УЗБУНА! ТАЧИ ОПЕТ ПРЕТИ РАТОМ! Сетио се злочиначких дана из времена ОВK, ПА НАЈАВИО ОФАНЗИВУ?!

УЗБУНА! ТАЧИ ОПЕТ ПРЕТИ РАТОМ! Сетио се злочиначких дана из времена ОВK, ПА НАЈАВИО ОФАНЗИВУ?!

5 марта 2020

лободом и независношћу.

– Они који прете (лажној држави) Kосово морају схватити једном заувек да они неће покорити нашу земљу, већ ће имати одговор са тзв. Kосова на својој територији – рекао је Тачи.Тачи је рекао да се „данас сећају рана ратних инвалида, доприноса ветерана и свих оних који су пали за слободу и независност“.

Додао је да лажна држава Kосово има јасан евроатлански пут.

– Данас највише државне институције одају почаст највец́ем јунаштву и жртви, одају почаст породици Јашари, легендарном заповеднику Адему Јаширију, Хамзену и свима погинулим 5,6,7. марта у херојском Преказу. Јашаријево јунаштво је свугде мобилсало албански свет. Херојство Јашарија и њихово титанско ратовање покренули су целу светску дипломатију – рекао је Тачи.

KOMENTARI2 коментара

  1. Gardista says:

    Na kavim je ovaj lepkovima, ovaj drogama?

  2. rodja says:

    – "Oni koji prete (lažnoj državi) Kosovo moraju shvatiti jednom zauvek da oni neće pokoriti našu zemlju, već će imati odgovor sa tzv. Kosova na svojoj teritoriji – rekao je Tači." Mozda ce i biti u pravu. Tzv mali šengen će omogućiti "slobodan protok" šiptara ili vojno sposobnih migranata (isisovaca) iz albanije i makedonije, sa ličnim kartama koje izdaje cia ili mi6 u makedoniji i albaniji.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u