест наше нације“, рекао је Трамп, преноси Ројтерс.

Група од 15 градоначелника великих америчких градова позвала је раније федералну владу да моментално повуче своје снаге и „пристане да више унилатерално не распоређује службенике федералне полиције у америчке градове“.

Градоначелници су секретару за правосуђе Вилијему Бару и вршиоцу дужности секретара за унутрашњу безбедност Чаду Волфу у отвореном писму поручили да су једностране одлуке федералне владе да пошаље снаге у америчке градове „без преседана“ и да „крше фундаменталну уставну заштиту“.

(Тањуг)

KOMENTARI3 коментара

  1. persida says:

    Samo gazi trupe Srdze Popovicha, gazi do daske. Nemoj da se neckas ko Putin, ili te nece biti. Gazi Soroseve najamnike, gazi vakcinase… Samo napred.

  2. Риста says:

    Неко жели да се ова ситуација одржава све док не прођу избори, ако то није мало предуго па им свима преседне. Трамп је као прецедник државе по задатку соне стране демонстраната и то се жели искористити. Нема сумње да му то ствара проблеме али ако их Трамп сруши, највећи део народа коме је преко пениса и короне и демонстраната и црнаца једноставно ће потврдити Трампов нови мандат а ни електори се нису показали продемократски на прошлим изборима и то је чињеница. Зато неко не жели да се демонстрације угуше. Додуше и нема их превише, али то је само тренутно. Команда их не залеће јер није време. А ако су и избиле спонтано, већ су добиле команду и заштиту демократских градоначелника. Било би добро знати који су то градови? Е, али има и друга мука ових градоначелника а она није само привилегија демократа, него сваког градоначелника. Буржоаска револуција је била из простог разлога што су буржуји хтели да буду краљеви све и један а тако су се и осећали, али са врховним краљем то није ишло. Па су га послали у историју и после тога сваки буржуј је не мали краљ, него мали Бог на земљи где је његова компанија. То траже и ови градоначелници. Хоће више власти у својим великим градовима и жеља им је да буду прецедници града државе, јер су сразмерно моћни као некада буржуји. Ако то није тачно, ипак се дрма. Они неће Трампа из два разлога. Зато што су демократе и зато што би сваки од њих желео да буде Трамп у своме граду. Капитализам има шансе да нагази на своју сенку. Опет, то не одговара глобалнистима и биће ту свашта. А глупави демонстранти ће бити куке и мотике за једнократну употребу.

  3. S-500 na Zg says:

    Sace da se oglase gospodzha Liht, mamare u crnom, srebrenicke majke, dobri hrvati, Bisetko,Kandichka i druge zene i narodi koji mrze nasilje,rat, genocid i krsenje ljudskih prava :-)))

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u