УСТАЛО 250.000 ЦРНОГОРАЦА! Незапамћена литија (ВИДЕО)

УСТАЛО 250.000 ЦРНОГОРАЦА! Незапамћена литија (ВИДЕО)

2 фебруара 2020

(фото: Бојан Бубоња)

У Црној Гори се одржава још једна у низу литија која ће, како се очекује, превазићи све до сада. Према неким проценама, на црногорским улицама вечерас ће бити близу 250.000 људи.

У Подгорици, ка којој иду колоне људи из различитих крајева, између осталих Пипери, Кучи, Братоножићи и Бјелопавлићи, обратиће се парох бококоторски Момчило Кривокапић, док ће у Никшићу литију предводити владика рашко-призренски Теодосије.

Беране, Бијело Поље, Пљевља и Бар такође ће бити пуни људи.

KOMENTARI7 коментара

  • Ivana says:

   Koja korist od litija po Srpskoj Crnoj Gori ako se naš narod ne ujedini u jednu državu? Koja korist ako se sinovi onih koji su bili Srbi danas nazivaju milogorcima i crvenim ustašama čak i pevaju ustaške pesme. Kako se lepo milogorci pozivaju na pomoć ustaša i zagreba pa zapitajte se braćo pravoslavna Crnogorci kud vam milo vodi pravo pod papinske skute. Ako SAD ne dođe do dizanja celog srpskog naroda u Srpskoj Crnoj Gori i Srbiji i rušenje izdajničkih vlasti pa ujedinjenje u jednu srpsku državu NIKAD više neće. Zato Srbi ne budite ovce kao uvek do sada, borba u obe srpske zemlje do ujedinjenja za krst časni i slobodu zlatnu.

 1. Pera says:

  Ovo samo djukacnovic i njegova pokojna baba nisu izasli !

  • Miraš says:

   Zorane, u Crnoj Gori pravoslavci su - 446.858 (72,07%), bar tako je bilo na poslednjem popisu 2011 godine.

   • Zoran says:

    Ovde samo oni koji se deklarisu kao Srbi protestuju. Niko vise.

    • Ненад says:

     Зоране, је ли ти пало на памет да је попис био фалсификован (као и референдум 2006., а преко 80 % грађана Црне Горе, по признању саме (зло)власти, је и против признања Косова и Метохије и против злочиначког НАТО пакта)

  • Бајкан кан says:

   И баба му је изашла.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u