У СРБИЈИ ПОЧИЊЕ специјални медијско-политички рат против ПУТИНА!

У СРБИЈИ ПОЧИЊЕ специјални медијско-политички рат против ПУТИНА!

8 јула 2016

putin_prays 767Путин у Србији мора пасти! Србима по сваку цену треба утувити у главу да је он „зли источњачки диктатор“ који уцењује Београд и који хоће да њихову земљу претвори у „руску губернију“! Јавно мнење у Србији треба довести до тачке усијања у којој би „сукоб са Русијом“ био природно стање!

Веровали или не, али управо овако гласе директиве које су претходних недеља у западним амбасадама добили главни уредници већине медија у Београду!

Најважнији посао

Како Информер сазнаје у својим одлично обавештеним дипломатским изворима, медијско-политичка кампања „рушења Путина у Србији“ координира се из самог врха ЕУ и НАТО. Ова акција означена је као приоритет и најважнији посао који се има обавити овог лета, јер се „прекомерни утицај Путина и Русије“ означава као највећа опасност за интересе ЕУ и САД на Западном Балкану.

Извори откривају и неколико „кључних тема“ на којима ће се темељити медијска акција, која, према плану, треба да достигне врхунац крајем августа и почетком септембра.

Прво ће почети причама да Путин наводно уцењује Србију, да Вучићу саставља Владу и наређује да се одржи референдум о уласку у НАТО пакт.

Даље, писаће лажи о наводном захтеву за градњу руске војне базе у Нишу и у околини Зрењанина. Паралелно с тим, кренуће прича да руски инвеститори пљачкају Србију, да у НИС-у и другим фирмама извлаче силне милионе евра и пребацују их у Москву, да су кредити за обнову српских железница изузетно неповољни за Србију… – набраја саговорник и наводи да је крајњи циљ Запада да „већини Срба огади Путина и Русију“.

– За то су спремни да плате силне милионе евра и долара. И зато се немојте чудити када у у медијима крене на десетине текстова и прилога о злим Русима… – упозорава извор.

Званично, у Влади Србије, амбасади Руске Федерације и западним амбасадама нису јуче хтели да коментаришу таква сазнања.

На другој страни, главни уредник „Печата“ Милорад Вучелић напомиње да НАТО и евроунијати не разумеју да у Србији постоје уверења која се не могу купити.

– Они себи никако не могу да објасне одакле толика масовна љубав према Путину… Али зар стварно мисле да лажима могу Русију да избаце из глава и срца овог народа? Или мисле да направе концентрациони логор, неки нови Голи оток и изолују све људе који мисле другачије?! Изгледа, не могу да разумеју да Русија не тражи ништа од нас и не поставља нам никакве услове… Притисци ће свакако расти, али сигуран сам да ће покушај да се Русија и Путин огаде овом народу бити узалудан – поручује Вучелић.

Долази Рогозин

Главни уредник портала „Нови стандард“ Жељко Цвијановић потврђује да ће кампања лажи о Русији и Путину бити још присутнија у прозападним српским медијима наредних месеци.

– То може да нас љути, посебно када овдашњи ангажовани карикатуристи представљају српску сарадњу са Русијом као понор или кад неке новине желе да лажно прикажу Русију као силу која нас уцењује као што то деценијама чини Запад. Али, на другој страни, то треба и да нас радује. Јер што та кампања буде јача, то ће значити да српски послови са Русијом иду све боље. Вероватно ће то потврдити и скорашња посета Дмитрија Рогозина Београду, где ће се много конкретније него у јануару говорити о руском наоружавању Србије – предвиђа Цвијановић.

Анђелковић: Манипулације и лажи!

Аналитичар Драгомир Анђелковић истиче да је наклоност српског народа према Путину и Русији дубоко утемељена и да је то трн у оку Западу, који нас је, с друге стране, годинама сатанизовао, али и бомбардовао.

– Сада они на све могуће начине, служећи се манипулацијом, па чак и отвореним лажима, покушавају да прикрију све оно што су радили Србији и одједном би да се представе као наши једини пријатељи. У оквиру тога покушавају да умање утицај Русије на Балкану, а да се Путин представи као тиранин који Србији неће донети ништа добро – наглашава Анђелковић, напомињући да су „независни интелектуалци“ које Запад ангажује да пласирају њихове лажи потпуно изгубили кредибилитет и поверење код народа у Србији.

(Информер)

KOMENTARI10 коментара

 1. Barakuda says:

  Rusi treba da nas malo bombarduju kao NATO , pa da ih prihvatimo za prijatelje ! ( mislim na vladu Srbije ) Srpski narod je uvijek volio ruski narod i Rusiju i tu nema šta da se mijenja, iako zapad troši na propagandu i ovog šiptara Vučićija, koji je merkelova pudlica od promjene osjećaja prema našoj braći, nema ništa !

 2. iki says:

  Mogu oni da propagraju što im je volja, mi Ruse volimo, jer su nam dokazani prijatelji, što oni više navaljuju na Ruse, nša ljubav je sve jača, Putin je car, mogu svi oni na zapadu, a posebno nato, da nas povuku i da nam popuše,a mi njima ne, jer su oni pikavci.Napred , Rusuji sa Putinom , mogu samo da nam zavide nama sa vama.

 3. Portopranco says:

  Mene je moj otac učio da volim Rusiju i Ruse i odgojen sam u ljubavi prema toj ogromnoj zemlji i bratskom narodu pa stavovi nekakvih lobista i najamnika ne igraju nikakvu ulogu.

 4. Sasulja says:

  Vise od 60% evropljana podrzava Putina a Srbi vole Rusiju,jer znaju da im nema opstanka bez Rusije.

 5. Srdjan says:

  Sto je više kleveta i laži, Putin nam je miliji i draži!!!

 6. Sumadinac says:

  Rusi su nam Srbima bili prijatelji od pamti veka 500 stotina godina pod Turcima samo su nam oni pomagali pa i sada.Ova nasa gamad sto je na vrhu dolazi i odlazi a Srpski narod ostaje i uvek je uz RUSIJU ZIVELA VELIKA I JAKA RUSIJA

 7. Džoni says:

  Ih pa od 5 oktobra nas truju protiv majke Rusije pa ništa nisu uspeli razni Svilanovići,Pešićka,Kandićka,Biserko,špijun Djelić i svi redom dosovci izdajnici...osim što su opljačkali Srbiju i ogadili nam evropu i ameriku nisu uspeli ništa. Da je sreće da smo ruska gubernija Kosovo bi bilo naseljeno Srbima a šiptari bi bili u albaniji...

 8. Бели Орао says:

  Страни ментори( фашисти) и домаћа г......а (издајници ) и подгузне муве све ће урадити за шаку долара!!!! Проклетство их пратило и цијела покољења њихова!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u