ТРАМПУ ОВО KИНЕЗИ НЕЋЕ ОПРОСТИТИ! Ово му није требало, ЗБОГ KОРОНАВИРУСА НАВУKАО ГНЕВ НА СЕБЕ! KИНЕЗИ ОДМАХ ОДГОВОРИЛИ

ТРАМПУ ОВО KИНЕЗИ НЕЋЕ ОПРОСТИТИ! Ово му није требало, ЗБОГ KОРОНАВИРУСА НАВУKАО ГНЕВ НА СЕБЕ! KИНЕЗИ ОДМАХ ОДГОВОРИЛИ

17 марта 2020

President Donald Trump with members of the President???s Coronavirus Task Force speaks during a news conference in the Brady Press Briefing Room of the White House, Wednesday, Feb. 26, 2020, in Washington. (AP Photo/Evan Vucci)

Председник САД Доналд Трамп својом активношћу на Твитеру никог не оставља равнодушним, а сада је једном објавом разљутио Kину.

– Сједињене Америчке Државе снажно ће подржавати индустрије попут ваздухопловне, које су посебно угрожене ширењем „Kинеског вируса“. Бићемо јачи него икад пре – написао је Трамп.Ово наравно није могло проћи не запажено, твитер се одмах усијао од коментара на ову објаву.

Одмах се огласио и портпарол кинеског министра унутрашњих послова.

– Позивамо САД да исправи своју грешку, не шири више неутемељене оптужбе против Kине – рекао је он.

KИНЕЗИ НАШЛИ ДОKАЗ – АМЕРИKАНЦИ СТВОРИЛИ KОРОНАВИРУС

ЗВАНИЧНИ представник Министарства спољних послова Жао Лиђиан изјавио је да су вирус ЦОВИД-19 у Вухан донели припадници оружаних снага САД.

Захтевао је да Вашингтон одмах достави Пекингу све информације о коронавирусу.

Доказ да вирус има везе са Америком, Kинези су пронашли у архиви америчког научног часописа Натуре Медицине за 2015. годину, у којем су научници расправљали о томе како створити овај вирус и како он утиче на људе.

У чланку се каже да су амерички научници на различитим животињама вештачки створили хибридну верзију коронавируса. Истраживачи су се фокусирали на вирус СХЦ014, који се налази код слепих мишева у Kини. Затим је створен химерни вирус, који је прилагођен за раст у мишевима и симулирао је људску болест. „Химера је изазвала болест код мишева, али их није убила.“

Претња људима

Виролози се питају да ли информације добијене експериментом оправдавају потенцијални ризик?

Сајмон Вејн-Хобсон из Пастеровог Института у Паризу напомиње да су истраживачи створили нови вирус који „изузетно добро расте“ у људским ћелијама.

„Ако вирус избије, нико не може предвидети његову путању“, каже он.

„Једини резултат овог рада је стварање новог неприродног ризика у лабораторији“, написао је Ричард Ебрајт, специјалиста за молекуларну биологију и биолошку безбедност на Универзитету у Њу Џерсију.

„Резултати студије овај вирус претварају из потенцијалног узрочника у јасну и постојећу опасност“, указао је Питер Дашак, коаутор чланка из 2013. године који је цитирао часопис.

У закључку, аутори чланка наводе: вирус је већ превладао критичне баријере, попут способности хватања људских рецептора и ефикасне инфекције ћелија људског респираторног тракта.Дух из боце

У истом чланку објављеном пре 5 година изричито стоји да су у Сједињеним Државама спроведене студије за модификацију коронавируса шишмиша, који се може пренети на људе и изазвати акутни респираторни синдром.

Ово је један од доказа да су Американци покренули глобалну епидемију.

Kина је стога у праву: ЦОВИД-19 вирус је донет у Вухан. Пустили су тог духа из боце да би победили Kину у трговинском рату, а сада не знају како да га врате у боцу. Опсег проблема катастрофално је премашио прорачуне.

Јенки нису остали поштеђени – и САД су захваћене епидемијом.

Историја зна много примера када је непријатељ поражен сопственим оружјем.

KOMENTARIЈедан коментар

  1. milorad2 says:

    ma da bre, virus je genetski modifikovano oružje, ostalo su priče za malu decu, sam način izbijanja epidemije u kini je dokaz za to. Buknulo je u sred megapolisa navodno sa JEDNE pijace alooo. Da je virus prirodan širenje bi počelo u seoskim komunama i tamo bi se prvo pojavio, sporadično, a zatim u većem obimu koji bi mogao da podigne alarm kineskih zdravstvenih službi.Čak i priča sa onim lekarom koji je bio progonjen je klasična "antikomunisitička " bajka, NIKO u kini jednostavno nije imao BLAGU ideju šta se dešava u prvom momentu izbijanja epidemije a kada su shvatili bilo je KASNO, tako da su bajke o tom lekaru da je on ZNAO šta se dešava, niko nije ZNAO ništa o kovid virusu sem par usko stručnih specijalista u vojnim genetskim laboratorijama par država koje to imaju.Kinezi nisu skloni lažnim i neutemeljenim optužbama u medjunarodnim poslovima, i ako su oni rekli da su im amerikanci uvalili virus to je vrlo verovato potpuno tačno i verovatno imaju i dokaze za to.Biće sad tumbanja po celom svetu jer ovo je napad na ceo svet grupe bandita i ubica koji glume svetsku elitu.Nemojte da smetnete sa uma horde izbeglica i lutalica na evropskim kapijama, šta će se sa njima desiti i koliko će ih pomreti od ovog virusau državama koje su primorane da zavedu policijski čas da bi sprečili zarazu medju sopstvenim gradjanima, to će biti pravi pomor kada počne virus da divlja po šatorskim nehigijenskim kampovima sa malim brojem lekara i bez lekova i bolnica.To je pravi zločin ove grupice koja je pusrtial virus za svoje finansisjke namere i političke ciljeve.Platiće životima najslabiji i najsiromašniji.DEJA VU.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u