У АМЕРИЦИ левичари уништавају породицу за новац Сороша и Арноа

У АМЕРИЦИ левичари уништавају породицу за новац Сороша и Арноа

28 септембра 2020

ЗАПАДНИ интелектуалци левичари воде снажну кампању за уништавање породице, приватног власништва и државе.

Тврде да су наследници Карла Маркса. Међутим, сви процеси за које се залажу треба да утичу само на осиромашену већину, али не и на  „златну милијарду“.Супербогата мањина задржаће све те бенефиције.

Карантини и самоизолације у изазвали су у Сједињеним Државама огроман број проблема који нису познати земљама у којима постоји бар нека врста социјалне подршке становништву.

Много људи је у САД било приморано да напусти изнајмљене станове и нађе се на улици. Градови на југу, где је клима блажа, испуњени су бескућницима.

Самохране мајке са децом налазе се у зони посебног ризика – оне традиционално припадају најсиромашнијем и најугроженијем социјалном слоју.

„Како се самоизоловати у кући ако нема куће?“ – питале су активисткиње покрета „Мoms 4 Housing“.

Ова група окупља самохране мајке црнкиње које тврде да је право на становање природно људско право.

У име тог права, упадају празне куће и станове и одбијају да их напусте на захтев власника.

Повремено их избацују на улицу. Али, `наоружане` су децом и са подршком новинара, па се присилна исељења претварају у живописне представе које на репутацији власника имовине остављају мрље за цео остатак живота.

Старији људи који су остали без посла и људи са здравственим проблемима – све се више налазе на улици.

Владе појединих америчких држава покушавају да им помогну.

У Лос Анђелесу бескућницима се дају приколице или „кабине“, у Њујорку и Сан Франциску стављају им се на располагање читави хотели. Али, све су то само привремене мере.

Левичарски амерички интелектуалци понудили су  неконвенционално решење.

„Коронавирусна криза показала је да је дошло време за уништавање породице“, објавила је истакнута феминисткиња Софи Луис у чланку објављеном на Open Demokracy који је под покровитељством Џорџа Сороша.

Написала је да пораст породичног насиља и броја бескућника током карантина није узрокован очајањем оних који су остали без посла и страхом људи који утеху траже у алкохолу и опијатима, већ самом структуром патријархалне породице.

„Породица намеће свима нацију, пол, расу. Чак и ако у једном од њих нема непосредне физичке или психолошке претње, ако не претуку супружника, не силују децу, не прогоне хомосексуалце – свеједно, патријархална породица је, да будем искрена, срање“ – написала је.

Луис је на исту тему 2019-те  објавила књигу „Сурогат материнство одмах: феминизам против породице“.

У њој је пошла од марксистичке тезе да су трудноћа и одгајање детета „напоран посао који треба платити“.

Шта би требало да замени патријархалну породицу?

Анархистичке комуне које су се појавиле у Сијетлу и Портланду током лета и већ су постале узор за нову заједничку спаваоницу за америчке интелектуалце!

У тим градовима су сви мање-више богати људи напустили своје куће, а локална полиција је практично престала да функционише. Али, тамо су отворене јавне мензе, а бескућници су запосели празне зграде.

У таквим хостелима, сматра Софи Луис, требало би да живе појединци који су се ослободили комора „нуклеарне породице“ за мучење.

Нова идеологија је изузетно популарна међу активистима Black Lives Matter који сеbe такође називају марксистима. Они нуде читав практични програм за уништавање породице и изградњу новог „комунистичког друштва“.

Наводе да је први циљ: створити „протестну кухињу у којој ће сви добити бесплатну веганску храну“.

Други је: запоседање великих стамбених зграда да би сви „комунари“ спавали заједно. Без обзира на пол, старост и имовно стање.

Посебан циљ је набавка шприцева и бесплатних наркотика.

У програму се говори и о  „просторима“ за окупљање „све деце“ једне комуне.

Наглашава се и да је „сваки члан заједнице дужан да креативно и заједно са другима интервенише када дође до насилних односа између родитеља и деце“.

Деци се обезбеђује положај  равноправних чланова анархистичког друштва, уз образложење да ће то довести до „нових облика родне разноликости и људског процвата“.

Ови нови „комунисти“ су уверени да ће разноликим савезима преко граница полова и нација успети да спрече „оживљавања атомизиране породице у било ком њеном облику“.

У САД се породица уништава већ пола века. Најбрже у доњим слојевима тамошњег друштва.

Од 1950-те се број самохраних мајки међу белкињама повећао за 29%, а међу црнкињама за 72 одсто.

Половина њих зарађује мање од 25.000 долара годишње, што је у САД  једва довољно за станарину и основну исхрану.

У последње време пораст стопа развода у Сједињеним Државама се смањила. Али, само зато што Американци све ређе ступају у брак. Више од четрдесет посто деце у тој земљи рођено је ван брака.

Међу црнцима, и преко 70%.

И ЛГБТ заједница је такође запањујуће сиромашна. Петина припадника америчких сексуалних мањина живи са мање од 12.000 долара годишње.

Софи Луис се недавно удала за Викија Остервејла, младића из богате породице који је са десетком дипломирао на Универзитету Корнел.

Он је покушавао да снима филмове, а затим се преселио у Њујорк, где је почео да свира панк рок и да пише роман. Нигде не ради а водио изузетно гламурозан живот.

У неком тренутку се Вики прогласио за жену, али то га није спречило да закључи брак са Луис која се позиционира као лезбејка.

Прво су имали „револуционарно венчање“ – са много приче о укидању породице. Викија су назвали wusband, што је кованица од husband и wife, дакле нешто попут «женомуж».

Потом се – на захтев свекрве – догодило још једно венчање, луксузно и прилично традиционално, без икаквог помена о Марксу, феминизму и трансродним људима.

Данас млади пар живи у престижном делу Филаделфије, држе предавања, појављују се на ТВ-у. Воде луксузни живот који је у потпуности у складу са старим клишеом о „кавијар социјалистима“.

Бернар Арно

Пре месец дана, Вики Остервејл је објавио књигу „У одбрану мародерства“ у којој обилно цитира Маркса и диви се црним насилницима који пљачкају централне делове Њујорка, Сијетла и Филаделфије у којој сада сваког дана 23 лица заглаве у болницама са ранама од метака.

Луис се ослања на Сорошев новац, а Остервејлова књига је издата новцем најбогатијег човека Европе Бернара Арноа.

Софи и Вики руше породицу, а Џорџ Сорош је био ожењен три пута и отац је петоро деце.

Арно је у другом браку (већ 30 година) и такође има петоро деце. Његов старији син, Антоан, ожењен је десет година руском манекенком Наталијом Водјановом, са којом има два сина.

Брак и породица су, ево, ексклузивна роба за један проценат пребогатих становника Земље. Свима осталима нуде се повремене емотивне везе, заједнички живот и бесплатна дрога.

KOMENTARI5 коментара

 1. Риста says:

  (Опростите)И хипици су били хит неколико деценија. Ових "следбеника" има највише 10% а сви редом су из најнижег и разбијеног слоја сиротиње којему ови богаташи бесплатно деле дрогу, хвале их и подржавају све до ране смрти. И сиротиња ће брзо схватити да је бачена скоро у загробни живот. Трајаће то једно време, а сада је нека врста кулминације која ће за собом повући трагичне последице по сиротињу која следи тај пут, али тај идиотизам се не пробија даље од тих 10%. Да се пробија, да је прихваћен мало шире, не би било доста новаца за дрогу. Овај део сиротиње се убрзано уништава. Сви педери који су помислили и утешили се да је педерство врлина и да ће освојити свет гадно су оманули. То им подметнуто сорошевим парама. Није све како нама сервирају, а још мање како том делу сиротиње сервирају. Није никад било а није ни сада. Истребиће тих 10% слуђене, разбијене и дезоријентисане сиротиње натенане и са осмехом. Сви родноравноправни имају исти третман. Само не рађајте децу а ако већ родите, ите у подземље, даћемо вам гомилу мотела на располагање и надамо се да ће трајати за ваша скраћена живота. Сви афроамериканци који су насели на црни живот је важан и једноставно заборавили да је сваки живот важан а не само обојени, већином су гангстери, криминалци и растурачи дроге а и сами се дрогирају, на истом су путу. Већина Црнаца је схватила да ту нешто јако смрди и мирно и даље ради и чува свој драгоцени посао. Овај текст је тачан али на нивоу једне циљане групе најсиромашнијих американаца која никоме више не треба и сада је полако елиминишу. Мада не маљевима, ипак убијају обезнађену и дезоријентисану сиротињу. То ради сорош са својим парама и зато је "недодирљив" јер ни једна држава не зна шта да уради са тим делом свога народа. И н секирајте. Не улаже Сорош сорошеве милијарде у ове "пројекте" него милионе а то је хиљадити део од онога како вам се сервира да прихватате. Дакле, није све онако како смо ми навикли да сеиримо. Може ли и понеки народ нестати на тај начин? Може али не мора. Сви ви знате одговор који су то народи, али не бих да вам трујем време испред вас.

 2. Риста says:

  Породица је у праисторији била мало шира, ако је веровати науци, али и то је прошло и претворила се природним путем у одгајање подмлатка жене и мушкарца и као природан део живота човека са једном или више женки, и неће никад нестати. Ни животиње, а нарочито сисари се не разликују превише у том делу живота од човека. И животиње већином заједнички чувају подмладак док се не оспособи за живот. Не постоји други начин да продуже врсту. Није то само рађање и окретање леђа. Породица заиста може нестати теоретски само под једним условом. Ако неким чудом нестане оно што зовемо љубомора, нестаће и породица. А онда је здраво ђаци и човеку. Нестаће и он. А пошто је љубомора саставни, природни део припадања и поседовања жене или мушкарца, дакле генетска, неће никад нестати, тако неће ни породица. Мало незгодно поређење, али има своје објашњење. Назовите то другим именом, а не љубомором. Овде не мислим на болесну љубомору која је као и халуцинација, него на осећај припадности јединке и осећај поседовања. То је такође развијено и у животињском свету, али животиње о томе немају појма и не причају, само убијају сваког ко им се приближи женки. На другој страни девијације постоје и девијантни људи који деле своје жене са другима и жене које то прихватају а то је такође један од облика девијација човека која вуче своје корене још из праисторије. Није биолошка али јесте девијација, за разлику од педерства које је изразито биолошки поремећај човека и ређе жена. Тих људи има 1 промил на свету и већином завршавају у пакленим мукама и разочарања, неспособни да себи помогну, као што је и друштво неспособно да им помогне кроз целу људску историју. Па ипак, све то има само миноран значај у људским животима и може се рећи да је доста ретка појава. У поређењу са браком, практично је занемарива појава код човека, мада незгодна и већином болна.

 3. Риста says:

  Моје схватање је да ће овај период трајати неких 50 година, помало оштетити класичан брак, али га сигурно не може уништити нити ће преовладати јер у том случају са ове планете нестаје човек. Неће се златна милијарда ни најмање усрећити и неће ни она преживети. Чак и ако се догоди таква катастрофа да на овај педерски и родно равноправни начин униште 5 милијарди људи, што је готово и невероватно и немогуће, они више ниуком случају неће бити златна милијарда а још мање ће бити способни да преживе. Тзв златна милијарда почива искључиво на пљачкању обичног, не златног човека и они постају све свеснији да та пљачка неће трајати још дуго, јер напросто неће им нико остати да кажу да су златна милијарда, него ће преузети све улоге обичног света и радника и оде весеље. То је толико логичан резултат уништења обичних људи, да су то донекле схватили и ти златни. Још коју деценију и освестиће се. Једина бесвест може да се догоди неким армагедон технолошким сукобом великих сила или неким природним догађајем, али ту златна милијарда није ниуком случају посебна нити изузета.

 4. Риста says:

  Симулирани удар са короном и пандемијом су извели врло добро, базирали га на послушности капиталистичких радника, а то су данас већином сви радници на Свету и успели су, али ускоро ће послушни мозгови схватити шта се одгодило и тај удар ће направити тек један безначајан помак у неким сулудим настојањима да се човек претвори у послушног робота. Претворили су га у "послушног" али да га претворе у робота, неће ићи. Није могуће. Иживљаваће се они још коју деценију али су схватили да постоји црвена линија коју они неће хтети да пређу. То је њихова црвена линија, не линија обичног човека. Ако нестане обичан човек, нестаје њихово злато и крај. Не секирајте се, сигурно ће то бити још у овом веку. А дотле, ко хоће нека следи корона упутства које ти златни сигурни не следе у приватном животу.

 5. Milutin says:

  Bolesno. Stanje bolesnog uma koje se realizuje kapitalom manijaka. Ali tekst je poučan u smislu da upućuje normalne ljude da rade suprotno od svega napisanog. I neće pogrešiti. Ići će pravim putem.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u