УЖАС У ЕНГЛЕСКОЈ: Пронађено 39 тела у камиону из Бугарске! (ФОТО/ВИДЕО)

УЖАС У ЕНГЛЕСКОЈ: Пронађено 39 тела у камиону из Бугарске! (ФОТО/ВИДЕО)

23 октобра 2019

Енглеска полиција пронашла је 39 тела у камиону у индустријском парку у Есексу. Возач стар 25 година је ухапшен, преносе британски медији.

На лицу месту се налазе полиција и амбуланта, а позадина случаја није позната. Ради се о 39 особа, међу којима је и један тинејџер, који су сви проглашени мртвима на лицу места. Kамион је, према првим инфомацијама, стигао из Бугарске, а у Енглеску је ушао у суботу!Возач (25) је из Северне Ирске и сада се истражују све околности овог стравичног догађаја.

Полицијски заповедник Ендрју Маринер изјавио је да ће то бити „дуготрајан процес“.

– Ово је трагичан догађај у којем је животе изгубио велики број људи. У току је истрага како бисмо утврдили шта се догодило. У току је идентификација жртава. Верујемо да је камион стигао из Бугарске у суботу, 19. октобра. Возач камиона је ухапшен и у притвору је.

Британски премијер Борис Џонсон изјавио је да шокиран овим трагичним случајем у Есексу и да редовно добија најновија обавештења о току истраге.

Иако ће бити потребно доста времена да се идентификују жртве, претпоставља се да су у питању мигранти. Британски званичници саопштили су да овај трагичан случај показује колико је велика опасност кријумчарење миграната у камионима.

KOMENTARIЈедан коментар

  1. snowball says:

    Važno je da se spasu polarni medvedi! Ova vest je kao alegorija o putu Srbije u evropsku uniju... Saučešće svima kojima je stalo...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u