ТРАМПУ ОВО KИНЕЗИ НЕЋЕ ОПРОСТИТИ! Ово му није требало, ЗБОГ KОРОНАВИРУСА НАВУKАО ГНЕВ НА СЕБЕ! KИНЕЗИ ОДМАХ ОДГОВОРИЛИ

TRAMPU OVO KINEZI NEĆE OPROSTITI! Ovo mu nije trebalo, ZBOG KORONAVIRUSA NAVUKAO GNEV NA SEBE! KINEZI ODMAH ODGOVORILI

17 marta 2020

President Donald Trump with members of the President???s Coronavirus Task Force speaks during a news conference in the Brady Press Briefing Room of the White House, Wednesday, Feb. 26, 2020, in Washington. (AP Photo/Evan Vucci)

Predsednik SAD Donald Tramp svojom aktivnošću na Tviteru nikog ne ostavlja ravnodušnim, a sada je jednom objavom razljutio Kinu.

– Sjedinjene Američke Države snažno će podržavati industrije poput vazduhoplovne, koje su posebno ugrožene širenjem „Kineskog virusa“. Bićemo jači nego ikad pre – napisao je Tramp.Ovo naravno nije moglo proći ne zapaženo, tviter se odmah usijao od komentara na ovu objavu.

Odmah se oglasio i portparol kineskog ministra unutrašnjih poslova.

– Pozivamo SAD da ispravi svoju grešku, ne širi više neutemeljene optužbe protiv Kine – rekao je on.

KINEZI NAŠLI DOKAZ – AMERIKANCI STVORILI KORONAVIRUS

ZVANIČNI predstavnik Ministarstva spoljnih poslova Žao Liđian izjavio je da su virus COVID-19 u Vuhan doneli pripadnici oružanih snaga SAD.

Zahtevao je da Vašington odmah dostavi Pekingu sve informacije o koronavirusu.

Dokaz da virus ima veze sa Amerikom, Kinezi su pronašli u arhivi američkog naučnog časopisa Nature Medicine za 2015. godinu, u kojem su naučnici raspravljali o tome kako stvoriti ovaj virus i kako on utiče na ljude.

U članku se kaže da su američki naučnici na različitim životinjama veštački stvorili hibridnu verziju koronavirusa. Istraživači su se fokusirali na virus SHC014, koji se nalazi kod slepih miševa u Kini. Zatim je stvoren himerni virus, koji je prilagođen za rast u miševima i simulirao je ljudsku bolest. „Himera je izazvala bolest kod miševa, ali ih nije ubila.“

Pretnja ljudima

Virolozi se pitaju da li informacije dobijene eksperimentom opravdavaju potencijalni rizik?

Sajmon Vejn-Hobson iz Pasterovog Instituta u Parizu napominje da su istraživači stvorili novi virus koji „izuzetno dobro raste“ u ljudskim ćelijama.

„Ako virus izbije, niko ne može predvideti njegovu putanju“, kaže on.

„Jedini rezultat ovog rada je stvaranje novog neprirodnog rizika u laboratoriji“, napisao je Ričard Ebrajt, specijalista za molekularnu biologiju i biološku bezbednost na Univerzitetu u Nju Džersiju.

„Rezultati studije ovaj virus pretvaraju iz potencijalnog uzročnika u jasnu i postojeću opasnost“, ukazao je Piter Dašak, koautor članka iz 2013. godine koji je citirao časopis.

U zaključku, autori članka navode: virus je već prevladao kritične barijere, poput sposobnosti hvatanja ljudskih receptora i efikasne infekcije ćelija ljudskog respiratornog trakta.Duh iz boce

U istom članku objavljenom pre 5 godina izričito stoji da su u Sjedinjenim Državama sprovedene studije za modifikaciju koronavirusa šišmiša, koji se može preneti na ljude i izazvati akutni respiratorni sindrom.

Ovo je jedan od dokaza da su Amerikanci pokrenuli globalnu epidemiju.

Kina je stoga u pravu: COVID-19 virus je donet u Vuhan. Pustili su tog duha iz boce da bi pobedili Kinu u trgovinskom ratu, a sada ne znaju kako da ga vrate u bocu. Opseg problema katastrofalno je premašio proračune.

Jenki nisu ostali pošteđeni – i SAD su zahvaćene epidemijom.

Istorija zna mnogo primera kada je neprijatelj poražen sopstvenim oružjem.

KOMENTARIJedan komentar

  1. milorad2 says:

    ma da bre, virus je genetski modifikovano oružje, ostalo su priče za malu decu, sam način izbijanja epidemije u kini je dokaz za to. Buknulo je u sred megapolisa navodno sa JEDNE pijace alooo. Da je virus prirodan širenje bi počelo u seoskim komunama i tamo bi se prvo pojavio, sporadično, a zatim u većem obimu koji bi mogao da podigne alarm kineskih zdravstvenih službi.Čak i priča sa onim lekarom koji je bio progonjen je klasična "antikomunisitička " bajka, NIKO u kini jednostavno nije imao BLAGU ideju šta se dešava u prvom momentu izbijanja epidemije a kada su shvatili bilo je KASNO, tako da su bajke o tom lekaru da je on ZNAO šta se dešava, niko nije ZNAO ništa o kovid virusu sem par usko stručnih specijalista u vojnim genetskim laboratorijama par država koje to imaju.Kinezi nisu skloni lažnim i neutemeljenim optužbama u medjunarodnim poslovima, i ako su oni rekli da su im amerikanci uvalili virus to je vrlo verovato potpuno tačno i verovatno imaju i dokaze za to.Biće sad tumbanja po celom svetu jer ovo je napad na ceo svet grupe bandita i ubica koji glume svetsku elitu.Nemojte da smetnete sa uma horde izbeglica i lutalica na evropskim kapijama, šta će se sa njima desiti i koliko će ih pomreti od ovog virusau državama koje su primorane da zavedu policijski čas da bi sprečili zarazu medju sopstvenim gradjanima, to će biti pravi pomor kada počne virus da divlja po šatorskim nehigijenskim kampovima sa malim brojem lekara i bez lekova i bolnica.To je pravi zločin ove grupice koja je pusrtial virus za svoje finansisjke namere i političke ciljeve.Platiće životima najslabiji i najsiromašniji.DEJA VU.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *