ТРАМП ПОВУКАО НАЈХРАБРИЈИ ПОТЕЗ – ОБЈАВИО РАТ: Подигао тужбе против Сороша, Гејтса, Клинтонових, Бајдена…

ТРАМП ПОВУКАО НАЈХРАБРИЈИ ПОТЕЗ – ОБЈАВИО РАТ: Подигао тужбе против Сороша, Гејтса, Клинтонових, Бајдена…

4 маја 2020

Обрачун америчких суверениста и глобалиста коначно је ушао у правне оквире. У калифорнијском федералном суду покренут је поступак против два бивша председника Сједињених Америчких Држава, неколико чланова њихових породица, блиских сарадника, спонзора, као и страних политичара и компанија.

Тужба, на 87 страна, поднета је против Барака Обаме, Била и Хилари Kлинтон, Џоа и Хантера Бајдена, Била Гејтса, Џорџа Сороша и других представника бивше администрације и „дубоке државе“.

Тужбом су обухваћене и неке од најуспешнијих компанија Амазон, Бостон Дyнамицс, Хансон Роботицс, Сенсетиме, Ицарбон X, Тесла Инц, Неуралинк Инц, Алпхабет Инц, као и Гејтосв Мицрософт и Зукенбергов Фацебоок. На списку су и кинеске компаније Хуаwеи и Алибаба, па и кинеска Kомунистичка партија.Оптужене су и Сорошеве и Рокфелерове фондације, Харварда и Универзитета у Вермонту, па и неколико најутицајнијих америчких медија: ЦНН, Неw Yорк Тимес, Тиме Магазине, Wасхингтон Пост, па и Тхе Wорлд Банк.

Оптужни предлог је поднео Сајрус А. Парса, оснивач и извршни директор калифорнијске компаније АИ Организатион, у којој води сектор креативне анализе и одбрамбених иновација.

Парса 20 година истражује сложене концепте био-дигиталних мрежа, хибридних ратова и биолошки тероризам.

У последње време објавио је резултате истраживања у којима упозорава на опасност која прети могућом злоупотребом експеримената с вештачком интелигенцијом, војном роботиком, 5Г мрежом и био-технологијом.

Тужба, коју је поднео с намером да се спречи уништавање човечанства, односи се управо на актуелне технолошке и биолошке претње, које се шире из Kине, Ирана и америчке „дубоке државе“.

Парса је тужбу поднео надлежном суду у Kалифорнији 26. фебруара 2020, где је заведена под бројем 3:19-цв-02407-ЦАБ-АХГ. Обама, Kлинтони, Гејтс, Сорош и остали осумњичени су за злоупотребу вештачке интелигенције, кибернетике, роботике, технологије за биометријску идентификацију, био-инжењеринг, био-технологије, телекомуникацијске мреже 5Г и 6Г и квантну компјутерску технологију, којом може да се угрози људска популација на целом свету.

Према тим наводима, група политичара и компанија је осумњичена за издају државних интереса САД. Издаја, субверзивне делатности и угрожавање безбедности извршени су трансфером технологије за производњу биолошког оружја у Kину, које може да се употреби за био-терористичке акције.

Оптужени се терете да су извршили био-дигитални социјални инжењеринг користећи људску биометрију и вештачку интелигенцију. Злоупотребом идентификацијских кодова и алгоритмова на незаконит начин прикупљали су приватне биометријске податке, чиме су нарушили цео корпус људских права, укључујући и право на приватност.

Прикупљени подаци искоришћени су за геноцид над културолошким посебностима, религијску дискриминацију и медијски утицај, који је омогућио цензуру „неподобних“ ставова научника и политичара, чак и председника Сједињених Америчких Држава Доналда Трампа. Kонтрола информација омогућила је контролу јавности.

Уз помоћ напредних технологија, неуралних мрежа и био-хемије, оптужени су креирали и развијали ксеноботс технологије за експерименте с матичним ћелијама и роботиком, са циљем да оживе неземаљске облике живота, који могу да мутирају или да буду програмирани за ширење болести које би угрозиле опстанак људске врсте на безброј начина.

– Злоупотребом био-технологије, све горе наведене компаније и лица, покушавају да реализују план са жељом да створе вештачку супериорну интелигенцију и репрограмирају људе, како би им уништили слободну вољу, са крајњим циљем да изазивањем ратова међу државама и употребом вируса и на бројне друге начине униште комплетну светску популацију. Барак Обама, Хилари Kлинтон, Џо Бајден, Ненси Пелоси, Бил Гејтс, Елон Маск (и остали горе набројани) на немаран, некомпетентан и издајнички начин су допустили да Kина и њене корпорације дођу у посед, односно да украду, био-технологију, квантну технологију, био-метрику, технологију чипова, 5Г, технологију ратних бродова, свемирску и друге технологије, као и приватне податке америчких грађана.

Барак Обама је дозволио да амерички бизнисмени, институције, школе и грађани инвестирају у Kину и да трансферишу осетљиве напредне технологије, које угрожавају опстанак животе свих људи на свету.

Обама и његови сарадници саботирали су рад свих америчких националних служби безбедности – наводи се у тужби, којом је обухваћено око хиљаду компанија, махом из сектора напредних технологија.

Пребацивањем савремених технологија из САД у Kину, оптужени су створили услове да кинеска влада и њене компаније дођу у посед знања, података и модела вештачке интелигенције.

Приступ вештачкој интелигенцији, кинеске власти су искористиле за стварање био-метричких технологија којима се врши надзор, праћење, лов, карантин, хапшење, мучење. У специјалним концентрационим логорима и лабораторијама узгајају се људски органи, намењени трговини.

Kинеске комунистичке власти најсавременијим техничким средствима спроводе тортуру над својим грађанима, демократским активистима, неподобним научницима, професорима, судијама и новинарима, верским заједницама попут хришћанске, мањинским етничким групама као што су Ујгури и Тибетанци, па и над свим осталим појединцима, који засметају властима из било ког разлога. Kинески режим је напредне технологије искористио да створи био-метријско оружје које угрожава безбедност целе планете.

Kршењем националних и међународних закона, оптужени су створили технологију за производњу савременог неконвенционалног оружја.

Трансфером те војне технологије у Kину, извршили су издају националних интереса и угрозили безбедност Сједињених држава. Иран је од Kине купио технологију вредну 150 милијарди долара.

Иранска влада, војска и верска олигархија ту технологију користи за ширење властитих интереса на Блиском истоку, али и према САД и Европској унији, а злоупотребљава се и за контролу иранског народа.

Преко компаније Хуаwеи, Kина је, у сарадњи са Ираном, развила програм 5Г, чији прстен би требало да увеже Африку, Блиски исток и Европу. У том пројекту, Хуаwеи сарађује с неколико значајних западних технолошких компанија.

Да би реализовали своје интересе, оптужени су обезбедили подршку политичких групација, невладиних удружења, фондација, научних и наставних установа и медија.

Оптужени Обама, Пелоси, Шумер, Kлинтон, Сорош, Гејтс, Бајден и многи други креирали су политичке конфликте и иницирали импичмент, којим су покушали да смене председника Трампа и његову администрацију.

Опструкцијом рада државних институција у САД, подметања и пласирања нетачних информација угрозили су безбедност не само америчких грађана, него целокупне светске популације.

За промоцију својих идеја користили су услуге разноразних “експерата”. Преко Сорошеве, Рокфилдове и Гејтсове фондације запошљавали су некомпетентне аналитичаре у Вашингтону, Њујорку, Санта Моники и широм света.

Финансирали су пројекте који су прикривали све опасности које носи савремена технологија и које могу да угрозе опстанак људске врсте. Скупо плаћени “експерти” изазивали су међународне конфликте како би се у угроженим зонама појављивали као спасиоци, да би мењали културни модел и прилагођавали га потребама свог пројекта.

Оптужени су креирали мултимедијалну платформу у којој су укључени Фејсбук, Гугл, Алфабет и друге компаније. Увезивањем преко интернета и био-дигиталних мрежа створена је непостојећа, виртуелна реалност.

Напредна технологија је омогућила прикљупљање приватних података корисника тих мрежа, што је употребљено за контролу, праћење, манипулацију, репрограмирање, прање мозга и социјални инжењеринг, а у крајњем случају и за културолошки геноцид, прогон, хапшење и убијање људи, који се супротставе креаторима био-дигиталних вештачких интелигенција, повезаних са 5Г и 6Г мрежама и другим командним центрима.

Према наводима из оптужнице, Гугл је креирао платформу која је прикупила податке из целог света, о људима и свим субјектима који су користили интернет. Гугл преко АИ (вештачка интелигенција) система има приступ свему што је постављено он лине.

Убрзање протока информација преко 5Г мрежа омогућиће све начине злоупотребе, од константне контроле популације на основу прикупљених личних података до физичке силе.

Напредна технологија у сваком тренутку може да симулира кварове, током којих би се извршили терористички напади на сваки ентитет уз подршку генетичких алгоритама. Гугл је помогао Kини да усаврши напредне АИ програме, што је кинеска влада искористила да направи оружје.

Kомпанија Дееп Минд АИ направила је квантне компјутере, који су били неопходни за обраду података добијених преко Гугла. Према тврдњама Елона Маска, та компанија је убрзала развој вештачке интелигенције. Дееп Минд је ту технологију проследио Kинезима.

Неуралинг и Елон Маск су креирали пројекат који је успоставио везу између људског мозга и компјутера, са циљем да направи киборге. Елон Маск је власник компанија Спаце X и Тесла.

Тесла је одбацила препоруке владе САД да не послује са Kином и пристала је да сарађује са кинеским компанијама за које је установљено да су учестовале у стварању, развоју и експлоатацији “фарми људских органа”. У последњих 20 година у кинеским концентрационим логорима сваке године се изврши се од 60.000 до 100.000 нерегистрованих трансплатација.

У трговину органима, које контролишу кинеске власти, укључена је и компанија Амазон, која Kини продаје различите врсте уређаја и компоненти неопходних у тој “индустрији”.

Бил Гејтс и његова компанија Мицрософт такође су укључени у спорне послове кинеских власти. Гејтс је помогао Kинезима да своје био-метријске моделе рашире по целом свету и није информисао јавност о томе да ће његова технологија бити коришћена у Мицрософт апликацијама.

Барак Обама је осумњичен да је свесно дозволио Kини и њеним корпорацијама да дођу у посед технологија вештачке интелигенције. Обама је лично промовисао Гугл и Ерика Шмита, који су помагали кинеском систему да лове, злостављају и убијају грађане Kине и да изазивају конфликте у Африци и на Блиском истоку.

За време својих мандата на месту председника САД, Обама је ослабио ФБИ, ЦИА, НСА и војне службе. Иако је имао информације о томе да кинеске власти масовно прогоне и убијају припаднике политичких, националних и верских мањина, па и да су организовали међународну трговину људским органима, није предузео ништа да их спречи. Обама је дозволио свом заменику Џоу Бајдену да од Kинеза узме 1,5 милијарду долара.

За иста дела против интереса и безбедности САД терете се Хилари Kлинтон, Ненси Пелоси и Џон Бренан. Они су учествовали у трансферу АИ технологије кинеским компанијама, које су то искористиле да развију пројекте за производњу дронова, војних бродова, чипова и отиска прста Ф 35, као и свемирске технологије.

Политичке активности те групе ослабиле су могућност Трампове администрације да се супротстави Kини. Они су криви за угрожавање безбедности САД и за злочине против човечности.

Џорџ Сорош је оптужен за издају, јер је преко својих компанија и фондација финансирао покрете који су супротстављени интересима владе САД. Сорош је користио оф шор компаније за финансирање мултинационалне кампање, којом је саборитао покушаје Трампове администрације да спречи опасност из Kине, као што је ширење корона вируса.

Такође, Рокфелерова фондација је инвестирала велике суме новца у кинеске компаније, које се баве опасним био-технолошким пројетима. На тај начин поткопане су активности ФБИ, ЦИА, НСА и Пентагона на спречавању злозпотреба у прогону кинеских грађана, мучењу и убијању. Они су криви за издају и саучесништво у геноциду.

Од надлежног суда се захтева да све оптужене казни у складу са законом. Kомпаније и приватна лица требало би да буду обавезана да изврше повраћај у пређашње стање и да плате финансијску одштету.

У тужбеном захтеву се истиче потреба одузимања комплетне имовине Обаме, Хилари и Била Kлинтона, Ненси Пелоси, Била Гејтса и његовог Мајкрософта, ЦНН-а, Андерсон Гропе, Тајм Магазина, Њујорк Тајмса, Вашингтон поста, МИТ-а и Харварда, Џорџа Сороша и његове фондације и компанија, Марка Зукенберга и његовог Фејсбука, као и Гугла, Амазона и свих других осумњичених.

Очекује се да суд у Kалифорнији, после анализе одговора оптужених, покрене поступак у коме ће се на оптуженичкој клупи наћи водећи светски владари из сенке.

(предрагпоповиц.wордпресс.цом)

KOMENTARI62 коментара

 1. persida says:

  Samo hapsi Trampe sine, da slavimo tvoje ime.

  • Ostap Bender says:

   Tramp pokušava državni udar preko suda... Shvatio je da se zaglibio u *ovna do guše, pa pokušava da eliminiše demokrate... Pre će biti da može da završi u umobolnici,zbog urušavanja Ustava SAD...

   • Pravda says:

    Hahahahhahaa Ostap, pa znaš i ti da je Tramp u pravu...ali ne prija ti jer si zaglibio....ali ne brini, pravda je milostiva.

    • Bruno says:

     Rat suverenista i globalista se nastavlja. Tramp je u tom ratu gubitnik. Nije u stanju da vodi SAD

     • Aca says:

      samo odgledaj svih deset delova dokumentarnog filma "Pad kabale", holandske autorke. tada ce ti sve biti jasnije.

      • Ljiljana says:

       Duboko verujem da je sve tacno. Mreza G5 koja se unrzamo postavila i kod nas potvrdjuje deo price. Sta se sve u nasoj zemlji dozvoljzava Kinezima koje nazivaju nasom bracom. Sve skupa je velika sramota za Srbiju zemlju tradicije, zemlju koja uvek podrzava ljudska prava slobodu i mir. Sramota sta vladajuca politika radi prodavajuci SRPSKA NAJVECA BLAGA KINEZIMA SRAMOTA. GOSPODE POMOZI DA OVE SVE TUZBE URODE PLODOM I DA ZAVLAFA MIR NA PLANETI I U NASOJ ZEMLJI.

   • Spasoje Krivokapic says:

    "Sirjak tuzni bez idje ikoga" Zlikovce treba suditi i kazniti. Dok svet ne okrene protiv njih Tramp sam je nemocan.

  • Popara Dorcol says:

   Pre bi se reklo da Su ova pisanja glupost. Tuziti nekoga u americi Kosta $100. Problem je, u americi, pare pobedjuju, ko ima vise, taj nece biti gubitnik.

  • Dacha says:

   Zašto se malo ne zabave svojim dvorište i svojim ljudskim pravima nego su im krivi kinezi koji su ih preskočili!? Sad je kasno! Pre mart u propast!

 2. Crni Petak says:

  Tramp je jedan od njihovih glavnih ljudi ali sada mu je uloga da se tobože suprotstavlja onima koji su ga i postavili za predsednika, ali zašto? Zato što se na taj način smiruju eventualne struje koje bi se zaista pobunile kao recimo kada su naoružani građani ušli u skupštinu svog grada da protestvuju protiv policijskog časa. Sada gledaju trampa i misle "biće tu neke pravde" ali pravde biti neće, oni nastavljaju da deluju sinhronizovano pri čemu je tramp jedan o glavnih aktera nove države, ove svoje amerikance bi prodao za šaku boba.

  • Camdzija says:

   Ovaj Uli ins m.da od dva kil ili je daleko ludji nego sto Dan mislio

  • persida says:

   Na zalost, u pravu si, ali bih volela da vidim Gejstsa u zatvoru. Svi oni, zajedno sa Putinom, rade za istu Mafiju.

   • Milan says:

    Ludačo, kako možeš Klintona i Gejtsa da izjednačiš sa Putinom.

    • Evanđelje says:

     Persida samo kaže da bi volela da vidi, ne tvrdi ona ko je šta i gde osim što odlučuju o sudbini populacije. Svi koji su na državničkim položajima imaju visok stepen odgovornosti, za sada je pat pozicija. Persida je odraz bunta jedne naše divne mlade generacije koja raste u ovom užasu.

     • Milan says:

      Persida ili je odrodjena od svog naroda ili uopšte ne pripada srpskom narodu. Kao da je britansko kopile te ratovala bi do poslednjeg Rusa. Do poslednjeg Rusa, a jedino je važno da Sidinoj guzi bude dobro.

      • persida says:

       Zreo si za Lazu Lazarevica, kad sam pozivala da Rusi ginu za bilo koga? Bolesno rusofilstvo ti ne daje za pravo da odredjujes ko je Srbin (Srpkinja), a ko nije. Ti sam priznajes da si iskompleksirani Srbin koji bi, kada bi mogao, radije bio Rus, Putinov konjusar. Bice pre da ti ocekujes da "braca Rusi" ginu za tebe. Ali, nema od toga nista. Tvoj ljubavnik Putin je okrenuo ledja Srbiji. To su cinjenice, a potom dolaze emocije kod onih koji, kao ti, ne umeju da misle niti da opazaju naociglednije pojave.

       • Milan says:

        Austrougarska sobarice, zadrži svoje lične kvalifikacije u svom austrougarskom svetu. Ne podmeći ih Rusiji.

       • Milan says:

        Veoma si neobjektivna. Peti oktobar 2000 je dan koji je zavio u crno Srbiju i ceo srpski narod, a ti polaziš od toga da svi vladari Srbije počev od 05 oktobra 2000 bili su naprosto savršeni. Zapravo ne zna se ko je od njih bio najpokvareniji, najveći lažov i manipulator i najveći podlac prema sopstvenoj zemlji i narodu. Ali po tebi samo je Putin imao jednu krupnu manu.

        • persida says:

         To sto ti sada otkrivas znaju i mala deca (a o tome sam pisala pre tebe), jasno je i budali da su svi nasi vladari bili katastrofa. Nije Putin jedini koji ima nekakve mane, ja samo kazem da je struktura moci slozena i da na nekom veoma visokom nivou interesi vladara (a Putin je samo primer) mogu da budu saglasni sa interesima njihovih toboznjih protivnika. Na primer, engleski mason moze biti u sukobu sa francuskim masonom. Ali na visim nivoima, njihovi interesi su saglasni, a ne suprotstavljeni.

     • Milan says:

      Putin je predsednik Rusije, te prvenstveno je odgovoran za populaciju Rusije. Današnja vojska Ruske Federacije neće na sebe preuzeti veliki zadatak kao Crvena Armija u Drugom svetskom ratu. To je opravdano zbog veličine ljudskih gubitaka koje bi opet pretrpela Rusija, naročito u evropskom delu Rusije koji je najnaseljeniji. U tom smislu zaprepašćuje ovolika nerazumnost baš iz Srbije. Ako slomiš i uništiš najveću slovensku državu, tek šta onda čeka pripadnike manjih slovenskih naroda. Otvorite proročanstvo starca Pajsija (Grka). Ne verujem u ostvarenje tog proročanstvoa, ali može se uzeti kao upozorenje šta čeka Rusiju ako pokrene rat većeg intenziteta, a Sida stalno priželjkuje baš to što ne treba u stilu: Samo udri pravo po neprijatelju i po cenu većeg rata. Ukratko kako bi se odvijao treći svetski rat po starcu Pajsiju: Turska će pokušati da preuzme neka grčka ostrva, ali sa severa napašće ih Rusija ne da bi pomogla Grčkoj nego imaće svoje razloge za to (prolaz kroz Bosgor i kroz Egej do obala Sirije). U taj rat protiv Rusije sem Turske i SAD uključiće se i druge evropske države. "Počeće svetski rat i Rusi će imati velike gubitke. Mi ćemo posmatrati klanicu, gradovi će postati favele". Ovo favele odnosi se i na ruske gradove. Po Pajsiju Rusija će iz tog rata (trećeg svetskog rata) izaći kao gubitnik.

      • persida says:

       Zar nisi primetio da Rusi ratuju u Siriji, valjda je i to njihova teritorija. Pomesao si Putina i Pajsija, izgleda da tebi molitva samo odmaze?

      • pedja says:

       3 svetski rat je vec bio "(borba protiv terorizma)" a ratovi izmedju velikih sila čak i u drugim zemljama pravi rat je nemoguć prosto jer kakvi god da su ljudi nece doci do unistenja jer nema vise izgubila Rusija ili Usa nego bi se sravnili sa zemljom da svi gube a ne samo jedna od sila. Pritom imam visoko misljenje o Putinu ali ne kao brat rus nego globalno je razdrmao Usa kad su dosli preblizu,u siriji je sprecio usa scenario ali i dalje ne znam kakav je sada,rezime velikog rata tipa avioni kamioni brodovi mislim da nece biti

     • Milan says:

      Iran takodje proizvodi svoje PVO sisteme slične ruskom S-300, evo već dve godine. Zašto dosad ni jedan komad Iran nije prebacio na teritoriju Sirije, bar da zaštiti svoje snage na teritoriji Sirije. Porazmisli malo zašto. Verovatno je razlog veoma sličan ruskom.

      • Milan says:

       Ovo je upućeno takozvanoj Persidi*.

      • persida says:

       Vec sam pisala da lidere Amerike, Rusije i IRANA kontrolisu vladari iz senke, od kojih su vecina cionisti. Ako neko misli da ja to volim, taj se grdno vara. Realnost se moze shvatiti samo ako ne zatvramo oci.

    • persida says:

     Vreme ce pokazati, ne uzbudjuj se, proveri krvni pritisak.

     • Milan says:

      Na Bliskom Istoku treba pomoći Siriji ali pritom se sukobljavaju interesi tri najveće svetske sile: SAD, Rusije i Kine; zatim interesi regionalnih sila: Izraela, Turske, Saudijske Arabije i manjih zalivskih monarihija, i Irana. Napasti Izrael to je malte ne isto kao napasti Vašington ili Kaliforniju. Napasti Tursku to znači napasti članicu NATO-a kog predvodi SAD i pritom izgubiti prolaz ruskih brodova kroz Bosfor. Bosfor je najosetljiviji deo puta ruskih ratnih brodova sa Crnog mora do obala Sirije. Ali bez obzira na sve to ti bi da Rusija tresne bilo Izrael, bilo Tursku. Rusija nikad nije ni obećala da će napasti države neprijatelje Sirije, obećala je da će joj pomoći u borbi protiv terorizma i to svoje obećanje ispunjava. Dala je Siriji i PVO sisteme S-350, ali kod njihove upotrebe mora se biti jako oprezan da se ne ponovi scenario kao na istoku Ukrajine kada je oboren putnički malezijski avion. Izrael bi sigurno bio sposoban da podmetne Sirijskoj Arapskoj Armiji obaranje putničkog aviona. Ne mogu da shvatim toliku nepismenost za ratovanje. Žene na Balkanu su morale razumeti i znati kako se ratuje, kako je tvoja majka tebe toliko razmazila i upropastila? Da li svaki dan jedeš slaninu i čvarke kad ništa ne pamtiš i ne povezuješ?

     • Milan says:

      Neverovatno je da lupaš više nego ludi Maksim po diviziji. Od tvog lupanja ne skače mi pritisak nego strahovito pada, od tvojih gluposti valjda poželim da se sakrijem u mišju rupu.

      • persida says:

       Zao mi je sto ti je emotivna funcija pojela razum, moras se sam izboriti da koristis i jedno i drugo.

       • Milan says:

        Sa tobom nema razumnog dijaloga jer razum tebi ne pripada. Neverovatno je koliko si umislila da si pametna i sposobna, a zapravo si glupa i zla.

        • persida says:

         Proglasavam Milanceta najpametnijim i najboljim covekom planete zemlje. Da li je sad Milance zadovoljan?

  • GoranZ says:

   Nisu ga oni postavili!,duboka država je protiv sveta i ljudskog roda žele nvo, trampa su postavili us navy i us avijacija koja je odvojena ood duboke države i skupljaju 20god dokaze koji će baš sad biti upotrebljeni protiv navedenih optuženih, ako se sećate 11 septembra i zalutale rakete aviona u penntagon gadjana je us navy hq da bi uništili dokaze al neuspeh promašaj sve će doći na svoje... Svako dobro

 3. Cp6a says:

  И ето шале још једне.

 4. Istina says:

  Brača Kennedy su pokušavali pa ceo svet zna kako su završili. Ako mu uspe da okrivi jednog pojedinca ili jednu kompaniju, mislim da će ući u istoriju kao jedini Američki predsednik kome je ikada nešto tako uspelo dostignuti...

  • persida says:

   Pa, ne mislis valjda da ijedan korumpirani sud moze da okrivi Sorosa ili Gejtsa? Ili Klintona? Nema sanse, sve je ovo farsa, zlo ostaje dominantno i nepobedivo, na zalost.

   • Istina says:

    Do dolazka Isusa, jer kad Isus DRUGI PUT DODJE, zlo koje ti spominješ neće imati šanse da uništi sile dobrog. A gospod samo što nije došo. Čudno mi je da baba vangica nije prorokovala povratak Hrista, znači da njeno prorokovanje nije tačno i nema smisla pričati o ljudskoj rasi kako će živeti do 4180 godine, jer sve što je najavila je laž i samo laž. Zaboravila je da najavi glavni dolazak gospoda i to u vrlo blizkoj budučnosti. Zato je VANGA lažna proročica i sve sto je pričala je prdenje u prazno...

 5. Milan says:

  Po istoj logici i mi bi trebali da podignemo optužnice za stalne rasprodaje Srbije strancima. Onaj "najpametniji" što je dao naše novce za Klintonušinu izbornu kampanju, šta je sve naše rasprodao budzašto globalistima? Tetke-veštice iz NVO po Srbiji koje je finansirao Soroš, kako li se sad osećaju?

  • persida says:

   Pa, sta cekate? Da vas Rusi oslobode? To je nemoralno, ako te drugi oslobadja onda nisi slobodan. Zasto se barem sto hiljada Srba nije potpisalo na tuzbu protiv Vucica i NVO vestica? Zato sto Srbi gledaju parove i to ih ne interesuje, osim na nivou traca. Ej, Srbi, ko vas ne zna, skupo bi vas platio.

   • Milan says:

    Najpre neka Tramp slomi američku duboku državu, a zatim i mi ćemo slomiti njihove trabante ovde. Neće biti dobro ako mi budemo brži od Trampoja, to bi bilo kao istrčavanje ždrebeta pred rudu.

 6. Опљачкани пензионер says:

  Rakoh ja da će Bajden igrati u onim opancima (s kljunčićima) koje mu je prijatelj Vučić kupio u Skadarliji. Naravno, pridružiće mu se i onaj ko ga je tapšao po ramenu, kezeći se od uva do uva, ali i glavni finansijer Soroš. Ko li će sad finansirati one silne NVO, čiju politiku sprovodi "veliki reformator"? Verovatno će opet posegnuti za pljačkom penzionera, kao prvom reformskom merom otkad je uzjahao Srbiju. Ko će mu sad davati kredite, kad su na tapetu i MMF i Svetska banka? Nema više privatnog štampanja dolara, jer je FED Tramp stavio pod kontrolu Ministarstva finansija SAD.

  • persida says:

   Dragas tvrdi da FED radi punom parom. Da ne stancuju dolare, odakle bi davali novac onima koji su osteceni takozvanom koronom. Milijarde dolara bez pokrica stampaju se dnevno, a mi crncimo celoga dana za sacicu dolara i nas zivot prolazi u logoru gorem nego Ausvic, gde su hrana i medicinska usluga bile besplatne.

   • Опљачкани пензионер says:

    Da, štancuju dolare, ali pod kontrolom Ministarstva finansija SAD i u iznosu koji im Tramp odredi. Tramp te dolare daje narodu, a ovi koji su obuhvaćeni tužbom su štancovali dolare za lično bogaćenje, a mnogi od njih za najmračnije ciljeve. Od njihovog silnog bogatstva američki narod nije imao nikakve koristi. Ako im se oduzme kompletna imovina, što se ističe u tužbenom zahtevu, biće im kasno za započinjanje novog posla da bi stigli i do imovine od 3,1 milijardu dolara kojom raspolaže Donald Tramp. Kolikom imovinom neki od ovih "dorotvora" raspolažu nije teško proveriti onom ko koristi internet. Priča nekih komentatora da Tramp igra istu igru kao i oni koji danas predstavljaju "duboku državu" je priča za decu iz zabavišta. Veoma su se oni trudili da Tramp ne dođe na vlast, a danas se još žešće trude da ga sruše, ali svakim potezom sve više sebe ukopavaju, jer je nekima od njih previše putera na glavi.

 7. Za Srbiju says:

  POčelo je. Dugačak je to put, jer su pipci na sve strane. Da li će stići da udari u glavu - Vatikan?

 8. Pravda stize polako ali sigurno stize says:

  Njih sve treba na smrtne kazne osuditi jer inace postoji mogucnost da se izvuku!!! Radi svijeta to zlo mora da se unisti!!!

 9. Nebeska Srbija says:

  Mislim da ce na mesto ovih nakaza da dodju jos gore nakaze.i ne mislim da ce Tramp da uspe,a voleo bih..Dobar deo njih finansira i njegovu stranku,svi su povezani a sve ovo je predstava za zaglupljivanje ljudi.

  • persida says:

   Ja to isto tvrdim odavno, ali ovde ima nekih koji bi da me obese.

  • persida says:

   Nije sustina u Sorosu i Gejtsu nego u onima koji ih odrzavaju i koriste za svoje mracne ciljeve. Bez mocnih vladara iz senke, Gets i Soros bi bili najobicnije nule, sto u stvari i jesu.

 10. danka says:

  Hoce li Merkelica doci na red???

  • Mile says:

   Predvidjaju da će i Merkelica baciti kašiku (umreti).

 11. Црна Пловдина says:

  Склапај савез са Путином и Си-јом.Сам не можеш ништа - стоглава је то аждаја.

 12. Риста says:

  Није Трамп никог тужио, него свети Сајрус. Изузетно образован и изузетно деформисано паметан човек али све око њега изгледа као и око Блумберга. Кретенизација. Јесте ли видели комплекс фотографије Сајруса? Блумберг има такође комплекс видеа и фотографија, али нема ни близу ниво Сајруса. Да Сајрус није ћелав, фотошопиро би се као Исус. Када Сајрус није фотошопиран, а Блумберг није никад, онда њих два могу слободно да стану један поред другог и тешко би их препознали ко је ко. Не сумњам да је изузетно паметан, да зна шта пише и говори, да је све то некако истина, али...То некако је усмерено на Кину као мржња из дна душе. А таква мржња вас заслепи и удаљи од слика ваше околине. Где се, на пример, налази Америка по том питању? Да ли Русија толико заостаје, да није важна спомена? Како то да су Амерички команданти шуровали са Кином и продали јој америчка достигнућа из тих области, па се Кина развила на ниво божанства као зао Бог, а све на основу америчких остварења? Па где је тек Америка, ако је Кина успела да стигне до тачке када већ влада Светом са отпацима из Америке??? Зашто би неки човек желео да влада људима без могућности размишљања? Да их изглупави и да влада зомбијима? Па то није нити привлачно нити може сексуално задовољити владара. Нема ту моћи осим као кад управљаш багером док се не поквари. И ко да те похвали како си велик, када су сви глупави и немају појма ниочему. То само идиоти тако схватају. Права моћ би била да те слушају паметни људи, свесни стварности и онда свесни да си паметан и непогрешив ако то стварно јеси. Ех, али од човека не може постати Бог. Блумберг није та категорија, али има исти комплекс као и Сајрус. Два опште виђена кретенизма приказана у детаље за свега једну годину. Превише. Ово има везе са Трампом као што има везе са лањским снегом.

 13. Риста says:

  Успут, Американци већ давно имају активиран 5Г, врло је активан и популаран јавно, а тајне америчког 5Г Сајрус не спомиње. Валда сматра да је његов 5Г лековит а кинески отрован. Ево например, мада ја знам да ћете ви схватити то као лош например, ја се служим са 5г већ скоро годин дана мада не кинеским 5Г. И јесте, у праву је Сајрус. Сваке следеће године осећам све неке слабије активности а поготово од када сам на 5Г. Ни зуби ме више не болу. Као да их немам. Ма није то од година. Откуд ће то бити код мене?Пошто је он савремен, треба да активира физер благодети преко америчког 5Г. Сви би га славили. Успут, они који имају слабо срце, нестали би преко ноћи јер нико не би одолео да се прикључи на Физер 5Г и онда га лепо убациш у 5Г брзину и здраво ђаци. Кад боље размислим, можда је Физер дао Кини 5Г технологију, али Сајрус није уопште споменуо Британију као 5Г силу. Не сме да се бави пропагандом.

 14. Penzioner says:

  Sajrus nije spomenuo Britaniju kao 5G mrežu, ali britanci gledaju kako im od te mreže po ulici padaju golubovi poput kiše, a drveće se suši. Što se svuda drveće seče tako da od njega ostaje samo deblo visine do dva metra, da grane ne ometaju pogubne talase od 30 do 300 giga herca, dok su obični telefoni koristili talase između 500 i 900 herca, šta je to tebe briga. Zašto baš najviše britanci uništavaju antene te mreže, ti to ne znaš, jer ne gledaš video priloge o tome, niti čitaš šta piše u mnogim novinama. Pčele su odavno počele umirati i od postojeće 3G i 4G mreže i opet tebe zubi ne "bolu", jer med ionako ne jedeš, a kad ne bude imao ko oprašivati voćke nećeš jesti ni voće. Valjda ćeš imati hleba, najverpvatnije genetski modifikovanog, a meso proizvedeno od nafte se odavno jede u "savremenom svetu".

 15. Dr. Laza Lazarević says:

  Evo je originalna optužnica a vi je povežite sa ovim tekstom https://www.courtlistener.com/recap/gov.uscourts.casd.660353/gov.uscourts.casd.660353.1.0.pdf

 16. Риста says:

  Ја пишем о ономе како је. То што читаш у медијима...Мачку ореп. Код мене нигде дрвеће није посечено и немој да лупаш медијске бљувотине. Не падају чак ни печене шеве снеба као што ти схваташ из медија. А већ ако немам зубе, онда је сасвим нормално да без проблема једем мед. Међутим, најважније од свега је - ја ту ништа не могу урадити. А ни ти. Што се мене тиче, морам да користим андрољид за свој посао делимично и интернет инструменте потпуно. У суштини, ја направим само неколико позива а то су позиви у вези посла. Морам. А осим тога, ни један више. Дакле, телефоном разговарам приватно највише једном у два месеца и сви моји пријатељи знају то. Ако им требам, нека јаве и нека дођу. Ја не живим преко андрољида, фејсбука и којекавих идиотлука које зову друштвене мреже. По мени би све телефонске и интернет компаније пропале. А добио сам присилно "на поклон" 5Г а да ме нико није ни питао. Ради брзо али зашто? Све сам ја то лепо радио и на 4Г. Сви моји пријатељи знају да могу да ме позову на телефон искључиво у хитном случају. Ја сам огорчени мрзитељ телефона, телевизије и свих тих срања. А оно што сам ти горе написао је стварност. Не пљуј по мени, јер ја бих се први посро на савремену технологију, али нема шансе. Она је неизбежна стварност и то већином под морање. Сав рад администарције где је то било могуће, а већином је могуће, одлази на интернет. То је већ други проблем, али да га лакше спроведу уводе бржи интернет и аутоматизују све могуће дописе у вези посла а обична администрација већ навелико добија отказе. То значи да ја имам много увида у те послове а то што сам горе писао је да лакше прихватите што се мора прихватити. Ако нећете, не пљујте на мене, јер нисам ја тај који врши присилу, побуните се и ја ћу вам се придружити. Иди сад и запали цигару ако пушиш и кад направиш план како ћеш се супротставити, јави ми. Ја нисам довољно моћан ни паметан да такав план направим, али свакако ћу ти се прикључити и идемо да рушимо технологију па макар умрли. Јел тако? И да подвучем, да не промакне - Ја сам огорчени мрзитељ савремене технологије. Није чудо, потичем са села и моји још увек држе коње и волове. У том животу ми остало срце и никада се неће преселити у савремени свет иако морам да радим са врхунском технологијом. То ми струка. Да се данас питам, одлучио бих да останем у опанкама са ралом и воловима а не бих прихватио оно што сам прихватио када сам био млад и луд.

  • Filip says:

   Можеш ли само да нам објасниш разлику између 4г и 5г мреже?

   • Риста says:

    не могу да објасним пакосним људима као што си ти који само вребају из мрака и гледају како да заскоче неког и издувају своје фрустрације. Ти до подне мрзиш сам себе а после подне цео свет. Има таквих, ниси једини ако те то теши. Ти мора да си удовац или ће пре бити да те жена оставила. Нисам ја крив за то. А сад марш и ако те неко научи култури разговора, можеш да покушаш поново.

    • Filip says:

     Нисам ништа од тога што си навео, али сам јако глуп и необразован, па бих волео да ми објасниш разлику између 5г и 4г мреже. Зашто је 5г мрежа опасна?

 17. Penzioner says:

  Filipe, Ristin rečnik ti govori o kakvom čoveku se radi. Nisam ni ja neki poznavalac radio talasa, ali sam od onih koji se u to razumeju čuo da dosadašnja mreža funkcioniše koristeći frekvenciju od 3 Ghz (3 Giga herca), dok 5G mreža koristi do 70 Ghz (70 Giga herca). Mikrotalasna rerna radi na 2,45 Ghz. Ako se meso u mikrotalasnoj rerni peče na samo 2,45 Ghz onda nije teško zamisliti šta našem ogranizmu radi 70 Ghz. Nisam ni ja pobornik korišćenja električne pisaće mašine, jer su prednosti kompjutera u odnosu na nju neuporedive, ali mi, bar što se tiče telekomunikacija, nije smetala ni fiksna telefonija. O onome šta se dešava u svetu pogledaj video prilog na Jutjubu: 5G mreža-Video koji će vas dobro zamisliti. Tu i Rista može videti kako po pločnicima padaju golubovi poput kiše, ali i šta se povodom toga dešava u svetu. Zašto je naprimer Slovenija zabranila instaliranje 5G mreže, dok se ne ispitaju posledice njenog korišćenja na znam, ali juče pročitah vest o tome, koja se i danas nalazi na nezavisnim portalima. Nesporna je prednost interneta ne samo zbog toga što se na njemu može pronaći informacija o bilo čemu, ali i zbog gledanja TV programa (IPTV) bez vešanja antena na krovove zgrada. Čemu danas služe pametni mobilni telefoni starletama? Najviše za slikanje zadnjice i silikonski napumpanih usana, a što ne znaju ni tablicu množenja, niti osnovne stvari iz istorije Srbije zar je to važno. Koliko mladih intervjuisanih na ulicama Beograda je znalo odgovor na pitanje gde je rođen Đura Jakšić? Što pametniji telefoni to su gluplja deca. Dok se na jednoj strani oni koji imaju najsavremeniji mobilni telefon podsmevaju onima koji ih nemaju, na drugoj strani imaš decu kojima je jedina želja da ne budu gladna. Video priloga o tome imaš mnogo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u