У СРБИЈИ ПРЕМИНУЛА ПРВА ОСОБА ОД КОРОНАВИРУСА

U SRBIJI PREMINULA PRVA OSOBA OD KORONAVIRUSA

20 marta 2020

U Srbiji je preminula prva osoba od koronavirusa, rekla je premijerka Srbije Ana Brnabić.

Premijerka je istakla da se još osam osoba obolelih od koronavirusa trenutno bori za život.

– Danas je baš težak dan za nas. Biće još težih dana od ovog, ali na žalost moram da saopštim da je danas registrovan prvi smrtni slučaj koronavirusa u Srbiji. Muškarac star 59 godina preminuo je u Kliničkom centru Vojvodine – saopštila je predsednica Vlade.

KOMENTARI6 komentara

 1. Vojna i ojdeSve says:

  Bog ga oprostio i sviv drugih u ovom maloverju...

  • Roy says:

   Lazu, ali ajde. Vjerujte u cionisticke lazi.

   • persida says:

    Nikad nisu pokazali nijednu fotografiju preminule osobe. HEJ, O CEMU PRICAMO.

    • Filip says:

     Da li je moguće da si ti toliki idiot, da li bi ti dopustio da slikaju i na televiziji i u medijima pokazuju telo nekog tvog člana porodice? Ajde mi reci molim te, jel ti stvarno misliš da u Italiji niko nije umro? Da li stvarno misliš da su u celoj Italiji toliki ljudi organizovani i prave frku, leče ljude koji glume da su bolesni, nose prazne sanduke, a da niko nije provalio da nema mrtvih? Da li stvarno misliš da su na istu stvar pristali da glume i Kinezi i truli Zapad? Baš si idiot, a pretpostavljam da sediš kući i ne smeš ni napolje da izađeš...e glupi Deda, bar si se tako predstavljao ovde, pa si se pre par godina osramotio pa počeo da menjaš nadimke.

 2. Predrag says:

  svi koji su na respiratoru imaju male šanse jer to znači da su im pluća već otišla. treba očistiti pluća i ojačati, čaj od divljeg origana, čaj od đumbira,med maslac i mleko. ojačati dušnik i bronhije svežim crnim lukom i slaninom.

  • persida says:

   Plus laneno seme sa medom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *