ТУРСКА ОБЈАВИЛА НАЈНОВИЈЕ ПОДАТКЕ: Пучисти припремани у две тзв. државе на Балкану!

TURSKA OBJAVILA NAJNOVIJE PODATKE: Pučisti pripremani u dve tzv. države na Balkanu!

27 jula 2016

2016-07-15t211002z_285864785_s1aetpucjiab_rtrmadp_3_turkey-securityAnkara je saopštila da su turski oficiri koji su služili i bataljonu te zemlje u okviru misije NATO  na Kosovu bili umešani u pokušaj vojnog puča.

Provladina novinska agencija Anadolu navela je mišljenje jenog turskog zvaničnika, koji je duže boravio na Kosovu i Metohiji, da nije isključeno da je FETÖ, organizacija opozicionogo islamskog propovednika Fetulaha Gulena čije izručenje režim Redžepa Erdogana traži od SAD, koristila Kosovo kao svoj centar za vrbovanje. Pritom je podvukao:

„Činjenica da su neki oficiri učesnici u pokušaju vojnog puča, ranije služili na Kosovu i u Bosni i Hercegovini navodi na sumnju da je teroristička organizacija FETÖ u tim zemljama imala slobodu delovanja. Kosovo i Albanija su zemlje koje ne mogu napraviti ni korak izvan spoljne politike SAD, a to – zajedno sa podrškom koju Vašington pruža glavešini FETÖ – ukazuje da su te zemlje bile pogodan placdarm za Gulenovu terorističku organizaciju“.

Ankara vođom vojnog puča smatra bivšeg komandanta Ratne avijacije Akina Ozturka, a ideologom – Gulena.

(Fakti.org)

KOMENTARI4 komentara

 1. Sančo Pansa says:

  Jasno je da Vašington i VB žure da stvaranjem velike Albanije na teritorijama srpskih država: Crne Gore, Makedonije i Srbije koju konačno žele da razdrobe do nestanka - dok je ne dotjeraju na Bepgrad i beogradski pašaluk!A u BiB da pokušaju da izbrišu RS, i protjeraju Srbe!

 2. DOKLE VIŠE says:

  He,he,he, ako,ako, samo tako Nek se trebi stoka međusobno!

 3. Milan+ says:

  Ne treba nasedati na tzv.neprijateljstvo Turske i tzv.Kosova... Ako im se pruzi prilika da ubijaju Srbe, naglo ce postati ponovo dobri prijatelji..

 4. Leskovc says:

  Vojna lica koi su priveli i izrucili HAG-u Milosevica bili isto Srpski staresini koi su radili !!!!! u Prishtini -R.Kosova,a dali du boravili u Tirani?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *