УЗБУНА У ЦЕЛОМ СВЕТУ – ХАОС: Хакери оборили 6 Ротшилдових банака!

УЗБУНА У ЦЕЛОМ СВЕТУ – ХАОС: Хакери оборили 6 Ротшилдових банака!

30 јула 2016

98z98Кампања Анонимуса против глобалног банкарског картела под називом ОпИцарус се наставља.

Они су оборили девет Ротшилдових централних банака које су сада офлајн из разлога што верују да је глобални финансијски систем тај који стоји иза Новог светског поретка и позвали све грађане света да се боре против финансијског система који нас поробљава.

Почетак тридесетодневне кампање против сајтова централних банака широм света је почео са обарањем Банке Грчке.

Хакери су током викенда напали и Централну банку Доминиканске републике, Централну банку Холандије, Централну банку Малдива и Финансијску службу Гернзија, наводи се на званичном налогу @ОпИцарус на Твитеру.

„Поробљава нас низ институција које се боре за моћ, профит и све људске ресурсе. Ове институције – фабрике наоружања, банке и друге финансијске институције, владине обавештајне агенције – формирале су тајну коалицију чија корупција је разоткривена захваљујући WикиЛеакс-у и групи Анонимус. Ова коалиција има за циљ да очува моћнике који делују кроз ММФ, Федералне резерве и Светску банку, а који предводе Билдерберг групу и Савет за спољну политику. Где лежи центар те моћи? У глобалном финансијском систему у оквиру Њујоршке берзе и Банке Енглеске“, наводи се у манифесту.

Национална банка Панаме и Централна банка Кеније су погођене дан касније.

Оно што је до сада била операција Анонимуса сада је постала заједничка операција између Анонимуса и хакерске групе ГхостСqуадХацкерс, пошто је један од чланова те групе твитовао како је оборио сајт Централне банке Босне и Херцеговине и објавио скриншат који то потврђује.

На Твитер налогу @БаннедОффлине је наведено да је и Централна банка Мексика постала мета хакера.

Група Анонимус је објавила списак институција који хакери намеравају да нападну, а који је подељен у четири дела: 1) сајтове повезане са Федералним резервама САД, 2) сајтове повезане са ММФ-ом, 3) сајтове повезане са Светском банком и 4) преко 150 сајтова повезаних са националним банкама широм света.

Хакери су у операцији ОпИцарус до сада напали укупно десет финансијских институција које су навели у онлајн манифесту, али питање је да ли ће ови елитни хакери успети да заобиђу безбедносне мере престижнијих институција са свог списка.

Wебтрибуне.рс

KOMENTARI10 коментара

 1. Лук и сендвич says:

  Која смејурија и подметачина! Напали сеоске банке у којој паре држе два-три сељака, само да би им сломили вратове. А све под маском "борба против великих корпорација"! Не закопчавамо се ми на леђа. Да нису напали и мега банку моје комшинице Цице? Уз'о сам од ње кредит од целих 50 евра да купим нове гаће себи, жени и деци. Има нас негде 131,5 становника у мом напуштеном и зараслом селу. Заједно са пет крава, дваес овци, нешто свиња и десет керова. Не знаш ко јаднији. Било нас некад 2500, али пропало све. Земља пуста, немамо коме да продамо кромпир. "Грађани" српске евровизије се модернизовали и само једу немачке виршле, француски кромпир и пију холандско млеко у тетрапаку, а ми...како ко. Да не причам. Зар неко стварно мисли да су ти маскирани кловнови неки револуционари, који су нетакнути десе-дваес година и ратују против богаташа и неправде на свету? Да, нико их није још ни видео, иако се понекад прошетају у својим маскама по улицама. Анонимуси су још једна подвала и бацање измета у очи обичном свету. Не верујем више ни једној јединој вести у медијима. Сви новинари раде за плате и како им се нареди. Нису они криви, мада понеки толико оцрне неке народе да добију чак и Пулицерову награду. Е такви су отворени лажови. У почетку сам пратио рад Викиликса, Анонимуса, Сноудена и свих тих безвредних ратника који су наштетили само малим државама и обичном свету, а онима против којих се наводно боре нису ни под прозор пљунули. Сит сам већ и својих лажи, а не њихових.

 2. Лук и сендвич says:

  Погледајте само интермагазин. Слови за родољубиви сајт, али има крвавих хрвата за коментаторе који ће пљунути на све српско и засрати сваку дискусију. Када пишеш коментар на ћирилици, обавезно се трансформише у латиницу. Али кад пишеш на латиници, остаје латиница. Не трансформише се у ћирилицу. Да те мука увати и питаш се зашто и докле? Па докле год има будала као што сам ја па виси на овом порталу. Полако нам мењају ћирилицу и намећу латиницу, а ми сви мислимо да су родољубиви сајт због текстова које објављују. Текстови дођу и прођу, немају никаквог значаја ни ефекта, али вама се латиница полако угурава у главу, душу и у нос. Онда се питаш, зашто себи ово дозвољавам? Бунили смо се онако колико може, али нема одговора. Воз не стаје. Ово је моје задње упозорење. Ако интермагазин не промени присилно мењање ћирилице у латиницу, ја напуштам. Није важно да ли сам важан или не. Ја и нисам овде да будем важан, а и нисам нека величиниа, али ипак имам своје ставове. Дакле, ако интермагазин не промене нападно подметање латинице, не остаје ми ништа друго него да спакујем своје оловке. Коментаришући на неком порталу, ми коментатори доприносимо његовом програму, ма какав он био. Ако се хрватима исплати и висе овде ко поманитали, они изгледа имају више разлога од мене и мени сличних.

 3. Рск says:

  Грешиш у овом случају. Писмо на којем објаве коментар зависи од твог избора ћириличног или латиничног сајта интермагазин. У сваком случају сувишан је латинични сајт, знамо које је наше писмо.

 4. Lilit says:

  Prvo treba MMF unakaziti, to je ZLO za čovečanstvo (potkupljuju političare na vlasti da uzimaju njihove zajmove i onda država ode u bankrot i ENDE)

 5. Лук и сендвич says:

  Интересантно Рск, а пишете ћирилицом. Па добро, кад пошаљете ваш коментар на ћирилици, која страница вам се поврати и како је написан ваш коментар? Отвори вам се латинична страница и коментар је аутоматски преведен на латиницу. То је веома жесток програм који се користи да би овако брзо технички нокаутирали ћирилицу. Онда ја морам да "трчим" на врх странице, да кликнем "ћирилица" и да, ако хоћу, сачувам на ћирилици. Иначе остаје на латиници. Значи, на неки "волшебан" и скривен начин, натурају ми латиницу. Мени човеку који никада у животу није у Србији, а ни у Хрватској,писао латиницом, иако сам студирао на загребачком ЕТФ-у. Ни у иностранству не пишем белешке на латиници, осим страних језика. Погађа ме све више што ми отварају обавезно латинични сајт и мој коментар на латиници, али ако пошаљем писано на латиници, опет остаје на латиници и ако отворите ћирилични сајт. Они који пишу латиницом, коментар им је на латиници и на ћириличном и на латиничном сајту. На ћирилици писан коментар се обавезно трансформише на латиничном сајту у латиницу. Дакле, НАМЕРНО је урађено на латиничном сајту обавезно латинично, а на ћириличном сајту НИЈЕ! И НАМЕРНО отварају латинични сајт када пошаљеш коментар са ћириличног сајта на ћирилици. Полако, неприметно, суптилно, префригано, злонамерно и силеџијски Интермагазин нам намеће латиницу, а да се власи не досете, дозвољава и ћирилични сајт. Бунио сам се већ неколико пута, јер Интермагазин је јединствен сајт на интернету који се бави уништавањем и потискивањем ћирилице на овако перфидан начин, а о хрватским коментаторима који се покењају на све српско, да не причам. Заиста сам од оних који "висе" на Интермагазину, али због ове две ствари које упорно трују мозак, већ сам на крају жмурења. Значи, ваша тврдња уопште није тачна и само сте ме изнервирали без потребе.

 6. JoS says:

  Luk i sendvič......... U pravu si za Anonimuse, Snoudena i ostale podmetačine. Uzmi sebe za primer ( a i svi ostali koji ovo čitaju) - da li bi, da si ubio čoveka, ćutao o tome i nikome ne bi rekao ni reči, ili bi - sve do detalja opisao, tekst postavio na svoj sajt, pod šifrom i onda grickao nokte strepeći da li će neko probiti šifru i sve saznati? Na takvim sajtovima se nalaze samo one informacije koje oni žele da plasiraju. Primer: Da li su Merikenjci bili na Mesecu? 50 % veruje da jesu, 50 % veruje da nisu. Naravno da nisu bili, ali kako da povećaju broj pristalica njihove tvrdnje da jesu? Lako - Anonimusi (ili Snouden, ili Kurta, ili Murta,...) "otkrije" njihov tajni izveštaj u kome piše da su Merički astronauti čuli neku tajanstvenu muziku za vreme svog boravka na Mesecu i.....eto! Navodno smo saznali neku strašno veliku tajnu (jako mudo), ali je sve to u kontekstu da su tamo bili. Tako i sve ove "tajne" informacije, koje sve podupiru njihove globalne, najznačajnije laži, a samo menjaju deliće iste lažne slagalice. (inače, istina o navodnom meričkom letenju na Mesec bi srušila ceo matriks u kome drže čovečanstvo. Zato i Putko o tome ćuti)

 7. Miki says:

  Epa društvo svaka čast za komentare. Mislio sam da nam je celo društvo puklo,ali sam se prevario,ima još trezbenih srba na planeti. Pozdrav svima

 8. opet ja says:

  Ma ako je ovo tačno onda je i odlično. Koliko toliko, drugi put više. Na žalost mediji na zapadu drže pod kontrolom većinu stanovništva, a oni bi trebalo da se prvi podignu protiv sistema.

 9. M says:

  M:-Luk i sendvic,ja sam hrvatski komentator koji te razumije i podrzava u tvojoj zastiti svog(vaseg)pisma i borbe protiv perfidnosti nastupa NWO.Ipak,nemoj tek tako bjezati (i) s ovog sajta,jer ti vodis svoju borbu ne samo na tom sajtu nego (time) i sire,pred licem WEB-prostora.Netko vidi,na kraju krajeva-Bog vidi! A On (nadam se) na kraju odredjuje i krajnji rezultat.I ja sto pisem po WEB-u i stvaram si neprijatelje,to cinim kao svoj doprinos Istini,Bogu,da mi Bog sutra ne bi rekao da nista nisam ucinio.Malo,kolko sam znao i mogao,ali JESAM!

 10. M says:

  M:-Luk i sendvicu,ti bar jos imas dobre zivce,ja pak ne komentiram na sajtovima gdje me traze username-ove,pasworde,itd.,jer nemam zivaca za to,to je za one sofisticirane musterije,da ne kazem dobro uklopljene.A ja sam lose uklopljen.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u