У СРБИЈУ СТИЖЕ НОВИ ЗАКОН СА ЗАПАДА! Геј парада је превазиђена! Почиње нова фаза уништења полова и Срба као народа! | ИНТЕРМАГАЗИН

У СРБИЈУ СТИЖЕ НОВИ ЗАКОН СА ЗАПАДА! Геј парада је превазиђена! Почиње нова фаза уништења полова и Срба као народа!

20 јануара 2017
(foto: Youtube printscreen)

(foto: Youtube printscreen)

Вести које човек чита ових дана делују понекад све луђе и невероватније, као да се бавимо научном фантастиком.

У Холандији човек решио да се подвргне еутаназији (потпомогнутом самоубиству) зато што не може да се избори са алкохолизмом. У Великој Британији суд одобрио жени да роди своју унуку, дакле дете од генетског материјала своје преминуле ћерке. Можда је највише пажње изазвао случај пресуде суда у Аустралији, који је одобрио да се дете од пет година подвргне операцији промене гениталија (упркос противљењу оба родитеља). Узгред, Белгија и Холандија су границу за еутаназију спустиле на испод осамнаест година, тако да тинејџер који је нпр. незадовољан својим животом или депресиван има право да затражи еутаназију.

Овај случај промене пола уклапа се у генералну тенденцију разумевања идентитета тј. рода као наводног конструкта који нема никакве везе са полом. Укратко, ваше полне карактеристике, тврде мудри научници, немају никакве везе с тиме да ли ви јесте или се осећате као мушко или женско. У складу с тим потпуно је оправдано, а да би се теорија доказала, и пожељно, да што више особа постану „трансродне“ (отуд у акрониму ЛГБТ и ово Т које означава трансродне особе).

Наравно, по познатом систему Овертоновог прозора, оно што почне као право касније се намеће као норма, да би прерасло у тоталитарни систем који врши принуду на све остале да не само прихвате већ и следе тај модел. Слушам пре неки дан како агент продаје једне британске издавачке куће објашњава да на оваквим заосталим тржиштима још увек смеју да нуде посебне књиге за дечаке и девојчице (попут овде познатих Перице и Милице), док се то на домаћем тржишту апсолутно не препоручује. У британском јавном простору и систему образовања већ је, дакле, прихватање класичног формирања деце као дечака и девојчице означено неприхватљивим. Они који се пријављују за британске визе знају да је однедавно уведена и трећа могућност за уписивање пола. Знамо да је и у неколико скандинавских земаља такође у вртићима уведена забрана коришћења одредница отац и мајка или обраћања деци у „родно дискриминативним“ категоријама које би их „конструисале“ као дечака и девојчицу.

У Америци се међутим опет на тоталитаран начин шири мода трансродних тоалета. Све је више ресторана, барова па и градова који укидају класични шешир и хаљину као ознаке за два одвојена тоалета, јер то „вређа трансродне особе“.

Ако неко мисли да ће ове тенденције остати ван брдовитог Балкана, грдно се вара. Ево недавно се у издању „Креативног центра“ појавила једна таква књига, прави весник будућности. Ауторке Хенкел и Томчић представљају нам књигу под насловом „Пружите детету сто могућности уместо две“, која у поднаслову истиче „Одгајање деце без родних предрасуда“. Док је класично образовање деце гледало да природне сексуалне одлике надогради моделима понашања, овај нови систем тражи да се то игнорише и да се штавише подрива подела на мушко и женско јер је она родно дискриминативна. Дакле, нема више подела на мушке и женске играчке, мушка и женска понашања, различито облачење итд. Зашто нпр. мушка деца не би носила хаљине, питају се ауторке. Касније би требало побијати поделу на мушке и женске послове (мада додуше још нисам видео жене рударе нпр.). Ово занимљиво штиво свакако би требало погледати јер с обзиром на то како се код нас доносе, тј. преписују и намећу закони који стижу споља, без јавне расправе и по хитном поступку, немојте да вас изненади ако се врло брзо ово нађе и пред посланицима, па вам уведу озбиљне казне ако децу формирате „родно дискриминативно“ и инсистирате да их зовете сине или ћерко. Не шалим се уопште.

Овај модел конструисања деце иде заједно с најновијим трендом у ономе што бисмо могли да назовемо политика хомосексуализма. Да се подсетимо, шездесетих година постојали су тзв. хомофили, који су прихватали да је њихово понашање настрано и све што су тражили било је да их не туку и не терају у затвор због онога што раде у својим приватним просторима. После Стоунвола овим простором овладавају геј и лезбијска удружења која инсистирају на политици сукоба, радикализације и борбе за то да своје понашање практикују у јавном простору. У међувремену се отишло и даље, па је дошла тзв. „квир“ фаза. Квир теорија и пракса суштински гледа на геј и лезбо удружења као тренутне савезнике, али фундаментално такође проблематичне. Бити само геј или само лезбијка по њима је такође превише окамењено и превише затворено у своју групу. Новост је да се пређе на квир који ће донети флуидне сексуалне идентитете и праксе. Данас сте геј, али следећег месеца би требало да пробате трансродност, па да мало промените пол итд. Логично је питати кад ће и зоофили добити своја права па да се и та врста идентитета укључи у квир.

Друга велика новост је експлицитни фундаментализам. Не ради се више о заштити права ЛГБТ особа. Ради се о томе да би „свака особа требало у себи да открије квир потенцијал и да га практикује“. Дакле, отуд забране да своју децу васпитавамо и формирамо као девојчице и дечаке.

И онда се политичка побуна људи против овог новог тоталитаризма назива „популизмом“…

(Миша Ђурковић / Политика)

KOMENTARI27 коментара

 1. vlada says:

  Anjes Rozentil,Kako se prave deca,Kreativni centar...pazite prezime,ne,nikako jevrejsko ali hazarsko, DA !

  • Laggards says:

   Ti jevreji bre bas su zlo koji im je Q....

 2. Anđe says:

  Zbunjenost mladih, haos, gubitak identiteta, stvaranje novog čoveka spremnog da iskoristi svaku rupu svog tela za lično i zadovoljstvo drugih, sve to generiše ovaj svet koji će definitivno propasti, ali i to je zapisano i desiće se. Mi motrimo znake vremena koji su opisani u Bibliji, mnogi u neznanju čine svoj greh i žive u obmani. "Oni koji čine greh, napredovaće u grehu", "Oni koji čine pravdu napredovaće u pravdi" Govori Sveto Pismo, ali doći će vreme kada žetva sazri da bi se razdvojilo žito od kukolja, a ti sada čoveče budi pametan i čini volju Božiju, ona je pokornost zapovestima Gospoda našeg Spasitelja Isusa Hrista koji nas je otkupio od našeg greha i od ovog sveta tako što je sam, lično platio to svojom krvlju.

 3. Dla says:

  "Belgija i Holandija su granicu za eutanaziju spustile na ispod osamnaest godina, tako da tinejdžer koji je npr. nezadovoljan svojim životom ili depresivan ima pravo da zatraži eutanaziju" - netacno. Eutanazija se odobrava samo u slucaju neizlecive bolesti kada dete trpi velike bolove,a smrtni ishod je svakako neminovan, sto procenjuje lekarska komisija.

 4. dusko says:

  E pa ovo nece proci, a ukinucemo jednog dana i gej paradu !!!

  • Jovan says:

   Procice! Na zalost, oni to pripremaju postepeno prvo jedno pa drugo, do cilja. Oni prvo decenijama vrse trovanje laznim vrednostima npr. psihologa i socologa koji ispranim mozgovima na tv kao papagaji ponavljaju bolesne "vrednosti" i laznim naucnim objasnjejima, (koje svaki covek inteligentan i sa zdravim razumom vidi da je nenormalno i bilesno) plus mere PRISILE u vidu zakona, to prolazi laganica. Zato nam se i dogadja da nam djaci biju nastavike(a ono jadnici trpe jer je to EUropska vrednost), ili da neko sa 12 godina ladno zapali coveka ili bije Rasu Popova i za to ne odgovara! Lazni psiholozi eu fanatici odmah krecu sa bljuvotinama da dete od 12godina nije svesno. Glupost. Ti psiholozi u stvari nisu svesni tj. glupani opranih mozgova. Dete je svesno svojih postupaka vec sa 7 godina ali kad vidi da ga zakon stiti i da moze slobodno da radi sta god hoce, a oni stariji od 12, 14 god. mogu da biju i tuze roditelje, da ubijaju ljude po ulicama. Tako se pisu zakoni da stite sve sto je bolesno a noralne kaznjavaju cak za prek pogled ili rec. Glavnu ulogu za propagandu tih bolesnih prava koja su na stetu normalnih imaju NVO i vlast koja to prihvata. Bolesno EU zakonadavstvo ce proganjati sve normalne i cak kaznjavati one koji se usude da se brane.

 5. Neca says:

  Ma jok.nista od ovog nece proci.pa nismo mi retardirana hrvatska,da sve sa zapada prihvatamo kao oce nas.

 6. Gojko says:

  Braćo srbi pogotovu vi sa malom decom jedini pravi savet je da otkad prohodaju vaspitavati ih u duhu pravoslavlja i časovi veronauke obavezno.Ove bestijalnosti zapadne ne obaćati pažnju i okrenuti glavu.Gospod je i za njih namenio nagradu setite se sodome i gomore.

 7. dragan says:

  Hubardova zapovest: smanjiti broj stanovnika na zemlji na ispod 1 milijarde. Propagiranjem pederizma i ostalih nastranosti i izopacenosti, to se postize

 8. Vasilije says:

  propagiranje pederluka jedno je od osnovnih orudja Sorosa. djevojka koja je isla na kurseve Sorosa i sad radi u NVO pricala mi je to. to sta se tamo uci, dize ti se kosa na glavi.

 9. triglav says:

  pa šta se bunite? važno je, da goniči kamila imaju po četri žene a mi redovito naplačujemo kao njihovo kameno ulje ... :P

 10. punca says:

  GEY PARADA ///na Paradu Ponosa spiskano 51.2 miliona, Ana je dobila proviziju miliona na konto///... 16.9.2016 LONDON Miting NWO - GEY PARADA je bila planirana po tkz. Soroškog PAKTA, koja ima IMUNITET U SVAKOJ ZEMLJI da SVE pobije po PLANSKOM UNIŠTENJU naroda .. VLADA SRBIJE JE PRIZNALA TO PARADU !!!

 11. Pero Joksimovic says:

  Шта би на све то рекли покојни Адам и Ева?

 12. Lajla says:

  mmgu ono paradirati samo sa kordonom milicije,dok narod ne po...i a vrlo je blizu otici ce u parampacard i oni i kordon.Mnogo se bre trte.

 13. Дж says:

  У Србију стиже зло из Ј-европе. Хрвати су нам најбољи пријатељи.

 14. Protiv glupih says:

  Crkva je zlo, a vise od pola komentara je koristo kao argument. Krajnje je vreme bilo da se neko pozabavi ustogljenim ucenjem, ne postoje muske i zenske igracke i kad bi ovakvo ucenje istrajalo bar 50 godina, ne biste imali vise tolike razlike izmedju polova, sto znaci samo da se razlike sticu i uce.

 15. kuka says:

  Uopšte ne znam čemu toliko zalaganje za prava LGBT populacije, kad takve gotovo da nema u Srbiji. Na prošlogodišnjoj paradi je bilo petnaestak njih i nekoliko desetina njihovih podržavalaca i obožavalaca iz nevladinog i vladinog sektora. To je kao kad bi se digla dreka do neba za zaštitu polarnih medveda u Sahari. Kao da nemamo važnijih stvari koje treba regulisati.

  • kuka says:

   Šalim se. Nije važan broj. Mnogo je važnije da mi kao društvo ne smemo podsticati tendencije koje su štetne za prosperitet društva. Ljude uvek i svim sredstvima, pa i zakonima treba usmeravati da se bave važnim stvarima, a ne da svoju energiju troše na gluposti kao što su prerušavanje u suprotni pol, izgradnja i odbrana svog u osnovi lažnog identiteta, potera za dugom. Takodje treba da naučimo da cenimo svakog po onom što on zaista jeste, kako on ne bi morao da traži novi, lažni identitet da bi bio prihvaćen i uvažavan. Svako ima pravo da sačuva dostonajstvo onakav kakav stvarno jeste, a ne onakav kakav nije, samo se prerušio. To je pravo koje treba štititi.

 16. Boris says:

  Da bi se ispravno pripremili za borbu protiv ovog problema moramo da udjemo u sustinu i naucimp kako da se borimo. Dakle sila ovdje nije uopste pozeljna cak sta vise njima pomaze i od njih pravi zrtve na osnovu cega privlace druge sebi. Dakle moramo znati da je homoseksualizam i transrodnost bolest psihicka pa i donekle fizicka i to nam treba biti polaziste. Iako ce oni govorit kako su oni potpuno zdravi i da ih mi diskriminisemo ne treba na to obracati paznju. Dakle jedan od najboljih nacina borbe je vaspitanje nase djece na pravi nacin kao sto nam to nasa priroda nalaze. Ukoliko primjetimo neko cudno ponasanje kod svog djeteta nikako ga tuci vec razgovarati otvoreno sa njim. Drugo nasa religija je takodje odlican i najbolji nacin borbe. Dakle upucivati djecu u crkvu da uce vjeronauku koja takodje propovjeda normalan odnos iskljucivo tj muskarac i zena iskljucivo nikako neki drugi odnos. Zatim treba se suocuti sa njima pogotovu sa njihovim kvaziintelektualcima koji im truju mozak kako su oni u pravu. Ali suociti se na osnovu cinjenica dokaza i argumenata nikako sukobi fizicke ili druge vrste. Dakle naistrimo nas um i naoruzajmo se strpljenjem znanjem i hrabroscu da se borimo na jedan veoma tezak nacin dakle pamecu i razumom da ih pobjedimo i usutkamo a nikako silom jer pinavlham ti je kontrapriduktivno. V. Poz

 17. dragan says:

  SAMO POTPUNO I FRONTALNO OKRETANJE RUSIJI MOZE DONJETI SPAS OD SVEGA OVOGA ! svako pa i najmanje ocijukanje sa zapadom dovodi do PEDERASTIJE ENORMNIH POTENCIJALA KOJI SU DOVOLJNI DA UNISTE VASKOLIKO SRPSTVO! IZADJIMO I DAJMO GLAS ISKLJUCIVO SRPSKOJ RADIKALNOJ STRANCI JER JEDINO NAS TA STRANKA OKRECE 100% PREMA RUSIJI. SVE DRUGO VODI PEDERASTIJI I LUDILU !

 18. dragan says:

  OVA BABA NA SLICI, ONA SE POHASILA. ONA BI SE TRALA PO LEZBIJSKI, DA JOJ DRUGE ISTE TAKVE BABE LIZU MEDJUNOZJE. TO JE SODOMA I GOMORA SRBIJE. ZNA SE DA JE SODOMA I GOMORA UVIJEK PRETHODILA RASPADU DRZAVE

 19. ranko75 says:

  Ako smo idioti slusajmo ih i nismo za bolje.Njih treba smatrati dusevnim bolesnicima i uopste ne komentarisati njihove postupke i ne zaludjivati se njima kao sto se ne komentarisu postupci dusevnih bolesnika!

 20. josip says:

  Zlo sa zapada, veliki pritisak preko nevladinih org. Nemože se to rešiti apelima. Samo radikalnijim metodama. Postoji dosta pametnih ljudi i nadam se da će uspeti. Nažalost mnogo je kod nas onih što su prodali veru za večeru.

 21. Coma says:

  Ja ne vidim u cemu je problem ako je neko homoseksualac. Ne vidim ni u cemu je problem ako se proseta ulicom i kaze da ima problema u normalnom funkcionisanju ( stalno ih neko zove PEDERIMA, LEZBEJKAMA,i drugim pogrdnim imenima ), ne vidim problem da ozakone svoju vezu i da drugi clan takve porodice dobije pravo na penziju, pa cijeli zivot su zivjeli zajedno. Kada dobiju sva prava koja imaju heteroseksulci, tada necu vidjeti potrebu da prave parade po ulicama. Nisam siguran da se neko vaspitanjem moze promjeniti, da li postoji naucna studija koja to potvrdjuje. Cini mi se da i u zivotinjskom svijetu gdje nema parada postoji homoseksualnost. Cega se ljudi plasite, oslobodite se, i dozvolite i da drugaciji od vas budu slobodni.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u