УСТАЛО 250.000 ЦРНОГОРАЦА! Незапамћена литија (ВИДЕО)

USTALO 250.000 CRNOGORACA! Nezapamćena litija (VIDEO)

2 februara 2020

(foto: Bojan Bubonja)

U Crnoj Gori se održava još jedna u nizu litija koja će, kako se očekuje, prevazići sve do sada. Prema nekim procenama, na crnogorskim ulicama večeras će biti blizu 250.000 ljudi.

U Podgorici, ka kojoj idu kolone ljudi iz različitih krajeva, između ostalih Piperi, Kuči, Bratonožići i Bjelopavlići, obratiće se paroh bokokotorski Momčilo Krivokapić, dok će u Nikšiću litiju predvoditi vladika raško-prizrenski Teodosije.

Berane, Bijelo Polje, Pljevlja i Bar takođe će biti puni ljudi.

KOMENTARI7 komentara

 1. Zoran says:

  Toliko nema Srba u CG.

  • Ivana says:

   Koja korist od litija po Srpskoj Crnoj Gori ako se naš narod ne ujedini u jednu državu? Koja korist ako se sinovi onih koji su bili Srbi danas nazivaju milogorcima i crvenim ustašama čak i pevaju ustaške pesme. Kako se lepo milogorci pozivaju na pomoć ustaša i zagreba pa zapitajte se braćo pravoslavna Crnogorci kud vam milo vodi pravo pod papinske skute. Ako SAD ne dođe do dizanja celog srpskog naroda u Srpskoj Crnoj Gori i Srbiji i rušenje izdajničkih vlasti pa ujedinjenje u jednu srpsku državu NIKAD više neće. Zato Srbi ne budite ovce kao uvek do sada, borba u obe srpske zemlje do ujedinjenja za krst časni i slobodu zlatnu.

 2. Pera says:

  Ovo samo djukacnovic i njegova pokojna baba nisu izasli !

  • Miraš says:

   Zorane, u Crnoj Gori pravoslavci su - 446.858 (72,07%), bar tako je bilo na poslednjem popisu 2011 godine.

   • Zoran says:

    Ovde samo oni koji se deklarisu kao Srbi protestuju. Niko vise.

    • Nenad says:

     Zorane, je li ti palo na pamet da je popis bio falsifikovan (kao i referendum 2006., a preko 80 % građana Crne Gore, po priznanju same (zlo)vlasti, je i protiv priznanja Kosova i Metohije i protiv zločinačkog NATO pakta)

  • Bajkan kan says:

   I baba mu je izašla.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *