УЗБУНА У ЦЕЛОМ СВЕТУ – ХАОС: Хакери оборили 6 Ротшилдових банака!

UZBUNA U CELOM SVETU – HAOS: Hakeri oborili 6 Rotšildovih banaka!

30 jula 2016

98z98Kampanja Anonimusa protiv globalnog bankarskog kartela pod nazivom OpIcarus se nastavlja.

Oni su oborili devet Rotšildovih centralnih banaka koje su sada oflajn iz razloga što veruju da je globalni finansijski sistem taj koji stoji iza Novog svetskog poretka i pozvali sve građane sveta da se bore protiv finansijskog sistema koji nas porobljava.

Početak tridesetodnevne kampanje protiv sajtova centralnih banaka širom sveta je počeo sa obaranjem Banke Grčke.

Hakeri su tokom vikenda napali i Centralnu banku Dominikanske republike, Centralnu banku Holandije, Centralnu banku Maldiva i Finansijsku službu Gernzija, navodi se na zvaničnom nalogu @OpIcarus na Tviteru.

„Porobljava nas niz institucija koje se bore za moć, profit i sve ljudske resurse. Ove institucije – fabrike naoružanja, banke i druge finansijske institucije, vladine obaveštajne agencije – formirale su tajnu koaliciju čija korupcija je razotkrivena zahvaljujući WikiLeaks-u i grupi Anonimus. Ova koalicija ima za cilj da očuva moćnike koji deluju kroz MMF, Federalne rezerve i Svetsku banku, a koji predvode Bilderberg grupu i Savet za spoljnu politiku. Gde leži centar te moći? U globalnom finansijskom sistemu u okviru Njujorške berze i Banke Engleske“, navodi se u manifestu.

Nacionalna banka Paname i Centralna banka Kenije su pogođene dan kasnije.

Ono što je do sada bila operacija Anonimusa sada je postala zajednička operacija između Anonimusa i hakerske grupe GhostSquadHackers, pošto je jedan od članova te grupe tvitovao kako je oborio sajt Centralne banke Bosne i Hercegovine i objavio skrinšat koji to potvrđuje.

Na Tviter nalogu @BannedOffline je navedeno da je i Centralna banka Meksika postala meta hakera.

Grupa Anonimus je objavila spisak institucija koji hakeri nameravaju da napadnu, a koji je podeljen u četiri dela: 1) sajtove povezane sa Federalnim rezervama SAD, 2) sajtove povezane sa MMF-om, 3) sajtove povezane sa Svetskom bankom i 4) preko 150 sajtova povezanih sa nacionalnim bankama širom sveta.

Hakeri su u operaciji OpIcarus do sada napali ukupno deset finansijskih institucija koje su naveli u onlajn manifestu, ali pitanje je da li će ovi elitni hakeri uspeti da zaobiđu bezbednosne mere prestižnijih institucija sa svog spiska.

Webtribune.rs

KOMENTARI10 komentara

 1. Luk i sendvič says:

  Koja smejurija i podmetačina! Napali seoske banke u kojoj pare drže dva-tri seljaka, samo da bi im slomili vratove. A sve pod maskom "borba protiv velikih korporacija"! Ne zakopčavamo se mi na leđa. Da nisu napali i mega banku moje komšinice Cice? Uz'o sam od nje kredit od celih 50 evra da kupim nove gaće sebi, ženi i deci. Ima nas negde 131,5 stanovnika u mom napuštenom i zaraslom selu. Zajedno sa pet krava, dvaes ovci, nešto svinja i deset kerova. Ne znaš ko jadniji. Bilo nas nekad 2500, ali propalo sve. Zemlja pusta, nemamo kome da prodamo krompir. "Građani" srpske evrovizije se modernizovali i samo jedu nemačke viršle, francuski krompir i piju holandsko mleko u tetrapaku, a mi...kako ko. Da ne pričam. Zar neko stvarno misli da su ti maskirani klovnovi neki revolucionari, koji su netaknuti dese-dvaes godina i ratuju protiv bogataša i nepravde na svetu? Da, niko ih nije još ni video, iako se ponekad prošetaju u svojim maskama po ulicama. Anonimusi su još jedna podvala i bacanje izmeta u oči običnom svetu. Ne verujem više ni jednoj jedinoj vesti u medijima. Svi novinari rade za plate i kako im se naredi. Nisu oni krivi, mada poneki toliko ocrne neke narode da dobiju čak i Pulicerovu nagradu. E takvi su otvoreni lažovi. U početku sam pratio rad Vikiliksa, Anonimusa, Snoudena i svih tih bezvrednih ratnika koji su naštetili samo malim državama i običnom svetu, a onima protiv kojih se navodno bore nisu ni pod prozor pljunuli. Sit sam već i svojih laži, a ne njihovih.

 2. Luk i sendvič says:

  Pogledajte samo intermagazin. Slovi za rodoljubivi sajt, ali ima krvavih hrvata za komentatore koji će pljunuti na sve srpsko i zasrati svaku diskusiju. Kada pišeš komentar na ćirilici, obavezno se transformiše u latinicu. Ali kad pišeš na latinici, ostaje latinica. Ne transformiše se u ćirilicu. Da te muka uvati i pitaš se zašto i dokle? Pa dokle god ima budala kao što sam ja pa visi na ovom portalu. Polako nam menjaju ćirilicu i nameću latinicu, a mi svi mislimo da su rodoljubivi sajt zbog tekstova koje objavljuju. Tekstovi dođu i prođu, nemaju nikakvog značaja ni efekta, ali vama se latinica polako ugurava u glavu, dušu i u nos. Onda se pitaš, zašto sebi ovo dozvoljavam? Bunili smo se onako koliko može, ali nema odgovora. Voz ne staje. Ovo je moje zadnje upozorenje. Ako intermagazin ne promeni prisilno menjanje ćirilice u latinicu, ja napuštam. Nije važno da li sam važan ili ne. Ja i nisam ovde da budem važan, a i nisam neka veličinia, ali ipak imam svoje stavove. Dakle, ako intermagazin ne promene napadno podmetanje latinice, ne ostaje mi ništa drugo nego da spakujem svoje olovke. Komentarišući na nekom portalu, mi komentatori doprinosimo njegovom programu, ma kakav on bio. Ako se hrvatima isplati i vise ovde ko pomanitali, oni izgleda imaju više razloga od mene i meni sličnih.

 3. Rsk says:

  Grešiš u ovom slučaju. Pismo na kojem objave komentar zavisi od tvog izbora ćiriličnog ili latiničnog sajta intermagazin. U svakom slučaju suvišan je latinični sajt, znamo koje je naše pismo.

 4. Lilit says:

  Prvo treba MMF unakaziti, to je ZLO za čovečanstvo (potkupljuju političare na vlasti da uzimaju njihove zajmove i onda država ode u bankrot i ENDE)

 5. Luk i sendvič says:

  Interesantno Rsk, a pišete ćirilicom. Pa dobro, kad pošaljete vaš komentar na ćirilici, koja stranica vam se povrati i kako je napisan vaš komentar? Otvori vam se latinična stranica i komentar je automatski preveden na latinicu. To je veoma žestok program koji se koristi da bi ovako brzo tehnički nokautirali ćirilicu. Onda ja moram da "trčim" na vrh stranice, da kliknem "ćirilica" i da, ako hoću, sačuvam na ćirilici. Inače ostaje na latinici. Znači, na neki "volšeban" i skriven način, naturaju mi latinicu. Meni čoveku koji nikada u životu nije u Srbiji, a ni u Hrvatskoj,pisao latinicom, iako sam studirao na zagrebačkom ETF-u. Ni u inostranstvu ne pišem beleške na latinici, osim stranih jezika. Pogađa me sve više što mi otvaraju obavezno latinični sajt i moj komentar na latinici, ali ako pošaljem pisano na latinici, opet ostaje na latinici i ako otvorite ćirilični sajt. Oni koji pišu latinicom, komentar im je na latinici i na ćiriličnom i na latiničnom sajtu. Na ćirilici pisan komentar se obavezno transformiše na latiničnom sajtu u latinicu. Dakle, NAMERNO je urađeno na latiničnom sajtu obavezno latinično, a na ćiriličnom sajtu NIJE! I NAMERNO otvaraju latinični sajt kada pošalješ komentar sa ćiriličnog sajta na ćirilici. Polako, neprimetno, suptilno, prefrigano, zlonamerno i siledžijski Intermagazin nam nameće latinicu, a da se vlasi ne dosete, dozvoljava i ćirilični sajt. Bunio sam se već nekoliko puta, jer Intermagazin je jedinstven sajt na internetu koji se bavi uništavanjem i potiskivanjem ćirilice na ovako perfidan način, a o hrvatskim komentatorima koji se pokenjaju na sve srpsko, da ne pričam. Zaista sam od onih koji "vise" na Intermagazinu, ali zbog ove dve stvari koje uporno truju mozak, već sam na kraju žmurenja. Znači, vaša tvrdnja uopšte nije tačna i samo ste me iznervirali bez potrebe.

 6. JoS says:

  Luk i sendvič......... U pravu si za Anonimuse, Snoudena i ostale podmetačine. Uzmi sebe za primer ( a i svi ostali koji ovo čitaju) - da li bi, da si ubio čoveka, ćutao o tome i nikome ne bi rekao ni reči, ili bi - sve do detalja opisao, tekst postavio na svoj sajt, pod šifrom i onda grickao nokte strepeći da li će neko probiti šifru i sve saznati? Na takvim sajtovima se nalaze samo one informacije koje oni žele da plasiraju. Primer: Da li su Merikenjci bili na Mesecu? 50 % veruje da jesu, 50 % veruje da nisu. Naravno da nisu bili, ali kako da povećaju broj pristalica njihove tvrdnje da jesu? Lako - Anonimusi (ili Snouden, ili Kurta, ili Murta,...) "otkrije" njihov tajni izveštaj u kome piše da su Merički astronauti čuli neku tajanstvenu muziku za vreme svog boravka na Mesecu i.....eto! Navodno smo saznali neku strašno veliku tajnu (jako mudo), ali je sve to u kontekstu da su tamo bili. Tako i sve ove "tajne" informacije, koje sve podupiru njihove globalne, najznačajnije laži, a samo menjaju deliće iste lažne slagalice. (inače, istina o navodnom meričkom letenju na Mesec bi srušila ceo matriks u kome drže čovečanstvo. Zato i Putko o tome ćuti)

 7. Miki says:

  Epa društvo svaka čast za komentare. Mislio sam da nam je celo društvo puklo,ali sam se prevario,ima još trezbenih srba na planeti. Pozdrav svima

 8. opet ja says:

  Ma ako je ovo tačno onda je i odlično. Koliko toliko, drugi put više. Na žalost mediji na zapadu drže pod kontrolom većinu stanovništva, a oni bi trebalo da se prvi podignu protiv sistema.

 9. M says:

  M:-Luk i sendvic,ja sam hrvatski komentator koji te razumije i podrzava u tvojoj zastiti svog(vaseg)pisma i borbe protiv perfidnosti nastupa NWO.Ipak,nemoj tek tako bjezati (i) s ovog sajta,jer ti vodis svoju borbu ne samo na tom sajtu nego (time) i sire,pred licem WEB-prostora.Netko vidi,na kraju krajeva-Bog vidi! A On (nadam se) na kraju odredjuje i krajnji rezultat.I ja sto pisem po WEB-u i stvaram si neprijatelje,to cinim kao svoj doprinos Istini,Bogu,da mi Bog sutra ne bi rekao da nista nisam ucinio.Malo,kolko sam znao i mogao,ali JESAM!

 10. M says:

  M:-Luk i sendvicu,ti bar jos imas dobre zivce,ja pak ne komentiram na sajtovima gdje me traze username-ove,pasworde,itd.,jer nemam zivaca za to,to je za one sofisticirane musterije,da ne kazem dobro uklopljene.A ja sam lose uklopljen.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *