УКРАЈИНЦИ СПРЕМАЈУ МАСАКР У ДОНБАСУ! Пребацили 200 снајпериста…

УКРАЈИНЦИ СПРЕМАЈУ МАСАКР У ДОНБАСУ! Пребацили 200 снајпериста…

2 јануара 2017

1018358918-ukraine-56

Извиђачке јединице самопроглашене Доњецке Народне Републике утврдиле су долазак 200 снајпериста за појачавање положаја снага безбедности у правцу Дебаљцева, рекао је новинарима заменик команданта Оперативне команде ДНР Едуард Басурин.

„У рејону Жованке примећен је долазак две непријатељске снајперске јединице од 200 људи за даље јачање јединица Оружаних снага Украјине на Светлодарском луку“, изјавио је Басурин.

Он је додао да је у рејон Старог Крима утврђена локација пет хаубица калибра 122 милиметра. „Наши извиђачи настављају да бележе појачавање положаја Оружаних снага Украјине у близини линије додира.

У рејон Гранитног примећен је долазак три самоходне хаубице ’Акација‘ калибра 152 милиметра“, додао је Басурин.

(спутник)

KOMENTARI2 коментара

  1. Za Srbiju says:

    Важно је да се смањује број Руса на све начине. Ударају по женама, деци, уметницима (авионска несрећа), углавном цивилима.

  2. Deda Brada says:

    Još mesec-dva, da Rusi završe posao u Siriji i da Putin sa Trampom napravi dogovor o interesnim sferama, pa će druga pesma da se peva u Donjecku i t.d. Upoznaće se Ukrajinci iz prve ruke sa našom izrekom "Ko traži veće, izgubi iz vreće" (ili latinskom: Certa amittimus dum incerta petimus).

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u