УЖАС У ЕНГЛЕСКОЈ: Пронађено 39 тела у камиону из Бугарске! (ФОТО/ВИДЕО)

UŽAS U ENGLESKOJ: Pronađeno 39 tela u kamionu iz Bugarske! (FOTO/VIDEO)

23 oktobra 2019

Engleska policija pronašla je 39 tela u kamionu u industrijskom parku u Eseksu. Vozač star 25 godina je uhapšen, prenose britanski mediji.

Na licu mestu se nalaze policija i ambulanta, a pozadina slučaja nije poznata. Radi se o 39 osoba, među kojima je i jedan tinejdžer, koji su svi proglašeni mrtvima na licu mesta. Kamion je, prema prvim infomacijama, stigao iz Bugarske, a u Englesku je ušao u subotu!Vozač (25) je iz Severne Irske i sada se istražuju sve okolnosti ovog stravičnog događaja.

Policijski zapovednik Endrju Mariner izjavio je da će to biti „dugotrajan proces“.

– Ovo je tragičan događaj u kojem je živote izgubio veliki broj ljudi. U toku je istraga kako bismo utvrdili šta se dogodilo. U toku je identifikacija žrtava. Verujemo da je kamion stigao iz Bugarske u subotu, 19. oktobra. Vozač kamiona je uhapšen i u pritvoru je.

Britanski premijer Boris Džonson izjavio je da šokiran ovim tragičnim slučajem u Eseksu i da redovno dobija najnovija obaveštenja o toku istrage.

Iako će biti potrebno dosta vremena da se identifikuju žrtve, pretpostavlja se da su u pitanju migranti. Britanski zvaničnici saopštili su da ovaj tragičan slučaj pokazuje koliko je velika opasnost krijumčarenje migranata u kamionima.

KOMENTARIJedan komentar

  1. snowball says:

    Važno je da se spasu polarni medvedi! Ova vest je kao alegorija o putu Srbije u evropsku uniju... Saučešće svima kojima je stalo...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *