УКРАЈИНЦИ СПРЕМАЈУ МАСАКР У ДОНБАСУ! Пребацили 200 снајпериста…

UKRAJINCI SPREMAJU MASAKR U DONBASU! Prebacili 200 snajperista…

2 januara 2017

1018358918-ukraine-56

Izviđačke jedinice samoproglašene Donjecke Narodne Republike utvrdile su dolazak 200 snajperista za pojačavanje položaja snaga bezbednosti u pravcu Debaljceva, rekao je novinarima zamenik komandanta Operativne komande DNR Eduard Basurin.

„U rejonu Žovanke primećen je dolazak dve neprijateljske snajperske jedinice od 200 ljudi za dalje jačanje jedinica Oružanih snaga Ukrajine na Svetlodarskom luku“, izjavio je Basurin.

On je dodao da je u rejon Starog Krima utvrđena lokacija pet haubica kalibra 122 milimetra. „Naši izviđači nastavljaju da beleže pojačavanje položaja Oružanih snaga Ukrajine u blizini linije dodira.

U rejon Granitnog primećen je dolazak tri samohodne haubice ’Akacija‘ kalibra 152 milimetra“, dodao je Basurin.

(sputnik)

KOMENTARI2 komentara

  1. Za Srbiju says:

    Važno je da se smanjuje broj Rusa na sve načine. Udaraju po ženama, deci, umetnicima (avionska nesreća), uglavnom civilima.

  2. Deda Brada says:

    Još mesec-dva, da Rusi završe posao u Siriji i da Putin sa Trampom napravi dogovor o interesnim sferama, pa će druga pesma da se peva u Donjecku i t.d. Upoznaće se Ukrajinci iz prve ruke sa našom izrekom "Ko traži veće, izgubi iz vreće" (ili latinskom: Certa amittimus dum incerta petimus).

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *