ТРАМП почео да чисти администрацију од припадника „дубоке илегале“

ТРАМП почео да чисти администрацију од припадника „дубоке илегале“

22 фебруара 2020

ДОНАЛД Трамп поново се обрушио на демократе које су почеле да тврде да се Русија меша и у ове америчке председничке изборе да би њему помогла да у новембру освоји други мандат шефа државе.

Трамп је – на предузборном скупу својих присталица у Лас Вегасу – све који тврде да њега Владимир Путин подржава назвао „удареним у главу и болесним представницима Демократске партије“.Додао је да су се Американци већ уморили од ничим поткрепљених тврдњи демократа-нерадника да се Русија меша у изборе, а то нису успели да докажу током минуле три године.

Трамп је истовремено објавио да не одустаје од намере да са Русијом успостави добре односе.

Демократкиње Џил Стајн и Тулси Хабард – које је Хилари Клинтон оптужила да су „руски агенти“ – узео је у одбрану, рекавши да их лично не познаје, али да уопште не верује да су њих две „информатори Русије“.

Амерички медији, иначе, тврдње да је Трамп почео да из администрације чисти своје идеолошке противнике. И да је због тога на чело кадровске управе Беле куће довео Џона Макинтија и да му је дао задатак да их истера из „дубоке илегале“.

Макинти се сматра „Трамповим човеком“, а тврди се да је од свих који захваљујући политичким именовањима руководе `владиним структурама` већ затражио открију све који раде против њега.

Макинти је већ ставио до знања да Трампови опоненти, у најмању руку, неће напредовати у служби.

„Дубока илегала“ се сумњичи за саботирање Трампових налога и инструкција, `цурења` информација, ширење гласина и `производњу скандала`.

Аналитичар ЦИА Рајмонд Макговерн још 2018-те је објавио да није Русија утицала на резултат председничких избора 2016-те већ да су их фалсификовале врхушке америчких тајних служби и они који припадају `дубокој илегали`.

KOMENTARIОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u