УКЉУЧУЈЕ СЕ И ФБИ! ДА ЛИ СВИ ПУТЕВИ ВОДЕ КА СРБИЈИ?

УКЉУЧУЈЕ СЕ И ФБИ! ДА ЛИ СВИ ПУТЕВИ ВОДЕ КА СРБИЈИ?

1 децембра 2020

Услед сталних навода о изборним крађама на председничким изборима 2020. које су изнели Доналд Трамп и његов правни тим, наводно се у цео случај укључио и ФБИ.

Kако пише Спутњик,федерачни истражни биро је затражио досијее независне истраге који доказују да су људи гласали у више држава.Kонзервативни правни непрофитни пројект „“Амистад“ друштва „Томас Мор“, заједно са пројектом „Интегритет избора“ ког је водио Мет Брејнард, бивши аналитичар података у Трамповој кампањи за 2016. годину, прикупљају доказе о наводној превари бирача од стране Демократске странке.

Истрага је довела у питање стотине хиљада потенцијално „проблематичних гласачких листиц́а“, а сада се и ФБИ заинтересовао за налазе ове истраге.

Мет Брејнард, који је недавно објавио на Твитеру да је његова истрага дошла до доказа да су људи гласали у „више држава“, на истој мрежи је 29. новембра објавио да је ФБИ „проактивно и директно“ затражио доказе из истраге.

Брејнард, вођа тима за податке Трампове кампање за 2016. годину до одласка у марту исте године, рекао је да је у ФБИ има „много патриота“ који желе да заштите „Устав, закон и ред“.

Филип Kлајн, који је на челу пројекта „Амистад“, најавио је да је група спремна да помогне ФБИ у истрази стотина хиљада потенцијално неважец́их гласачких листиц́а у државама у којима су поднете тужбе.

Kлајн је додао да ће више података бити доступно када се Мет Брејнард састане са члановима законодавног тела државе Аризона у понедељак, иако се државни секретар Аризоне припрема да потврди Бајденову пројектовану победу у тој држави.

Раније у недељу, одлазећи председник САД Доналд Трамп осудио је ФБИ и Министарство правде због нечињења поводом навода о масовној изборној крађи.

У свом првом интервјуу од дана избора, Трамп је за „Фокс њуз“ рекао да је Министарство правде „нестало у акцији“ у вези са наводним намештањем избора.

„Помислили бисте да сте у ФБИ или у Министарству правде, да је ово највец́а ствар коју бисте могли да истражите. А где су они? Нисам их видео“, рекао је Трамп у телефонском интервјуу.

Председник САД се осврнуо и на машине за бројање гласова технолошке фирме „Доминион вотинг систем“, за коју софтвер развијају ИТ стручњаци и у Београду.

„Све што могу да кажем је да ништа нисам чуо после свих превара које су се догодиле. Нико ми није пришао и рекао: ‘Ох, ФБИ је ухапсио људе који играју ову прљаву игру’. ФБИ не интересује ‘Доминион’ за који нико ни не зна ни где се налази, нити зна где се броје гласови“, рекао је Трамп.

Раније овог месеца, Трампови адвокати тврдили су да су превара на изборима као и страно мешање вршени путем софтвера за гласање.

Изборни колегијум састаје се 14. децембра како би формално гласао на основу потврђених резултата савезних држава и тако потврдио победника на председничким изборима.

KOMENTARI3 коментара

 1. persida says:

  I budala vidi da Srbija kontrolse Ameriku, Svetsku banku, Pentagon, jedino sto ne kontrolise Siptare. Niko nije savrsen.

  • perica says:

   Još samo šiptare ne kontrolišemo jer nam oni uspešno smanuju natalitet, što je u skladu sa planovima svih zapadnih zemalja prema srbima, a posebno sa svetskom facom Bilija Gubavca. Neka Bog blagoslovi persidu - kraljicu moga srca, naći će se nešto i za pericu.

 2. milorad3 says:

  jel istina da je djina haspel ranjena u obračunu prilikom njenog HAPŠENJA kada je njeno PRIVATNO obezbedjenje za koje se ne zna ko ga je postavio otvorilo vatru na pripadnike vojnoobaveštajne službe USA koji su došli u nemačku da je privedu radi ispitivanja o DOMINIONU posle njene smene sa vrha CIA?:)Nekako mnogo političara i vrhovnih admistrativaca u USA birokratiji imaju nemačka ili izmenjena prezimena nemačkog korena, vrlo čudno i statistički malo verovatno:)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u