ТУРСКА БРУТАЛНО ОДГОВОРИЛА ГРЧКОЈ: Ако зарате са нама…

ТУРСКА БРУТАЛНО ОДГОВОРИЛА ГРЧКОЈ: Ако зарате са нама…

31 октобра 2018

„Уколико Грчка зарати са Турском, доживеће катастрофу за три до четири сата“, изјавио је саветник турског председника Реџепа Тајипа Ердогана, Јигит Булут.

– То би било као да се мушица побије са џином – рекао је Булут за једну локалну телевизију, преноси „Раша тудеј“ (РТ).Раније овог месеца Турска је критиковала Атину због одлуке да пресрету турски истраживачки брод војном фрегатом. Турска Морнарица је тада реаговала и наводно кренула у заштиту брода, што је довело до новог дипломатског јаза између две земље.

РТ наводи да Булут важи за контровезну особу у турској политици. Именован је за Ердогановог саветника 2013. године, а потом је постао и главни економски саветник.

Булут је 2015. године изјавио да је „спреман да умре“ за Ердогана.

– Имам два легална пиштоља и скупио сам стотине метака за неколико година захваљујући мојим правима – рекао је тада Булут.

KOMENTARI4 коментара

  1. Velika Metla says:

    Чланице наци-нато-а се не крљају међусобно! Кад би се зезали! Навијам да се покоматите међусобно! Како радили тако и добили!

  2. M says:

    A nakon Grčke bi na red došao i Balkan,pa ako im se posreći onda i dalje!Ali,problem je što su mnogi s prevelikim zalogajem vremenom slomili zube,iscrpili se i onda propali!Tako da im to nije mudro,ali ako vole(a izgleda da vole opet biti pre-veliki),onda neka i izvole!Danas ovako izolirano vjerovatno ne,ali sutra u nekoj drugoj konstelaciji događaja i snaga-vjerovatno da,pogotovo što neće biti sami na tom pravcu,niti imati puno boljih izbora!Bit će u tom slučaju to nevolja za sve s ovih prostora šireg Balkana,i šire!

  3. Dario says:

    Pa, ne bije boj moćno oružije, već mudra glava i srce u junaka. Možda je vreme da Konstantinopolj ponovo se vrati u zavičaj.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u