ТРАМП РАСКРИНКАО СОРОША ДОКАЗИМА И СНИМЦИМА: Крије се иза велике преваре…

ТРАМП РАСКРИНКАО СОРОША ДОКАЗИМА И СНИМЦИМА: Крије се иза велике преваре…

15 јуна 2020

Прљави прсти Џорџа Сороша умешани су у организацију великог марша миграната на Америку у априлу 2018. Овај добро режирани спектакл, чија је мета био Доналд Трамп, раскринкан је захваљујући доказима и сликама које су открили активисти Q-anona.

Према званичним подацима, највише миграната је било из Хондураса, али и из других земаља Латинске Америке, којима су се пред самом границом прикључили и Мексиканци. Као разлог бекства, навели су ратове банди и сиромаштво. По правилу је тај караван наводних очајника добио огромну и свакодневну пажњу мејнстрим медија под контролом „дубоке државе“.У медијима је, међутим, било превише фотографија жена и деце, што је био јасан знак манипулације и скривеног политичког плана.

Вожени до границе

Детаљном анализом фотографија, много тога се није уклапало. Ови људи су морали да ходају месец и по дана по 60 километара дневно, али нису изгледали исцрпљено нити су били прљави и знојави, одећа им је била чиста. Бебе су такође биле чисте, нахрањене, гардероба фирмирана. Дефинитивно, констатује аутор филма „Пад кабале“, ови људи нису сиромашне избеглице.

Како прећи 60 километара дневно у јапанкама, има међу мигрантима и босоногих, али не и жуљева. Не носе оно што би морали – ћебад, храну, воду, нема резервних пелена. Ранчеви су скроз нови. О чему се овде ради?

У ствари, комбији и аутобуси били су распоређени да све превезу из Хондураса до америчке границе. Зато није проблем ходати у јапанкама, треба само изаћи из возила и направити групну фотографију. Такође, Q-активисти су снимили како се тим људима дели новац да би глумили избеглице.

Где су паре?

Караван миграната био је представа са политичким мотивом коју је лично финансирао Џорџ Сорош, који глуми великог доброчинитеља, а повезан је са педофилским клубом Намбла, насилним покретима Антифа и Блацк ливес маттер. То је лако утврдити, као и чињеницу да је са 33 милиона долара финансирао рушилачке нереде у Фергусону (САД) када је сваком учеснику обећао 15 долара по сату.Међутим, направио је грешку јер обећање није испунио, па су се на мрежама појавиле слике присталица Антифе које га прозивају јер нису добиле паре. Постоје видео-снимци на којима вичу: „Сороше, Сороше, где су наше паре“, а кад се то проширило, мејнстрим медији су све муњевито заташкали.

Објашњење

* Кабала је мрачни свет тајних друштава, владара из сенке који окупљају милијардере, шефове држава, краљевске породице, делове Ватикана, којима су заједнички сатанизам, педофилија и ликвидација свих који им се нађу на путу

* Q-anon је мрежа бораца против владара из сенке и новог светског поретка, која успешно раскринкава њихове завере. Не зна се ко је предводи, али постоје тврдње да је то лично Доналд Трамп.

(Српски Телеграф)

KOMENTARI9 коментара

 1. Milutin says:

  Znamo mi za to. Ista režija je upotrebljena kada su šiptari, siti, umivemi, odmorni izašli iz rudarski jama gde su danima "iskazivali protest". I baš isto tako. Mnogo žena sa decom. Neki, prilikom snimanja od strane "demokratskih zapadnih medija" nisu mogli da suzdrže osmehe na licima. Ko zna koliko puta su to uvežbavali dok nisu "objektivni CNN mediji" dobili zadovoljavajuće snimke. Tako je "U jednoj zemlji junaka, na brdovitom Balkanu, umrla istina u jednom danu". I laži su potom svakim danom morale da budu sve veće i veće. Da bi se duboko pokopala istina. I laž je postala toliko velika da je postala globalna. Ali laž je kocka koja uvek pada ispred nogu svojih tvoraca. Ako se Zapad želi osloboditi laži, da im, kad naraste, ne pukne u lice, moraju početi od one male istine. Za njih bi to bilo bolno ali i školjka, da bi neutralisala ono malo, bolno, na kraju stvori biser. Dakle, ili ćemo imati biser Istine ili ono načičkano bodljama Laži. Zašto me ovo drugo neodoljivo podseća na virus. Virus Laži.

 2. persida says:

  Tramp radi ono sto Putin ne sme. Sorosa uhapsiti, inace ce sve biti samo verbalno prepucavanje.

  • Miraš says:

   Opet te hvata boljka od koje ne vidiš realnost. Putin je sorošu davno zabranio rad u Rusiji, sorošoidima takodje. Putin je svoj deo posla davno uradio, a Tramp još nije ni počeo da čestito čisti svoju kuću.

   • persida says:

    Samo neka ciste. Svejedno je ko ce uhapsiti Sorosa.

    • Slobodanka says:

     Soroš će pre biti odnet prirodnim putem nego što će njega neko u Americi uhapsiti. Soroš je rodjen 12 avgusta 1930, ima 89 godina za dva meseca 90 godina. Da li je on uopšte živ? Tojest možda je već umro, a ovaj što se pojavljuje može biti njegova replika-zamena. I posle Soroša Soroš, slično kao "i posle Tita Tito".

     • bilje says:

      Sotonsko seme cionističko, ubačeno kao i u celom svetu, stvorovi sotone koja im omogućava da tiranišu ljude. A vladaju već duže nego što je predvićeno po Bibliji. Sporazum tog prodatog otpada ljudskog sa sotonom je bio1000god a ovo se produžilo na 2020.

 3. Zoran says:

  Veliak novost. Zna se i da se crnci sada placaju da lome i pale.

 4. uddu says:

  Uskoro će Tramp da odigra svoje glavne poteze protiv globalista i donosilaca pravila reakcije države u slučajevima epidemija.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u